bebek işini nasıl kafaya takmıyorsunuz

merhaba hanımlar biraz içimi dökmek istiyorum son bi kaç gündür 10 yıl yaşlandım resmennn 1.5 yıldır bebek için uğraşıyoruz olmuyor sözde hiç bir sorun yok eştede bendede bu ay hsgde yapıldı sorun çıkmadı bu süreç o kadar iğrenç ve zor ki tüm bu yaşıma kadar yaşadığım kötü sandığım günler yanında hiç bişeymiş hayatı sorguluyorum resmen neden ben diye insan bekarken böyle şeylerin başına geleceğini bilemiyor hayaller kuruyoruz evlenirim anne olurum kızım olursa adı şu oğlum olursa şu olsun diye evleniyoruz bebek istiyoruz 1 ay 3 ay 5 ay olmuyor yavaş yavaş stres başlıyor 1 yıl oluyor he hadi doktora bi gidelim gidiyoruz bişey yok eee neden olmuyor kafam o kadar dolu ki bu ay hsg sonrası çok ümitliydim erken gebelik testii yaptım aaaaaaa çift çizgi ben şooookkkk ilk defa oldu sevinçten 1 saat ağladım doktora gitmek için hazırlanırken adet oldum bu nasıl bişeydir ya dedim doktora gittim beta 0.35 çıktı tam 9 adet test yapmıştım 5 tanesi anı diğerleri farklı marka idi yani kesin var demiştim hayatın bana çok güzel bir oyunu oldu inançlı birisiyim vardır rabbimin bir bildiği diyorum veren allah alan allah bu süreçte tek korkum isyan etmek olıuor bazen neden ben diye sorguladığımda bile tövbe ediyorum ama bu düşüncede benden gitmiyor bu süreci yaşayan birçok kadın var artık midem bulandı bu süreçten hemen tüp bebeğe geçmek istemedik sorum şu ki bu süreci yaşayanlar nasıl atlattı yada nasılo kafaya takmamam durumunu yapıyorsunuz biraz akıl verseniz tek ricam hassan bir dönemden geçtiğimi bilmeniz ve kırıcı yorum yapmamanız hepinizi öpüyorum
Merhaba hsg filmi çekildikten sonraki ilk 3 ay şansınız yüksek bi de ovulasyon testi denediniz mi hiç ?

Ama çift çizgi gördükten sonra o haftayı iyi değerlendirin ve regle bir hafta kala ilişkiyi bırakın ben bu şekilde yapınca hamile kaldım
teşekkür ederim çift çizgiyi görünce 3 gün ilişki yaşıyoruz olmadı 2 günde 1 yaşadık yine olmadı sanırım vakti var

Sen 1.5yilda 10yil yaslandiysan ben 9 yılda 90 yıl yaşlandım demek.neler yaşadım neler yinede yıkılmadım ve 40yasinda olduğum halde gerisini anlatmaya gerek yok.
merhaba hanımlar biraz içimi dökmek istiyorum son bi kaç gündür 10 yıl yaşlandım resmennn 1.5 yıldır bebek için uğraşıyoruz olmuyor sözde hiç bir sorun yok eştede bendede bu ay hsgde yapıldı sorun çıkmadı bu süreç o kadar iğrenç ve zor ki tüm bu yaşıma kadar yaşadığım kötü sandığım günler yanında hiç bişeymiş hayatı sorguluyorum resmen neden ben diye insan bekarken böyle şeylerin başına geleceğini bilemiyor hayaller kuruyoruz evlenirim anne olurum kızım olursa adı şu oğlum olursa şu olsun diye evleniyoruz bebek istiyoruz 1 ay 3 ay 5 ay olmuyor yavaş yavaş stres başlıyor 1 yıl oluyor he hadi doktora bi gidelim gidiyoruz bişey yok eee neden olmuyor kafam o kadar dolu ki bu ay hsg sonrası çok ümitliydim erken gebelik testii yaptım aaaaaaa çift çizgi ben şooookkkk ilk defa oldu sevinçten 1 saat ağladım doktora gitmek için hazırlanırken adet oldum bu nasıl bişeydir ya dedim doktora gittim beta 0.35 çıktı tam 9 adet test yapmıştım 5 tanesi anı diğerleri farklı marka idi yani kesin var demiştim hayatın bana çok güzel bir oyunu oldu inançlı birisiyim vardır rabbimin bir bildiği diyorum veren allah alan allah bu süreçte tek korkum isyan etmek olıuor bazen neden ben diye sorguladığımda bile tövbe ediyorum ama bu düşüncede benden gitmiyor bu süreci yaşayan birçok kadın var artık midem bulandı bu süreçten hemen tüp bebeğe geçmek istemedik sorum şu ki bu süreci yaşayanlar nasıl atlattı yada nasılo kafaya takmamam durumunu yapıyorsunuz biraz akıl verseniz tek ricam hassan bir dönemden geçtiğimi bilmeniz ve kırıcı yorum yapmamanız hepinizi öpüyorumsen

teşekkür ederim çift çizgiyi görünce 3 gün ilişki yaşıyoruz olmadı 2 günde 1 yaşadık yine olmadı sanırım vakti var
2 günde bir kafidir ama o çift çizgiyi gördünüz mü gerekirse o günü takip eden 3 gün sabaha doğru ilişki daha verimli oluyormuş
Inşallah Allah nasip edecek inanıyorum sadece çok stres yapmayın yaşınız genç üstelik ve başka uğraşlar edinin gün içinde ve bol bol meryem süresi okuyun

2 günde bir kafidir ama o çift çizgiyi gördünüz mü gerekirse o günü takip eden 3 gün sabaha doğru ilişki daha verimli oluyormuş

Inşallah Allah nasip edecek inanıyorum sadece çok stres yapmayın yaşınız genç üstelik ve başka uğraşlar edinin gün içinde ve bol bol meryem süresi okuyun
teşekkür ederim evet fırsat buldukça okuyorum okuyamıyorsam video açıyorum çok rahatlatıyor beni stres işini de yönetmeye çalışıyorum

Yaşınız genç, doktora da gitmişsiniz, çok şükür sorun da yık demişler.
Kafayı nasıl takmıyorsunuz, bunu yaşamış biri olarak şöyle diyebilirim: Kabulleniyorsunuz, tamam olmuyorsa olmuyordur, Allah’ın vardır bir bildiği diyorsunuz ama bunları içten diyorsunuz yani demek olmak için demiyorsunuz 🙂
İnşallah gönlünüze göre olur ☺️

Ama çift çizgi gördükten sonra o haftayı iyi değerlendirin ve regle bir hafta kala ilişkiyi bırakın ben bu şekilde yapınca hamile kaldım
Konuyla alakasız ama sizce pik mi bu testler

Eklentiler

• IMG_20250227_220025.webp
    IMG_20250227_220025.webp
    67,1 KB · Görüntüleme: 5
Yaa benim bugün dongumun 51. Günü pazartesi günü kan verdim negatif çıktı dün de söktürücü kullanmaya başlamıştım bugün bir test gapim dedim böyle çıktı çok sasrdim
Tekrardan kan testi vermekte fayda var ama 51Gün çok fazla şimdiye kadar belli olması gerekiyor

merhaba mesajınız için çok teşekkür ederim öncelikle ben hsg için çok ısrarcı oldum hsg geciktirmemeli bence ben devlette anestezi almadım aşırı bi ağrı olmadı hafif ağrıdı bence korkmayın ve geciktirmeyin ,nşallah sorun çıkmaz sizde
İnşallah ama benim biraz canım tatlı sanırım çünkü vajinal ultrasonda bile canım yandı baya cesaret edemedim onun için :(

Back