merhaba hanımlar biraz içimi dökmek istiyorum son bi kaç gündür 10 yıl yaşlandım resmennn 1.5 yıldır bebek için uğraşıyoruz olmuyor sözde hiç bir sorun yok eştede bendede bu ay hsgde yapıldı sorun çıkmadı bu süreç o kadar iğrenç ve zor ki tüm bu yaşıma kadar yaşadığım kötü sandığım günler yanında hiç bişeymiş hayatı sorguluyorum resmen neden ben diye insan bekarken böyle şeylerin başına geleceğini bilemiyor hayaller kuruyoruz evlenirim anne olurum kızım olursa adı şu oğlum olursa şu olsun diye evleniyoruz bebek istiyoruz 1 ay 3 ay 5 ay olmuyor yavaş yavaş stres başlıyor 1 yıl oluyor he hadi doktora bi gidelim gidiyoruz bişey yok eee neden olmuyor kafam o kadar dolu ki bu ay hsg sonrası çok ümitliydim erken gebelik testii yaptım aaaaaaa çift çizgi ben şooookkkk ilk defa oldu sevinçten 1 saat ağladım doktora gitmek için hazırlanırken adet oldum bu nasıl bişeydir ya dedim doktora gittim beta 0.35 çıktı tam 9 adet test yapmıştım 5 tanesi anı diğerleri farklı marka idi yani kesin var demiştim hayatın bana çok güzel bir oyunu oldu inançlı birisiyim vardır rabbimin bir bildiği diyorum veren allah alan allah bu süreçte tek korkum isyan etmek olıuor bazen neden ben diye sorguladığımda bile tövbe ediyorum ama bu düşüncede benden gitmiyor bu süreci yaşayan birçok kadın var artık midem bulandı bu süreçten hemen tüp bebeğe geçmek istemedik sorum şu ki bu süreci yaşayanlar nasıl atlattı yada nasılo kafaya takmamam durumunu yapıyorsunuz biraz akıl verseniz tek ricam hassan bir dönemden geçtiğimi bilmeniz ve kırıcı yorum yapmamanız hepinizi öpüyorumsen