- 17 Aralık 2015
- 26.897
- 49.077
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #30.041
bugun bir eve alım icin bakmaya gittik, ben o eve sığamam kiraya veririz olmazsa dedik.Özellikle ögrenci sehrindeki konutlara, apartlara ve özel yurtlara bi el atılsa artık.
Cidden fenalık bunalımlik
1+1 esyali eve 12.500 isteyen mi istersin
Özel yurtlar 1 odaya senelik 120bin diyen mi istersin.
Ögrenci arkadas bu ögrenci
Bu ulkede öğrenciysen bilee ooo demek okucak parası var yani okula gidebiliyor diye bindirmiyorlarsada.
Yaziklar isyanlar olsun duy sesimi eyy dij güçler
Korkunc ya sonu nereye gidecek cok ama cok merak ediyorummbugun bir eve alım icin bakmaya gittik, ben o eve sığamam kiraya veririz olmazsa dedik.
adam bana 15 bine veririm hemen dedi, mutfak esyami saymazsak öyle cok mobilyası eşyasi olan bir insan degilken ben de o eve sigamiyorken nasil 15 bin ya.
gerçekten ne kadar kolay söylenen rakamlar olmuş on binler yirmi binler şaka gibi.
2 sene once 3 bin liraya oturdugum ev gordugum kadariyla birden uçan ev mertebesine ulaşmadı nasil iki senede 13 bin liralik ev oldu neye göre cidden anlamiyorum ben ya
Enflasyon ve ekonomik krizle alakasını çözemedimBurada akıllı lens yani trifocal lens taktıran bir kadın, ameliyat sonrası çok detaylı anlatmış yaşadıklarını. Hem olumlu hem olumsuz herşeyi anlatıyor
Asa yanlış yere yazmışım, yakın gözlüğümü takmadan yazdım, yanlış sayfadayımEnflasyon ve ekonomik krizle alakasını çözemedim
Bir ara burda göz çizdirme vs yazismistik bende onun icin yolladi sandim bir anEnflasyon ve ekonomik krizle alakasını çözemedim
Baktm yakınlarda yazışma da olmamış anladım yanlış yerde paylaştığını. Napıyosun chamallows nasıl gidiyor İzmirde hayat? Doğalgaz su elektrik kira ne alemdesinBir ara burda göz çizdirme vs yazismistik bende onun icin yolladi sandim bir an
iç güveysinden hallice diyelimBaktm yakınlarda yazışma da olmamış anladım yanlış yerde paylaştığını. Napıyosun chamallows nasıl gidiyor İzmirde hayat? Doğalgaz su elektrik kira ne alemdesin
kız laylonum senmisiniç güveysinden hallice diyelimdaha önce konuştukmu burada izmirde olduğumu nerden biliyosun ya
Benim chamallowsum laylomu cok oldu değiştireli.kız laylonum senmisin
bizim dogalgaz 1250 geldi, elektirik su telefonlar kredi kartları vs 50 bin haşırtdı blackbordBenim chamallowsum laylomu cok oldu değiştireli.
Nasıl gidiyor geçinme çabaları? Doğalgaz bu ay 2100 geldi elektrik su da eklenince 3 bini geçer. Kira, servis ücretleri falan derken elimizde avucumuzda kalan nur topu gibi bi "nah" oluyor. Asgari ücret arttırımından sonra harika zamcıklar bekliyorumçok eylenecüğk
O vakit sana iki katı geç(irmiş) ler olsun diyorum. Artık biz olayı dalgaya alıyoruz survivor gibi bu ay sonuna adada kalmayı başaranlar şeklinde ilerliyoruzbizim dogalgaz 1250 geldi, elektirik su telefonlar kredi kartları vs 50 bin haşırtdı blackbord
laylondan sonra baska bi nick yapmistin sonra takip edemedim
Bizim zamlar martta yapiliyor asgari ucret zammı bize marta kadar üçü bir arada şeklinde görünüyor hayırlısi bakalim
Merhaba ben de Sibel hanımı buldum araştırmalarım sonucu , şimdi de sizin mesajınızı görüp yazmak istedim . Kendisine gitmeyi düşünüyorum ama normal doğumu tesvik eden bir doktormuş doğru mudur ? Sızım doğumunuz kaçıncı haftada oldu ve ne kadar sürdü acaba ? Ve kesi atıldı mı ? Cevap verirseniz çok sevinirimGüven Hastanesi-Sibel Sarıkaya:)
Çok severim kendisini ama beni epey paylamışlığı var kendisinin:)
Normal doğum zor diyorlar demiştim. Milyonlarca yıldır, milyonlarca insan nasıl doğuruyorsa sen de öyle doğuracaksın demişti bana:)
Bir de doğum esnasında bağıracağın enerjiyi ıkınmaya harcasan ikimiz için de daha kolay olur demişti:))
Merhaba,Merhaba ben de Sibel hanımı buldum araştırmalarım sonucu , şimdi de sizin mesajınızı görüp yazmak istedim . Kendisine gitmeyi düşünüyorum ama normal doğumu tesvik eden bir doktormuş doğru mudur ? Sızım doğumunuz kaçıncı haftada oldu ve ne kadar sürdü acaba ? Ve kesi atıldı mı ? Cevap verirseniz çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?