• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Midye, paça işkembeye bayılırım ya. Mis mis. Hele üstüne bol sarımsak sos dökerler cozdiye tereyağ dökerlerdi
Bende midye kalamar ahtapot (yengeci sevmedim)karides bayılırım
Sonra işkembe paça ciğer kokoreç böbrek dalak ne varsa severim
Nerdeyse hiç et sebze ayırt etmeden yerim

Çok geçmiş olsun.
Ben kolajen kullanıyorum yaşımdan dolayı voonka 123 yazıyor üzerinde
Etkileri saçımın çok hızlı uzaması ve daha iyi görünmesi tırnaklarımda kırılmalar azaldı eklem ağrılarım azaldı sabah daha dinç uyandım ama yüzüm şiş gibi oluyordu onu sevmedim.
Tip ne yazıyor üzerinde?

Sonunda gösterdi demek

Pek nazlı bir oğluş olacak belli ki

Kaç kişiyi merakta bıraktı burda
Allah sağlıklıca kucağınıza almak nasip etsin
Bence gıcık doktor söylememişti önceden biliyordu ama neyse geç olsun da güç olmasın 💐
Anam görundumu kiz pipi 😂 gözun aydin burcu
Gördüm gördümmm 😁 teşekkürler canım akşam eşime söyleyeceğim bakalım nasıl tepki verecek sanırım anneler hissediyo ya ben başından beri diyordum zaten ama eşim hayal kırıklığı yaşayabilir kesin kız diyodu

Bence gıcık doktor söylememişti önceden biliyordu ama neyse geç olsun da güç olmasın 💐

Gördüm gördümmm 😁 teşekkürler canım akşam eşime söyleyeceğim bakalım nasıl tepki verecek sanırım anneler hissediyo ya ben başından beri diyordum zaten ama eşim hayal kırıklığı yaşayabilir kesin kız diyodu
Tatlı bı sürpriz hazırlayarak söylersin artık 🤭

Abdül cabbar vs koymadigi sürece sorun yok bence yada fenasi falan 😳
Eşimin bı arkadaşı var çocuğun adı Deniz .
Kardeşinin adı haydar .
Halbuki liseli çocuğun adı çocuk yeni model olduğu için deniz olmalıydı 😅😅😅 bide böyle durumlar var .

Niçin denizden sonra haydr yani

Ben de beğenmiyorum ismimi bir kaç kere değiştirmeyi düşündüm ama babam üzülür diye vazgeçtim
Ay benim adımı tehmike koyacaklarmis Allah'ım tövbe estağfurullah kimse alınsın istemem de .
Kura çekmişler de çıkmamış Allah'tan tehmike.

😂😂😂 Bı sonraki nickim tehmike olsun mu chamallows chamallows

Ben de beğenmiyorum ismimi bir kaç kere değiştirmeyi düşündüm ama babam üzülür diye vazgeçtim
İş işten geçmiş evlenmişiz insan içine karışmışiz, çalışanlarımız var bı yandan .
Şu saatten sonra isim degismek bence yersiz de olurdu zaten

Boşver
Memeleri değişmek daha iyi 😍
Kapsül filan oluşmadı sende değil mi
Ablama devlet hastanesi mevzusunu soyledim de pek sıra gelmiyormus 🤷

Back