Geçinemeyenler kulübü

Kendi yapiyosa yapsinda bari size dokunmasin.
Bende evde cok is yaparim hastalik boyutunda degil tabi ama, is yapmaya baslamadan once hep annemin sesi olur beynimde
Yapacak isin yokmu kizim senin bos bos oturuyosun telefonun basinda vik vik vik

Kangren oldum okurken

Kendi yapiyosa yapsinda bari size dokunmasin.
Bende evde cok is yaparim hastalik boyutunda degil tabi ama, is yapmaya baslamadan once hep annemin sesi olur beynimde
Yapacak isin yokmu kizim senin bos bos oturuyosun telefonun basinda vik vik vik
Annemin de telefona alerjisi var. Elimde görmesin hemen yapıştırır, elalemle ilgileneceğine evinle ilgilen. Bak şurayı düzenle mesela. Elden sana hayır varmı

Annemin de telefona alerjisi var. Elimde görmesin hemen yapıştırır, elalemle ilgileneceğine evinle ilgilen. Bak şurayı düzenle mesela. Elden sana hayır varmı
Benimkine de hediye alınmaz
Ne zaman hediye alsam pişman eder
Cinlerim tepeme çıktı bak şimdi

Bende kendi mayamdan yapardim hep ama evdeki ekşimiş, komsulardanda yogurt istemek isime gelmedi bunu buldum deneyim dedim
İnsallah yogurt icin gecerli degildir

Ben evdeki mayalik yoğurdu unutup yedik mi ne gittim bu mayadan aldım mayaladim sütümü. halen duruyor iki tanesi işte.

Valla öyle on beş günde yedik yani
Hiç üstünde de 4-5 günde bitirin diye uyarı yoktu

Banada yogurda olmasi mantiksiz geldi sonucta 5 kg yogurt nasi bitirelim
Aman yap gitsin yaptıktan sonra araştırmaya devam edersin .
Firmayı ara diyecem de ithal ürün olması lazım Ukrayna Rus filan nasıl knuscaz

Aman yap gitsin yaptıktan sonra araştırmaya devam edersin .
Firmayı ara diyecem de ithal ürün olması lazım Ukrayna Rus filan nasıl knuscaz
Bir numara var paketin ustunde olmadi yarin orayi ararim.
Ya deniz yiyor yogurdu sadece.
Eger oyleyse daha az sutle mayalardim en azindan diye

Sen denizi nasıl alistirdin tuvalete . chamallows
Kuzu ben 30 aydan once hic bezini cikarmadim.
24 aylikken islemeye basladim.
Buyuyunce sende bizim gibi buraya yapmalisin falan dedim.
Aylar onceden klozet adaptoru aldim tuvalete koydum, birde altina iseyen bebek aldim.
Hadi buna tuvalet egitimi verelim diyip once bebege tuvalet egitimi verdim
30. Aya girmesine bir kac gun kala sali gunu artik seninde bezini cikaralim mi bezimiz kalmadi cunku dedim, o ara koydeydik zaten.
Bisey demedi.
Pazartesi gunu kuzenimin kizini tembihledim denize ben artik bez kullanmiyorum boyle cok rahat sende cikar bence falan dedirttim.
Sali guni sabah erkenden cikardim bezi hic takmadim.
Parkta oynarken bir kez altina kacirdi cocuklarin icinde hic bisey demedi bana bakti kizardi ben hemen anladim, tamam gel biz bi eve gidelim dedim ustunu degistim tuvalete oturmak istermisin dedim oturdu.
1 saat yaninda oturdum su sesi dinlettim cisi o gun yapti.
Abartili sekilde alkisladik falan, kakayi ertesi gune kadar tuttu.
Yine tuvalete oturttum baktim yapmiyor baliklari cok seviyo deniz, hadi kakani yapta baliklar karnini doyursun acikmislar yazik dedim hemen yapti.
Oyle bitti egitimi

Ay çok şirin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…