- 14 Haziran 2019
- 15.105
- 74.452
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #25.621
Değil miHarika düşünmüşsün çok iyi olur otel kısmı
Sana ayrılmış bı plaj, ardından düzenlenen bı oda, envai çeşit yemekler yada dışarıda ne yersen artık olay senin hazirlamiyor olman zaten.
Rutinlerden sıyrılmış
Kendi yapiyosa yapsinda bari size dokunmasin.Kendi de durmuyor yapıyor. Hastalık boyutunda bence söyleyince kızıyor. Akşamları oturup tv izleyemez. Bilgisayarda takılamaz mesela. İlla ya örgü, ya resim, ya takı toka yada kumaş boyama yapacak. geçen bir günde 5 tane çanta boyamış ütülemiş bilekleri ağrımış tabii. Boş duramam ben sizin gibi fiks lafıdır. Diyorum çocukken sana bir şey mi dediler nasıl bir bilinçaltım var. Çok yorucu ya.
Kangren oldum okurkenKendi de durmuyor yapıyor. Hastalık boyutunda bence söyleyince kızıyor. Akşamları oturup tv izleyemez. Bilgisayarda takılamaz mesela. İlla ya örgü, ya resim, ya takı toka yada kumaş boyama yapacak. geçen bir günde 5 tane çanta boyamış ütülemiş bilekleri ağrımış tabii. Boş duramam ben sizin gibi fiks lafıdır. Diyorum çocukken sana bir şey mi dediler nasıl bir bilinçaltım var. Çok yorucu ya.
Hep bı önceki yoğurtla mayaliyorumbebeklinick Khomyuk filmdelisi kızlar ben migrostan vivo yogurt mayasi diye bir maya aldim, paketinde urun 4 5 gun icinde tuketilmelidir gibi bir sey yaziyor, kullandinizmi hic 4 5 gun icinde tuketilmesi gereken yogurtmu acaba
Ben hep kendi mayamdan mayalarım.bebeklinick Khomyuk filmdelisi kızlar ben migrostan vivo yogurt mayasi diye bir maya aldim, paketinde urun 4 5 gun icinde tuketilmelidir gibi bir sey yaziyor, kullandinizmi hic 4 5 gun icinde tuketilmesi gereken yogurtmu acaba
Annemin de telefona alerjisi var. Elimde görmesin hemen yapıştırır, elalemle ilgileneceğine evinle ilgilen. Bak şurayı düzenle mesela. Elden sana hayır varmıKendi yapiyosa yapsinda bari size dokunmasin.
Bende evde cok is yaparim hastalik boyutunda degil tabi ama, is yapmaya baslamadan once hep annemin sesi olur beynimde
Yapacak isin yokmu kizim senin bos bos oturuyosun telefonun basinda vik vik vik
Benimkine de hediye alınmazAnnemin de telefona alerjisi var. Elimde görmesin hemen yapıştırır, elalemle ilgileneceğine evinle ilgilen. Bak şurayı düzenle mesela. Elden sana hayır varmı
Bende kendi mayamdan yapardim hep ama evdeki ekşimiş, komsulardanda yogurt istemek isime gelmedi bunu buldum deneyim dedimBen hep kendi mayamdan mayalarım.
Bizimki de kendi evini bile bana temizletir gelince benim evi begenmezBenimkine de hediye alınmaz
Ne zaman hediye alsam pişman eder
Cinlerim tepeme çıktı bak şimdi
Bende kendi mayamdan yapardim hep ama evdeki ekşimiş, komsulardanda yogurt istemek isime gelmedi bunu buldum deneyim dedim
İnsallah yogurt icin gecerli degildir
He gordum sinekten yag cikariyorBdv de geçinme konusu var koşun
5 bin maaşla 2 bin biriktirmeyi hedefleyen biri vad
Banada yogurda olmasi mantiksiz geldi sonucta 5 kg yogurt nasi bitirelimEki Görüntüle 2852613
Ben evdeki mayalik yoğurdu unutup yedik mi ne gittim bu mayadan aldım halen duruyor iki tanesi işte.
Valla öyle on beş günde yedik yani
Hiç üstünde de 4-5 günde bitirin diye uyarı yoktu
Aman yap gitsinBanada yogurda olmasi mantiksiz geldi sonucta 5 kg yogurt nasi bitirelim
Bir numara var paketin ustunde olmadi yarin orayi ararim.Aman yap gitsinyaptıktan sonra araştırmaya devam edersin .
Firmayı ara diyecem de ithal ürün olması lazım Ukrayna Rus filannasıl knuscaz
Kuzu ben 30 aydan once hic bezini cikarmadim.Sen denizi nasıl alistirdin tuvalete .chamallows
Ay çok şirin yaKuzu ben 30 aydan once hic bezini cikarmadim.
24 aylikken islemeye basladim.
Buyuyunce sende bizim gibi buraya yapmalisin falan dedim.
Aylar onceden klozet adaptoru aldim tuvalete koydum, birde altina iseyen bebek aldim.
Hadi buna tuvalet egitimi verelim diyip once bebege tuvalet egitimi verdim
30. Aya girmesine bir kac gun kala sali gunu artik seninde bezini cikaralim mi bezimiz kalmadi cunku dedim, o ara koydeydik zaten.
Bisey demedi.
Pazartesi gunu kuzenimin kizini tembihledim denize ben artik bez kullanmiyorum boyle cok rahat sende cikar bence falan dedirttim.
Sali guni sabah erkenden cikardim bezi hic takmadim.
Parkta oynarken bir kez altina kacirdi cocuklarin icinde hic bisey demedi bana bakti kizardi ben hemen anladim, tamam gel biz bi eve gidelim dedim ustunu degistim tuvalete oturmak istermisin dedim oturdu.
1 saat yaninda oturdum su sesi dinlettim cisi o gun yapti.
Abartili sekilde alkisladik falan, kakayi ertesi gune kadar tuttu.
Yine tuvalete oturttum baktim yapmiyor baliklari cok seviyo deniz, hadi kakani yapta baliklar karnini doyursun acikmislar yazik dedim hemen yapti.
Oyle bitti egitimi
Kızımın scooterına ayağım takıldı, düştüm. Teşekkür ederimGecmis olsun, konuya vakif degilim kaza mi gecirdiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?