- 19 Şubat 2021
- 5.261
- 13.295
- 198
- 38
- Konu Sahibi chamallows
-
- #25.681
Bende midye kalamar ahtapot (yengeci sevmedim)karides bayılırımMidye, paça işkembeye bayılırım ya. Mis mis. Hele üstüne bol sarımsak sos dökerler cozdiye tereyağ dökerlerdi
Tip ne yazıyor üzerinde?Çok geçmiş olsun.
Ben kolajen kullanıyorum yaşımdan dolayı voonka 123 yazıyor üzerinde
Etkileri saçımın çok hızlı uzaması ve daha iyi görünmesi tırnaklarımda kırılmalar azaldı eklem ağrılarım azaldı sabah daha dinç uyandım ama yüzüm şiş gibi oluyordu onu sevmedim.
Bak sigarayı da hiç denemedim, kokuyor çünkü:)Ay ben de alayına bayılırım
voonka tip 123 galiba 3 ü de var içindeTip ne yazıyor üzerinde?
Sonunda gösterdi demekHuhuuu
Ben ve oğlum sizi sevgiyle selamlıyoruz hanımlar
Anam görundumu kiz pipiHuhuuu
Ben ve oğlum sizi sevgiyle selamlıyoruz hanımlar
Bence gıcık doktor söylememişti önceden biliyordu ama neyse geç olsun da güç olmasınSonunda gösterdi demek
Pek nazlı bir oğluş olacak belli ki
Kaç kişiyi merakta bıraktı burda
Allah sağlıklıca kucağınıza almak nasip etsin
Gördüm gördümmmAnam görundumu kiz pipigözun aydin burcu
Tatlı bı sürpriz hazırlayarak söylersin artıkBence gıcık doktor söylememişti önceden biliyordu ama neyse geç olsun da güç olmasın
Gördüm gördümmmteşekkürler canım akşam eşime söyleyeceğim bakalım nasıl tepki verecek sanırım anneler hissediyo ya ben başından beri diyordum zaten ama eşim hayal kırıklığı yaşayabilir kesin kız diyodu
Akşama kutlama var zorunluTatlı bı sürpriz hazırlayarak söylersin artık
Adı ne olacakAkşama kutlama var zorunlutepkisini merak ediyorum bakalım yazarım
Ay en kritik de oAdı ne olacak
Niye kritikAy en kritik de o
Çok önemliNiye kritik
Abdül cabbar vs koymadigi sürece sorun yok bence yada fenasi falanÇok önemli
Anne veya baba çok kötü bı isim koysa ki koyarlar .
Çocuğun hayatı kaydıkritik bence
Ben de beğenmiyorum ismimi bir kaç kere değiştirmeyi düşündüm ama babam üzülür diye vazgeçtimAbdül cabbar vs koymadigi sürece sorun yok bence yada fenasi falan
Eşimin bı arkadaşı var çocuğun adı Deniz .Abdül cabbar vs koymadigi sürece sorun yok bence yada fenasi falan
Ay benim adımı tehmike koyacaklarmis Allah'ım tövbe estağfurullah kimse alınsın istemem de .Ben de beğenmiyorum ismimi bir kaç kere değiştirmeyi düşündüm ama babam üzülür diye vazgeçtim
ay tövbe hiç duymadımAy benim adımı tehmike koyacaklarmis Allah'ım tövbe estağfurullah kimse alınsın istemem de .
Kura çekmişler de çıkmamış Allah'tan tehmike.
Bı sonraki nickim tehmike olsun mu chamallows
İş işten geçmiş evlenmişiz insan içine karışmışiz, çalışanlarımız var bı yandan .Ben de beğenmiyorum ismimi bir kaç kere değiştirmeyi düşündüm ama babam üzülür diye vazgeçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?