- 3 Haziran 2009
- 7.472
- 29.297
- 1.073
- 41
- Konu Sahibi chamallows
- #25.641
Ağrı sızı çok ama yapacak bir şey yok:)
Oy kuzucuk tam anlayamamıştır. Ağrın sızın yoksa iyi. Geçmiş olsun tekrar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağrı sızı çok ama yapacak bir şey yok:)
Oy kuzucuk tam anlayamamıştır. Ağrın sızın yoksa iyi. Geçmiş olsun tekrar
Bizimki zorlamadi, bazi cocuklar hicte sirin olmuyor tuvalet egitiminde koltuk arkasina kaka yapanlar gordu bu gozlerAy çok şirin ya![]()
Ne kadar şiddetli düşmüşsün yaÇok teşekkür ederim
Ameliyat oldum. İki plaka, on vida ve bir sürü tel takıldı. Biyonik kol gibi birşey oldu bileğim:) Sağ el olması zorluyor. Bir de miniğim 3 yaşında olduğu için anne yedirsin, giydirsin, yıkasın diye tutturuyor. Allah tedavisi olmayan hastalıkla sunamasın kimseyi, gerisi zamanla hallolur.
Burada okumuştum onu birileri yazmıştıBizimki zorlamadi, bazi cocuklar hicte sirin olmuyor tuvalet egitiminde koltuk arkasina kaka yapanlar gordu bu gozler![]()
Hepsi degil aslinda dogru zamani yakalamak onemli bence.Burada okumuştum onu birileri yazmıştı
Bı köşeye kıvrılıp pusmustum okurkenAllah'ım başımıza neler gelecek diye
bı an tüm çocuklar öyle sandım
Benimki 3 gün tuttu. Yemek yerlen bile kakamı geriyorsun diye ağladı ve 1 hafta duşa yaptı oturup yapmaktan korkardı. En fenası kızınca da altına işerdiBizimki zorlamadi, bazi cocuklar hicte sirin olmuyor tuvalet egitiminde koltuk arkasina kaka yapanlar gordu bu gozler![]()
Ben hic kizmamaya yemin ettim.Benimki 3 gün tuttu. Yemek yerlen bile kakamı geriyorsun diye ağladı ve 1 hafta duşa yaptı oturup yapmaktan korkardı. En fenası kızınca da altına işerdi![]()
Yok kendi kızınca. Köpekler ceza cerir yaBen hic kizmamaya yemin ettim.
İcerde ne kadar sabrim varsa tuvalet egitimine sakladim onu ama gerek kalmadi.
Kizmamak gerekiyormus
Kakami geriyorsun neymis annesiBenimki 3 gün tuttu. Yemek yerlen bile kakamı geriyorsun diye ağladı ve 1 hafta duşa yaptı oturup yapmaktan korkardı. En fenası kızınca da altına işerdi![]()
AhahahaYok kendi kızınca. Köpekler ceza cerir yaarkadaşıyla kavga ederdi hooop çiş
![]()
Yumurta totoya dayaniyordu heralde yukardan doldurdukca onu demek istemistir sanirimKakami geriyorsun neymis annesi![]()
Hayır, maya.bebeklinick
Khomyuk
filmdelisi kızlar ben migrostan vivo yogurt mayasi diye bir maya aldim, paketinde urun 4 5 gun icinde tuketilmelidir gibi bir sey yaziyor, kullandinizmi hic 4 5 gun icinde tuketilmesi gereken yogurtmu acaba
![]()
Nerelerdesin kaçakHayır, maya.
Üzerinde üretim tarihi vardır, günlük süt gibi düşün.
Tamamdır o zamannHayır, maya.
Üzerinde üretim tarihi vardır, günlük süt gibi düşün.
Elecdacım doktoruna mutlaka sor, ağrı kesici olarak dex forte kullanabilir miyim diye.Ağrı sızı çok ama yapacak bir şey yok:)
Ay bebeleri pikniğe götürdük bugün, uzun aradan sonra kuzenleriyle falan görüştüler, pertim çıktıNerelerdesin kaçak
Benim büyük de 3 gün tuttu, sonra mecburen yaptı.Benimki 3 gün tuttu. Yemek yerlen bile kakamı geriyorsun diye ağladı ve 1 hafta duşa yaptı oturup yapmaktan korkardı. En fenası kızınca da altına işerdi![]()
Her eve lazım olan şeyElecdacım doktoruna mutlaka sor, ağrı kesici olarak dex forte kullanabilir miyim diye.
Bu tür kemik, ameliyat ağrılarında oldukça etkili.
Aynı zamanda sever misin bilmem ama ilikli kemik suları, paça çorbası yani kolajen içeren şifalı şeyler tüketmen, iyileşme sürecini hızlandırır.