Günde üç posta dayak atıyor çok mutluyum
Ben buraya kavgalarımız harici bişeyleri anlatmadım.Ama dur anlatayım ;Eşimin boynunda,elinde,kolunda ve göğsünde benim adımın yazdığı dövmeler var.Maddi olarak zaten asla bir dediğimi iki etmez ne istesem alır.Bana yemek ve temizlik yaptırmaz.Ailesiyle görüşmek istemiyorum buna bile bir stemi yok,başka adam olsa bunu sorun eder.Çayımın şekerini o atar,karıştırır,onla tanıştığımdan beri bir kez ayakkabılarımı kendim giydiğimi hatırlamıyorum çünkü ayakkabılarımı bile kendisi giydirir.Sevgiliyken yemek yaptığım zamanlarda soğanı bir kez olsun bana doğratmadı gözlerim yanmasın diye.Ayda 2-3 kere güllü mumlu evde yemekler hazırlar,sürekli hediyeler alır özel gün olmadığı halde,baş başa sürekli yemeklere kahvaltılara gideriz.Ben istediğim saatte uyanırım bir kez olsun hayırdır mermad bu saatte neden uyandın demez.Hastalandığımda zaten ne kadar güzel baktığını saymıyorum bile.Daha var oğlu var.Ben bu ilişkiyi bitiremiyorsam hayatımda böylesini göremeyeceğim için bitirmiyorum anlayacağın.Şiddet dediğin şey erkeğin sürekli kadını hayvan gibi dövmesiyle olur.Zaten bizim ilişkimizde kavgayı çıkaran sürekli kaos yaratan benim sorunlu olan benim ,bunun için de beni psikologa götürüyor şuanda.Hayatımda hiç sevilmediğim kadar sevildim eşim tarafından emin ol.Onu bıraksam bile bu kadar seven birinin çıkacağına asla inanmıyorum.Kocamda hiç bir sorun yok,sadece ben de var durduk yere sürekli kaos çıkarmasam gayet huzurluyuz.Ki
eşimi görenler,dövmelerini görenler sana çok aşık sakın bırakma bu adamı derler.Ve evet çok ama çok aşık.Kaç kişinin eşi karısının adınıı 4 yerine yazdırmıştır merak ediyorum kocana böyle bir şey için yalvarsan kabul etmez wjejejekskd (bu arada tatto olayını ben istemedim,sevgiliyken sürpriz yapmıştı) güzel olan şeyleri anlatacak olursam paragraflar daha uzar bu sadece %1i falandır.Tatiller desen sürekli tatildeyiz o evden çalıştığı için ben de çalışmadığım için ayda bir kere sürekli bir yerlere tatile gideriz.Mesela ben pırlanta yüzüğümü kaybetmiştim onla evlenme teklifi etmişti baya pahalıda bir yüzüktü pırlanta olduğu için ben olsam kaybolmuş sonuçta kaybetmeseydin derdim adam gitti yine aynısını aldı sen yeterki üzülme diye.Mesela biz düğün yapmadık sadece nikah yaptık altın falanda istemedim aldıkların benim için yeterli dedim,olsun sen kendini kötü hissetme ben yinede sana altın alacağım dedi ve aldı.Daha saysam ağzın açık kalır.. Tahmin bile edemeyeceğin şekilde seviyor beni