Off cok iyiymis seninkinin degeri canim insallah sende de bor sorun yoktur tatlim yaKuzum sonuçlar cikmis 14 milyon muş değer tam anlamadim ama iyi demiş doktor sorun yokmuş esimde demekki sorun bende cıktı almış artık hafta içi giderim doktora bakalım o ne diucek
Insallah gelmez de canim bekle bakalim gelmezse test yaparsinHasta olmuşum gibi ağrım oldu ve iki üç damla kan geldi içime bir şüphe düştü acaba olabilir mi ? Bu saat oldu başka da bi şey gelmedi
Aynen cnm. Allah razı olsun . Yapıp da negatif görmek istemiyorum bekliyorum bakalımInsallah gelmez de canim bekle bakalim gelmezse test yaparsin
İnş cnm hakkımızda hayırlısı olsunInsallah adet degildir canim yerlesmedir biz iyi düşünelim öyle olsun
Inşallah kuzum esimin sonucu buOff cok iyiymis seninkinin degeri canim insallah sende de bor sorun yoktur tatlim ya
Buyrun kizlar eylül ayinda beraber bekleyelim burda insallah bu ay uğurlu gelir hepimize. Rabbim bebek isteyenlerin kucagini boş bırakmasın insallah isteyen herkese hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin
@siirkiz 》》》》》 1 £¥lül
@S_H_B 》》》》》 3 £¥lül
@papatyam67 》》》》 3 £¥lül
Anneyimbenanne35 》》》 4 £¥lül
@elzem00 》》》》 5 £¥lül
@Caglass 》》》》 13£¥lül
@kardelen_08 》》》14 £¥lül
@papatyakokankadin 》》》 15£¥lül
@Basharfibenz 》》》 16 £¥lül
@everytime_night 》》》 16 £¥lül
@AleooVeraa 》》》》 17 £¥lül
@Mirketcik 》》》》 19 £¥lül
Ekliyim tatliskom şans uğur getirsin insallah cift cizgiler gormeyi nasip etsin rabbim bizeamiin diyorum hadi beni de ekle canım 17 eylül
Sonuclar cok güzel tatlim insallah sende de bir sorun yoktur tatlimInşallah kuzum esimin sonucu buEki Görüntüle 2183583
Inşallah kuzummmmmSonuclar cok güzel tatlim insallah sende de bir sorun yoktur tatlim
İnş bu ay sonuç alırsın cnmBenim de bat 19 eylul esimin spermiyograminda sikinti grouldu 2 bucuk yildir olmuyo bebiş bir kizim var 5 yasinda ikinci gelmiyo bir turlu insallah bu ay bu sayfada guzel haberi alirim sizinle
E sıkıntı icin doktor herhangi bir ilac tedavi vermedi mi tatlimBenim de bat 19 eylul esimin spermiyograminda sikinti grouldu 2 bucuk yildir olmuyo bebiş bir kizim var 5 yasinda ikinci gelmiyo bir turlu insallah bu ay bu sayfada guzel haberi alirim sizinle
Doktoruna sorsana tatlimKızlar fitil gebeliğe engelmidir doktora gittim fitil ve antibiyotik verdi ovulosyon yakın zamanda kullanmaya devam edeyim mi
Benim icin her ay da cok güzel olur artk yeterki sağlıklı hayirli olsun ay fark etmiyor artkInsallah cnm bu ay olsa o kadar guzel olur ki
Esime proxed plus verdi bana da provomen bakalim fayda eder miE sıkıntı icin doktor herhangi bir ilac tedavi vermedi mi tatlim
Doktorun bana fitil ve antibiyotik yazdığını bilmiyordum eczanede öğrendim hamile kalmak istiyorum dedim bunları yazmış birde özele gittimDoktoruna sorsana tatlim
Sifa olur insallah canim kullan bakalim tabi doktorun yazmissa icerigine bi baksana ne icindir bunlarDoktorun bana fitil ve antibiyotik yazdığını bilmiyordum eczanede öğrendim hamile kalmak istiyorum dedim bunları yazmış birde özele gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?