Bende cektircektim onu doktor cekelim dedi randevu da almistm hatta.Bende iki ay once cektirmistm bende onu cekerken resmen öldüm ya nakadan da kötü biseydi ya..
Insallah canim ya hicbir tedaviye gerek kalmaz bu ay uğurlu gelir cidt cizgileri görürsün
G gizemya katiliyorum dediklerine canim sen test ile kontrol et bak nasil koyulasiyor. Yani olmasaydi 0 olur die dusunuyorum ordaki 2 bizim icin umutturYukselir canim umutluyum cunku hic olmasa sifir cikardi gebelik testi yap koyulasiyo mu diye bak. Cunku 6 gun varmis benim adete iki gun kala 21 falan cikmisti
Yukselecektir icime dogdu nedense.
Tabi ki yükselir, çok erken daha . Inşallah yükselecek de.
Evet bende okumuştum cok agrili die o yuzden ben anestezi istemistim ama aneztezi doktoru o an yoktu sonra acımıyor die beni kandirip yapti ama ben diger dunyayi gordum o aci ileBende cektircektim onu doktor cekelim dedi randevu da almistm hatta.
Sonra icimden bi ses bu ay da bekle dedi.
Bekledigime degdi ogluma hamile kalmistim.
Cunku cok agrili oluyormus arastirmistim
Gizoş yavrum uzulme 6 gun varmiş birgun arayla bile negatiften pozitife donen var! Hem bence erken davranmışsın.
Evet bende okumuştum cok agrili die o yuzden ben anestezi istemistim ama aneztezi doktoru o an yoktu sonra acımıyor die beni kandirip yapti ama ben diger dunyayi gordum o aci ile
İki gun sonra yap canim varsa zaten cikar.İnşallah.. peki gebelik testini hangi gün yapıym?
Bir iki gun daha bekle canim cunku normal gebelikler o kadar hassas değiller yapsan negatif cikarİnşallah.. peki gebelik testini hangi gün yapıym?
No no noo kirmizilar gelmesinSağ kasigim agriyor geliyo mu yoksa kirmizilar..
Demeee oyle şeyler cagirmaaaaSağ kasigim agriyor geliyo mu yoksa kirmizilar..
Gecen ay da kasiklarim agridi geldi kor olmayasica..Demeee oyle şeyler cagirmaaaa
benim bir haftadır ağrıyor. ama gelen giden yok. döllenme olsa bile o ağrı sızı oluyormuş adet günü yaklaştıkça. stres yapma :)Sağ kasigim agriyor geliyo mu yoksa kirmizilar..
İnsallah gelmezzzNo no noo kirmizilar gelmesin
Aynen oyle dogru diyosunbenim bir haftadır ağrıyor. ama gelen giden yok. döllenme olsa bile o ağrı sızı oluyormuş adet günü yaklaştıkça. stres yapma :)
Amin hep birlikte inşallah. Çok teşekkür ederim. Acı eşiğim yüksektir ama çoook canım yandı. Lütfen yardim edin çok kötüyüm çok kötüyüm diyerek geçti o kısacık ama bitmek bilmeyen dakikalar. Çok acınasıydı . Allah yardımcısı olsun herkesin. Bu arada çektirdikten sonraki günlerin nasıl geçti mesela ağrın oldu mu adetin gecikti mi ?Bende iki ay once cektirmistm bende onu cekerken resmen öldüm ya nakadan da kötü biseydi ya..
Insallah canim ya hicbir tedaviye gerek kalmaz bu ay uğurlu gelir cidt cizgileri görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?