- 19 Mayıs 2016
- 758
- 627
- 103
Aman belli olmaz sen yine de herseye haZırlıklı ol canim uzulmeni de istememHeveslenirim bu yazıya ben ama çok şartlamiyim kendimi diyorum ama çatlıcam evimin balkonunda oturuyorum tam karşımdaki eczane nöbetçiymiş bugün şeytan dürtüyo da ucunda negatif varsa işte o kötü
Aaa nerdelerki sendey yetersin ne olmuş ki hem , ama demin yazanlar vardı ben giriş yaptım msj yazanaBen varim kimse yok
Ayy hele bi hamile kalim neler yapacam ben lBebek çicileri ör , hem küçük hemen biter hem zevkli olur bende heyecan verir sevgiyle yaparsın . mimik süveter minik patik figürlü bere falan
Sagol canim gittiler arada cosuyolar.Aaa nerdelerki sendey yetersin ne olmuş ki hem , ama demin yazanlar vardı ben giriş yaptım msj yazana
kadar kayboldular demekki
Hosgeldin canim aramiza.Selam kızlar ben de varım. Sessizce takip etmek istedim ama bu ay duramıyorum
Oglumda cok yapmistim suveter de ordum battaniye yaptim.Ayy hele bi hamile kalim neler yapacam ben l
Canım bilmediğim için soruyorum kusura bakmada nereden biliyorsun hangi yumurtalık olduğunuaz önce adet programıma baktım yeni farkettim. sağ yumurtalığımın olduğu ay 24 günde bir olmuşum. sol yumurtalıkta olduğunda 29 günde olmuşum. Son 4 aydır böyle olmuş. Bu ay da sağ yumurtalıktaydı sıra. Demek ki 5 gün geçmiş
8 eylul canim.
Hoş buldum :) Asla bebek istemeyen,anne olmak istemeyen biriydim ta ki olamayacağımı öğrenene kadar . Sonra üstüne düştüm, daha da acı geldi. Vitaminler, hsg vs şimdi bat 10eylül bekliyorum kasık ağrısıyla .Hosgeldin canim aramiza.
Tanit kendini
Benim 6 aydır hep sıfır çıkıyor. Umudunu kaybetme.
Nasil yani olamayacagin?Hoş buldum :) Asla bebek istemeyen,anne olmak istemeyen biriydim ta ki olamayacağımı öğrenene kadar . Sonra üstüne düştüm, daha da acı geldi. Vitaminler, hsg vs şimdi bat 10eylül bekliyorum kasık ağrısıyla .
Gecen ay yaptirdim 0.00 ciktiBenim 6 aydır hep sıfır çıkıyor. Umudunu kaybetme.
Biraz bende biraz eşimde sıkıntı var. Tüp bebek önerdiler. Hsg sonrası şans artıyor diye yeni yılı bekleyeceğim. Olmazsa sonrası Allah kerim :)Nasil yani olamayacagin?
Herhangi bir sorun mu cikti?
Unutma Allah ol derse her sey olur..
Olur Allahin izniyle.Biraz bende biraz eşimde sıkıntı var. Tüp bebek önerdiler. Hsg sonrası şans artıyor diye yeni yılı bekleyeceğim. Olmazsa sonrası Allah kerim :)
Amin hepimize inşallah. Yüzümü güldürdün :)Olur Allahin izniyle.
Bazen sorun yokken bile olmuyor.
Herseyin bir vakti zamani var.
Rabbim hayirli vakitte hayirli evlatlar nasip etsin insallah.
Sana da isteyen herkese de versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?