- 3 Eylül 2018
- 835
- 497
- 30
Yaaaa gerçekten mi şaka gibi ya kafayı yicemben bu şekilde silik çizgi gördüm.. hadi hayırlısı inşAllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaa gerçekten mi şaka gibi ya kafayı yicemben bu şekilde silik çizgi gördüm.. hadi hayırlısı inşAllah
Ben görüyorum şekerim:)) insallah yarin daha koyusunu kandada pozitifin guzelini gorursun. Rabbim sevincini bozmasin:)Eki Görüntüle 2185652 Orjinali bu çok Zor görüyorum siz görüyomusunuz kızlar
Bende geçen hafta yaptım böyle çıkmıştı daha da tekrarlayamadımYaaaa gerçekten mi şaka gibi ya kafayı yicem
Allahım sana yürüyorumBende geçen hafta yaptım böyle çıkmıştı daha da tekrarlayamadım
Ben de asilamamdan sonra daha belirginini görmüştüm malesef negatifti kanda ama, bazilarinin silikte olsa hamilelik cikiyor. İnsallah oyledir bizim gibi olmaz. (Dogrumu anladim adetmi oldun yoksa sabirmi ediyosun)Bende geçen hafta yaptım böyle çıkmıştı daha da tekrarlayamadım
Bende her ikisinde de gördüm canım.Yaaaa gerçekten mi şaka gibi ya kafayı yicem
Ben daha da silikken öğrenmiştim düşüğümü 17 çıkmıştı hatta ama başka sebeplerde dolayı düştü maalesefBen de asilamamdan sonra daha belirginini görmüştüm malesef negatifti kanda ama, bazilarinin silikte olsa hamilelik cikiyor. İnsallah oyledir bizim gibi olmaz
Bu aralar hava sıcak ondan kıpırdayasım gelmiyor eninde sonunda öğreneceğim. Havaların etkisinden sanırım tansiyonumda düşük annemin tansiyon aletiyle ölçeyim dedim 6-10 çıktı .Allahım sana yürüyorum
Ya nasıl sabrediyorsun helal
Yaa vallahi sabrına hayran kaldım .Bu aralar hava sıcak ondan kıpırdayasım gelmiyor eninde sonunda öğreneceğim. Havaların etkisinden sanırım tansiyonumda düşük annemin tansiyon aletiyle ölçeyim dedim 6-10 çıktı .
3yıldır alıştım sanırımYaa vallahi sabrına hayran kaldım .
Ben malum.son 7de başlıyorum teste
Her ay bu defa son günüm bi geçsin diyorum.Aksi gibi günün geçiyor bende bi heyecan.Tabi fos çıkıyor
Evet cok silik de olsa bisey var gibi hangi programla yapiyosun bunu baya belirgin hale getirmis aklimda olsunEki Görüntüle 2185652 Orjinali bu çok Zor görüyorum siz görüyomusunuz kızlar
Büyük sabır valla helal olsun nasıl bekliyorsun peki eşin biliyor mu ??Bende geçen hafta yaptım böyle çıkmıştı daha da tekrarlayamadım
Bende hayran kaldimmmBüyük sabır valla helal olsun nasıl bekliyorsun peki eşin biliyor mu ??
Biz karı koca gamsızız sanırım hele o oğluma hamileyken inanamamıştı bir süre şimdide doktora gitmeden inanmam diyorBüyük sabır valla helal olsun nasıl bekliyorsun peki eşin biliyor mu ??
Bu ay bende fazlaca boşvermişlik var sanırım yoktur diyeBende hayran kaldimmm
İ phone özelliğinde var canım ordan koyulaştrdim insallah doğrudur yaaaEvet cok silik de olsa bisey var gibi hangi programla yapiyosun bunu baya belirgin hale getirmis aklimda olsun
Yap da biz de gorelim artikBiz karı koca gamsızız sanırım hele o oğluma hamileyken inanamamıştı bir süre şimdide doktora gitmeden inanmam diyor
Kendimi iyi hissedersem gün içinde çıkacağım ama fırsatım olmuyor en son eşime aldıracağım testi artık
al benden de o kadar canımBu ay bende fazlaca boşvermişlik var sanırım yoktur diye