- 30 Temmuz 2018
- 220
- 127
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hade insallahh güzel guzel haberlerini aliriz tatlimKan testi yaptırdım sonuç 1saat sonra çıkıcak kızlar dua edin
He kiz ya rabbim bize de nasip eder insallah artkne güzel bat gelmeden çıkabiliyor bazı hanımların
He kiz ya rabbim bize de nasip eder insallah artk[/QUOT
inşallah canım hayırlısıyla bekleyen tüm anne adaylarının başına
Hadi inşallah canımKan testi yaptırdım sonuç 1saat sonra çıkıcak kızlar dua edin
Ben de onu merak ediyorum hamile.kalanlarBen simsi yatıyorum hemen kalkmıyorum ama kızım sürprizdi mesela o zaman hemen kalkıp dusumu alıyordum .Rabbim.verecek olsun yeterki
Bende gördüm ikinciyi sabah yapıncada haber ver ay ne güzel yaEki Görüntüle 2185613 Selam Kızlar nolur bisey söyleyin bata 3 gün kadı test yaptım sanki silik çizgi gördüm burda gözükmez diye fotoyla oynadim sizce varmı bisey lütfen cevap verin
Ben kızımda da yatmıştım ama kimi hemen kalkarım yatmam diyor kimi o gece banyo yapmam öyle uyurum diyorBen de onu merak ediyorum hamile.kalanlar
Hep yatarak mi kaldi diye
Ya heyecandan evi ocağı temizliyorum şoktayım hala bide sabah idrarında bakicam . Fotonun orjinalinde hayal meyal gözüktü inanamadım ben nasıl uyucam yaaaBende gördüm ikinciyi sabah yapıncada haber ver ay ne güzel ya
Ay bilsem mi gerek yok kalinabilir hemen kalkasim var zor duruyorumBen kızımda da yatmıştım ama kimi hemen kalkarım yatmam diyor kimi o gece banyo yapmam öyle uyurum diyor
Ben bisey gordum ama silik bi de normal halini atar misinEki Görüntüle 2185613 Selam Kızlar nolur bisey söyleyin bata 3 gün kadı test yaptım sanki silik çizgi gördüm burda gözükmez diye fotoyla oynadim sizce varmı bisey lütfen cevap verin
Ayy ne güzel mutluluk canim yaaYa heyecandan evi ocağı temizliyorum şoktayım hala bide sabah idrarında bakicam . Fotonun orjinalinde hayal meyal gözüktü inanamadım ben nasıl uyucam yaaa
Evet insani motive ediyir biraz insan kendinj iyi hissediyor böyle okuyunca sankim ben hamisim gibi hissediyorumAy pespese böyle haberler alsak
ben bu şekilde silik çizgi gördüm.. hadi hayırlısı inşAllahEki Görüntüle 2185652 Orjinali bu çok Zor görüyorum siz görüyomusunuz kızlar