Herkese günaydın
@Seymaaao Hoşgeldin canım
@karapisso Değişen hormonlardan sınır normal kuzum.Gecer nasılsa.Bol bol dua et sakinleşmek için.
Sevsev12 Ben düşük yaptigimda yeme düzenim normal olduğu halde afedersiniz wcye çıkamadım ve acayip şiştim. Yatmakta kilo aldırıyor.Sonra hareket başlayınca az alırsın.
@oflu uyu kuzum bol bol boşver.Bende de yine uykusuzluk başladı.Gece geç yatıp erkenden kalkar oldum ne alakaysa.Kizim ogleci halbuki.Servis 12.30 da geliyor yatsam yatarım.Ama uyuamıyorum. Bazen o bile nimet.
everytime_night Canım nasılsın. Nasıl gidiyor
Zeze _skcn Senden hayırlı haber gelsin günümüz mutlu başlasın inşallah
@Kurumus-Maskara Inan var ya eşim bile diyor sana ne oldu bi durgunlastin diye.Ama yapacak bişey yok.Hep hayırlısı diye dua ediyoruz.Hakkimizda hayırlısı buymuş demekki.Bende hala bi üzgünüm doğrusu.Saglik olsun.Cok inanmıştım bu ay kalacağıma niyeyse.Ama bu daha çok çalışsak biraz para biriktirmek,daha falan filan yapsakla ele geçecek bişey deg il.Kizimi anlamadım bile ben ama baksana 2 yılı coktaaan geçti olmuyor.Vardir Rabbimin bildiği.Teslimiz.
@Anneyimbenanne35 o göbek çektirme olayını bende yatırmıştım bu ay ama tutmadı bende.