- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Baktırmadım hiç doktor bakalım dedi gözükmezsse değere öyle bakarız dedi gözükünce bakmadık minik bi kese gördük bebek için erken dedi zaten.Değerin kaçtı canım hafta sonu perşembe gittim değer 506 tıydı doktr kese gözükmez dedi bakmadı bile şimdi ayın 4 ne var randevum ama devlete aldım bide bu hafta ona gidicem randevu bulamadm
Bu hafta gidicem işte canım bakalım inşallahBaktırmadım hiç doktor bakalım dedi gözükmezsse değere öyle bakarız dedi gözükünce bakmadık minik bi kese gördük bebek için erken dedi zaten.
Kız senin kese bu hafta gözükürdü cuma falan 5000 üzerinde karından gözükür dediler
İyi yapmıssın cuma ya falan al garanti olsun canım bana doktor on gün sonra gel dedi ben 14 gün sonraya aldım randevuyu, bugün bi kaç tahlil istemişti onları verdimBu hafta gidicem işte canım bakalım inşallah
Orda ne güzel ya istediğin zaman keseyi gör,kalbi dinle. Burda 8 hafta olana kadar seninle görüşmüyorlar bile acil durumlar disinda da 12 haftalik olana kadar da bakmıyorlar ultrasondaİyi yapmıssın cuma ya falan al garanti olsun canım bana doktor on gün sonra gel dedi ben 14 gün sonraya aldım randevuyu, bugün bi kaç tahlil istemişti onları verdim
Canim naptim sen kese bebek.kalp atisi bisey duydun mu ?İyi yapmıssın cuma ya falan al garanti olsun canım bana doktor on gün sonra gel dedi ben 14 gün sonraya aldım randevuyu, bugün bi kaç tahlil istemişti onları verdim
Benim eşimde öyle ne dert ediyon herşeyi deneriz olmadı evlatlık alırız nolmuş diyoda işte insan üzülüyor yine de
Bu arada kafam gitti resmen yaa alt kata komşuya kahveye çağırdı giderken nereye gittiğimi unuttum sanırımönce ayakkabılarını giydim tam çıkıyordum farkeetim geri girdim anahtarı kapıya geri taktım twrliklerimi giydim bu seferde niye anahtarı kapıya taktıysam geri kapıyı çektim dışarda kaldım iyimi :/
ayyy çok sinir yaaOrda ne güzel ya istediğin zaman keseyi gör,kalbi dinle. Burda 8 hafta olana kadar seninle görüşmüyorlar bile acil durumlar disinda da 12 haftalik olana kadar da bakmıyorlar ultrasonda
Çok sevindim ben de görüyorum çizgiyi canıımmBu daha net kızlar. Ayol nerdesiniz bana gelince kaybolmayın ortadaaann
Keseyi gördük canm daha, iki hafta sonra inşallah kalp atışı falan özele gidiyorum ben çalışıyorum sürekli izin al vs yapamıyorum bide devlette yüzümüze bakmıyolar ben ilki de düşük olunca biraz daha ilgilenilsin istiyorumCanim naptim sen kese bebek.kalp atisi bisey duydun mu ?
Devlete mi gidiyorsun ozele mi?
Gunaydin kuzum cok şükür leke görmedim dahaGünaydim hanimlar
Bugun nasilsiniz?
Sevsev12 lekelenmeler bitti mi kuzum?
Kurumus-Maskara bende gordum cizgiyi hayirli olsun.
İki tarafa da gidicem. Dogumu ozelde taheri devlette yaptiricam. Oglumda da boyle yaptim. Saglik ocagina falan kayit actrdin mi? Yoksa kalp atisini mi bekliyosunKeseyi gördük canm daha, iki hafta sonra inşallah kalp atışı falan özele gidiyorum ben çalışıyorum sürekli izin al vs yapamıyorum bide devlette yüzümüze bakmıyolar ben ilki de düşük olunca biraz daha ilgilenilsin istiyorum
İyi bakalim masallah :))Gunaydin kuzum cok şükür leke görmedim daha
Mecburen açtırdım, tahlilleri yaptırırken canım. Aslında hem devlet hem özel daha iyiİki tarafa da gidicem. Dogumu ozelde taheri devlette yaptiricam. Oglumda da boyle yaptim. Saglik ocagina falan kayit actrdin mi? Yoksa kalp atisini mi bekliyosun
Bosuna tahlillere neden para veriyim ya yapiyolar nasilsa.Mecburen açtırdım, tahlilleri yaptırırken canım. Aslında hem devlet hem özel daha iyi
Tahlillere bende vermedim işte sağlık ocağında yaptır dedi :) Dediğin gibi hastanede olsa 400 lira civarı tutuyorBosuna tahlillere neden para veriyim ya yapiyolar nasilsa.
Her sey pahali oraya verene kadar cocuguma.bjseyler alirim :)
Su takvimi neden eklemiyorsun her defasinda kac haftaliksin diye sormamiz icin moTahlillere bende vermedim işte sağlık ocağında yaptır dedi :) Dediğin gibi hastanede olsa 400 lira civarı tutuyor
Bebiktoyu görmeden eklemiyim dedim ayy ne biliyim :) şu an 6.haftanın içindeyim 5+2 falanSu takvimi neden eklemiyorsun her defasinda kac haftaliksin diye sormamiz icin mo
Orda bebegin gelisimi var benim hosuma gidiyo her gun farkli bisey yaziyorBebiktoyu görmeden eklemiyim dedim ayy ne biliyim :) şu an 6.haftanın içindeyim 5+2 falan
Öncekinde yapmıştım evet güzel şeyler yazıyor, telefon programlarıda var çok güzel indir bak canmOrda bebegin gelisimi var benim hosuma gidiyo her gun farkli bisey yaziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?