- 3 Mayıs 2018
- 4.602
- 4.715
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden korkuyorsun canım ağrılı olur diyeyse ben takarken pek hissetmedim açıkçası. Evet 3 yaşında ve 2 yaşında iki oğlum var Allah ömürler versin
Günaydın canımmmGünaydınnn hayırlı haftalar
İnşallah canım güzel olsn herşeyGünaydin kizlar..
Hayirli haftalar.
Guzel haberler alalim insallah bu hafta.
İnsallaah cok halsizim hic bisey yapmak istemiyorum..İnşallah canım güzel olsn herşey
inşallah minik kalbini duyarsınızzz :)yok canim yolktan bahsetmedi hic haftaya kalp atisina gel dedi
Eşin doğru söylüyor kuzum daha erken daha batina var . Ümitsizlik yokBen 3 gündür test yapıyorum (erken olduğunu bile bile) sonuç negatif. Çok belirtim var bel agrisi,göğüslerde hassasiyet,çok fena kasik agrilari. Ben şimdiden hamile olmadığıma inandırdım kendimi. Eşimde henüz erken ondan çıkmadı diyor
Tsk ederm kuzum etmeye calisiyorum surekli uzaniyorum bugün okula gitmedim zaten yarin işte bakalim gitmeye calisacamGeçmiş olsun canım çok dikkat et kendine
Doktorunu ara sor bebisim ihmal etmeKızlar ben femara kullanıyorum dün bitti gece kanama olmuş ilacın prospektüs ünü okudum hemen hemen her kullanana kadında yaygın yan etkiymis çok korkmuştum ama geçti şimdi baktım gelmiyor artık çarşamba kontrolüm var yumurta kontrolü ama kanama gelince çok korkmustum
Öğretmen misin balım bende hep ayakta çalışıyorum bel ağrılarım zorluyor bebeğim iyi olsunda katlanırım herşeye diyorum artıkTsk ederm kuzum etmeye calisiyorum surekli uzaniyorum bugün okula gitmedim zaten yarin işte bakalim gitmeye calisacam
Sigara icen ben sigarayi ogrendigim an biraktim simdi kokusu midemi bulandiriyor. Esimle bu yuzden kavga etmeye basladim
Evet balim ogretmenim sinif ogretmeni yani bende hep ayakta oluyorum genelde malesef iste bugun de gitmiyim dedim dinleneyim benimki tam yerlessin bide ogleden sonra genel cerraha gidecem benim troit ilaci icin bakalim orda da kan veririm muhtemelen yineÖğretmen misin balım bende hep ayakta çalışıyorum bel ağrılarım zorluyor bebeğim iyi olsunda katlanırım herşeye diyorum artık
Umarim tekrar baslamam.bende ilk gebeliğimde öyle oldum bebegi öğrendiğim an bırakrım ağzıma sürmedim ama süt vermeyi kesince geri başladım bırakana okadar kötü kokuyorki gerçekten bende çok kavga ederdim
Bende bu hafta devlete gidicem kadin doguma. Bebegi kalp atisi gorurse rutin testleri yapar diye dusunuyorum ama benimde baktirmam lazimEvet balim ogretmenim sinif ogretmeni yani bende hep ayakta oluyorum genelde malesef iste bugun de gitmiyim dedim dinleneyim benimki tam yerlessin bide ogleden sonra genel cerraha gidecem benim troit ilaci icin bakalim orda da kan veririm muhtemelen yine
Sen ne is yapiyon nie surekli ayakta kaliyon
7.haftaya giriceksin dimi duyulur kalp atışı bende kontrolde inşallah 7 olucam duyarız dedi doktor bu hafta keseyi gördükBende bu hafta devlete gidicem kadin doguma. Bebegi kalp atisi gorurse rutin testleri yapar diye dusunuyorum ama benimde baktirmam lazim
Umarim tekrar baslamam.
Kokusundan midem bulaniyo artik