- 7 Ekim 2016
- 1.352
- 1.342
- 36
carsamba persembeye anca gorulur kese canim . daha once gitme hic ,gozukmeyince uzuluyor insan cunkuEn son perşembe 506 tıydı canım daha çok küçük dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
carsamba persembeye anca gorulur kese canim . daha once gitme hic ,gozukmeyince uzuluyor insan cunkuEn son perşembe 506 tıydı canım daha çok küçük dimi
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah. Belirtin varmıydı?Merhaba kizlar bende bu ay hamile kaldim cok heyecanliyim)
Umutsuzluk yokta bu ay olmazsa 2-3 ay ara vericem denemelere benimki gizliden biseyler yapmazsa tabi :)Kurumus-Maskara buna olur inşallah olmasa bile umutsuzluk yok. bi niyeti aldık biz. inşallah tamamına erdiririz.
Umutsuzluk yokta bu ay olmazsa 2-3 ay ara vericem denemelere benimki gizliden biseyler yapmazsa tabi :)
Aslında spora dönüp is bakicam. Kac gündür afedersin gazım var karnım agriyor kasiklarim hiç böyle ağrımamıştı çok tuhafaslında bi tatil veya kafanı dağıtacak bişeyler yapsan . bi bakmışsın çift çizgi.
Anlasam cevap veriyim ama anlamıyorum canım hiçArkadaşlar birşey sorabilir miyim estradiol yani kısaltılışı e2 oluyor sanırım.benim 43.53 çıkmış bu iyi mi kötü mü bilen var mı?
bal tarçın çörek otu yapıyorum ya tereddütte kaldımAnlasam cevap veriyim ama anlamıyorum canım hiç
Zararı olurmuki acababal tarçın çörek otu yapıyorum ya tereddütte kaldım
e2 yükselirse iyi değilmiş diye duydumZararı olurmuki acaba
Selam kizlar...0fLu nasılsın sesin çıkmadı bugün.
Hoşgeldin canımSelam kizlar...
Sorma canim ya cocugun kitaplarini.kapla odevini yaptir banyosu camasiri utusu derken yeni uzandim her yerim agriyor belim felaket.
Sizde ne haberler var ?
İyi misiniz..
Peki seninkinde bebek ya da yolk sac göründü mü canım?canim kese boyutu gayet iyi . benim dr yumurtlama tarihim 28 ya da 29 agustos . carsamba gunu muayene oldum kese boyutu 7.8 mm seninkine yakin yani
Benimde iki gündür gaz sıkıştırmam var anlam veremiyorum yediklermde normal bugünde az evvel bel ağrısında kıvrandım onbeş dk falan geçti sonra bata 10 günüm varAslında spora dönüp is bakicam. Kac gündür afedersin gazım var karnım agriyor kasiklarim hiç böyle ağrımamıştı çok tuhaf
Benimde yediklerim normal belde beni ölduruyor. İyi şanslar canım umarım vardir biseyler :)Benimde iki gündür gaz sıkıştırmam var anlam veremiyorum yediklermde normal bugünde az evvel bel ağrısında kıvrandım onbeş dk falan geçti sonra bata 10 günüm var
Benimde iki gündür gaz sıkıştırmam var anlam veremiyorum yediklermde normal bugünde az evvel bel ağrısında kıvrandım onbeş dk falan geçti sonra bata 10 günüm var
14. Gün yumurtlamam oldu canm testte piki gördüm bi belirtim yoktu ama iki gündür ne yesem dokunuyo midem bi garip bulantı da değil karnım davul gibi gazdan göğüslerm hafif sızlıyor birde daha var die test yapmıyorum da. 4 ekim bat bklmMerhaba canım benimde bata 10gün var gaz sıkışmasından karnım ağrıyor artık. Şişkinlik yapıcak bişeyde yemedim ama dünden beri çok rahatsızım gaz yüzünden :/ aynı durumda olduğumuzu görünce yazıym dedim. Yumurtlaman kaçıncı günü oldu
Valla belirsizlik ne zor bişy film izliyorum bütün gün kafam dağılsın düşünmüyim die yok yazdıklarınızı okuyorum girip girip inş bu ay bizde güzel haberler alırız cnmBenimde yediklerim normal belde beni ölduruyor. İyi şanslar canım umarım vardir biseyler :)
14. Gün yumurtlamam oldu canm testte piki gördüm bi belirtim yoktu ama iki gündür ne yesem dokunuyo midem bi garip bulantı da değil karnım davul gibi gazdan göğüslerm hafif sızlıyor birde daha var die test yapmıyorum da. 4 ekim bat bklm
İnşallah. Ben çok tuhaf hissediyorum adet olucam sanki gibi hissediyorum hiç böyle olmazdım erkenden. Hakkımızda hayırlısı olsun artık ne yapalımValla belirsizlik ne zor bişy film izliyorum bütün gün kafam dağılsın düşünmüyim die yok yazdıklarınızı okuyorum girip girip inş bu ay bizde güzel haberler alırız cnm