- 23 Mayıs 2018
- 612
- 777
- 103
Anladım canım ben de netten bakmıştım da bulamadım ondan sordum:)Eki Görüntüle 2191088
İnsallahhhhhh canim ya sagol.yurtdisndayim ben, yabanci bir siteden aldim. Burda eczaneler de var ama sitede daha ucuzdu. Kullandigim bu
Canım ben görüyorum bi çizgi aslında bata bayağı varmış ama inşallah vardır bebiş.@Fairytale35 @0fLu kızlar gözükmüyor hiç bisey ama sizi kirmak istemedim buyrun
Kirmizilar gelene kadar umut var kuzum. Benimde de su an regl belirtilerim var belki seninkide bebistendirB Basharfibenz Allah kolaylık versin canım.
Biraz önce ovulasyon testi yaptım ama yine silik çıktı bende bu ay yok belli oldu ama yinede acabadan vazgeçemiyorum iste:)
Bayağı regl sancım var ama bakalım kısmet
İnşallah vardır yaCanım ben görüyorum bi çizgi aslında bata bayağı varmış ama inşallah vardır bebiş.
Ne tatlı bir kadınsın sen ya :)en güzeli aslında. en hayırlı en güzeli wn bereketlisi olsun. sen dur, Bak Rabbim yerini nasıl güzel tatiş bir melekle dolduracak. o zaman götürüsn elinde telefonla uzanmayı. sıcak yemek yemeği eşinle buluşmayıhep araya girecek
sen benden tatlısın bide yandan bakmış kara kaşı kara gözüyle . maşallah sana. ama öyle ya. bak ben 30 oldum. erken evlendim 22 de. 2 düşükten sonra oğluma hamile kaldım. bebeğimizi kucağımıza alana kadar inanmadık o stres olacak yani hiç kafana takma. Hamile olmakla bitmiyor düşük yaşayanların stresi. üzülme dua et. sonra iyiki bu zamanda doğmuş diyeceksiniz. Allâh sağlıklı hayırlı zürriyet versin hepimizé. Bende sabah gideceğim ilk muayeneye. inşallah güzel baverlerle gelirim.Ne tatlı bir kadınsın sen ya :)
Allah sevindirsin seni kuzum. inşallah vardır ya. güzel düşün. Bence var bendede öyle çıktı. iki gün sonra tam belli olur.İnşallah vardır yabilmiyorum olsada pek sevinemiyorum
Çok teşekkür ederim canım benim. O kadar haklısın ki canım dışarıdan herkesi şap hamile kalıyor diye sanıyoruz ama aslında çoğu kadin zorluk cekiyor. Her gece dua ediyorum inşallah rabbim kabul eder dualarimi,dualarımızı. İnşallah yarin güzel haberler alırsınsen benden tatlısın bide yandan bakmış kara kaşı kara gözüyle . maşallah sana. ama öyle ya. bak ben 30 oldum. erken evlendim 22 de. 2 düşükten sonra oğluma hamile kaldım. bebeğimizi kucağımıza alana kadar inanmadık o stres olacak yani hiç kafana takma. Hamile olmakla bitmiyor düşük yaşayanların stresi. üzülme dua et. sonra iyiki bu zamanda doğmuş diyeceksiniz. Allâh sağlıklı hayırlı zürriyet versin hepimizé. Bende sabah gideceğim ilk muayeneye. inşallah güzel baverlerle gelirim.
Çok teşekkür ederim canım benim. O kadar haklısın ki canım dışarıdan herkesi şap hamile kalıyor diye sanıyoruz ama aslında çoğu kadin zorluk cekiyor. Her gece dua ediyorum inşallah rabbim kabul eder dualarimi,dualarımızı. İnşallah yarin güzel haberler alırsın
İnşallahhayat çok imtihanlarla dolu. evlenmek isteyen ama düzgün eş bulamayan evlat isteyip imtihan olan. inşallah hepimizin güzel günleri olur.
Sonradan çıktıysa çok önemseme dicektim başıma geldi çünkü 10. Dakikadan sonra çift çizgi çıktı çok sevinmiştim ama ertesi gün regl oldum. İnşallah senin tutmuştur bebişCanım pek bilmiyorum yalan söylemeyim şimdi
Hihihh yalancı sancı ve ıslaklık çıktı. Hala bat beklemedeyim son 4 gün ctsi gününü şehirdışında geçirecem oyalanır günü bitiririm düşünmeden pazarıda annem ev taşıyo öyle atlatırım pztsi eşim izinli wuhhuu böylelikle hemen geçmiş olur günleeer :) gerçi en tehlikeli son gün var bide geldimi geliyormu aha geldi valla deyip lavaboya gider dururumAma tüm herkes adet ve hamilelik belirtileri aynı diyor.Ben düşük yaptigimda o gün olacağımdan emindim.Hatta mevlute gidecektim bi test yapayım hazırlıksız yakalanmayayım diye düşünmüştüm.
Sancısı falan hep aynı.Doktorada demistim ben hala regl sancısı çekiyorum diye
Ebayın sitesin de var. Birde trede amazon faliyete gecmis diye duydum ordan da bakabilirsin.Anladım canım ben de netten bakmıştım da bulamadım ondan sordum:)
Yaaa nelerin hesabını yapıyoruz gece gece görüyonmu bak :) inş boşa çıkmaz inş hamişkik günlerimizi sayarız geleceği günü düşünmekten uyuyamayız iiiiinnşallahSevsev12 Inşallah kuzum ya.Gogus agrım da bi fazlalaştı ki.Kismet artık ne diyeyim.
Zeze _skcn Oh ne güzel. Zaman çabuk geçsin
Yarın annemleri ve kardeşlerimi yemeğe çağırdım. Yemek yaparken zaman çabuk geçer bari:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?