- 10 Haziran 2009
- 1.549
- 457
- 323
Bencede hatta ben bisiklet sürme hareketi falan yaptm
hahahahaa ben de bir deli kendim olduğumu sanıyordum. Yaparken abarttım falan dedim hatta ama bence işe yaradı. Bir yandan spor yapmış da oluyorsun tatlım iyi yakından bakalım
her nasip vaktine esirdir kuzucum doğum ölüm evleneceğin zaman herşeyin bir vakti var bebeklerimizin dünyaya gelmesi içinde bir vakiy var o vakti bekliyorlar inşallah çok uzun sürmez önümüzdeki ay 1 yılım doluyo benim hemde evlilik yıldönümüm 11 ekim bat 15 ekim evlilik yıldönümüm belki bize hediye olarak gelirOlabilir canım bazı şeyler genetik de olabiliyo. Bizde de bi sorun görünmüyo, 2 ay önce prolaktinim biraz yüksekti ama 2 tablet dostinexle hemen düştü, şimdi bi sorun yok. Oysaki kürtaj olduğum bebişim ilk ayda gelmişti
Ayy ne kadar güzrl bi hediye olur canım, bizim de bu ayın 24 ünde 1.evlilik yıldönümümüz ama malesef hediyemiz gelmediher nasip vaktine esirdir kuzucum doğum ölüm evleneceğin zaman herşeyin bir vakti var bebeklerimizin dünyaya gelmesi içinde bir vakiy var o vakti bekliyorlar inşallah çok uzun sürmez önümüzdeki ay 1 yılım doluyo benim hemde evlilik yıldönümüm 11 ekim bat 15 ekim evlilik yıldönümüm belki bize hediye olarak gelir
en kısa zmanda hayırla gelsinler inşallah :)Ayy ne kadar güzrl bi hediye olur canım, bizim de bu ayın 24 ünde 1.evlilik yıldönümümüz ama malesef hediyemiz gelmediişte vakti var ve gelicekler
İnşallahh canım :)en kısa zmanda hayırla gelsinler inşallah :)
Ovu döneminde kahve rengi akıntı , kremsi akıntı normaldirKızlar kahverengi lekelenmeler var bende normalmi arada siyaha yakın gelmiş
Ovuda değilim Ki canım hamileyimOvu döneminde kahve rengi akıntı , kremsi akıntı normaldir
Gittim canım normal o akıntılar dedi zaten bütün lafı tıktı ağzıma bi dahami gitsem tehlikelimi bu akıntılareverytime_night sen doktora gittin mi progestan verir doktor bna bile verdi sabah aksam ic diye
Kızz Aman unuttum ben senin hamiş olduğunu :)Ovuda değilim Ki canım hamileyim
Anladım zaten canımKızz Aman unuttum ben senin hamiş olduğunu :)
canım bi öneride bulunayımmı sanaAnladım zaten canım
Baska bi doktora daha git istersen. Benim ilk gittigim de aynisini yapti dinlemedi folikasit bile vermedi.Gittim canım normal o akıntılar dedi zaten bütün lafı tıktı ağzıma bi dahami gitsem tehlikelimi bu akıntılar
Bol şans diliyorum tatlım haberlerini alırız buradanbugunden başlıyorummmm yumurtalamam bir hafta icin de olucak.Teşekkürler sekerim boyle daha aydinlatici oldun. Önümüzdeki ay da 2 evlilik yil donumum 11 ekim bat 7 ekim ne guzel bir hediye olurduuu bize, Allah büyük olurmu olur.
Teşekkürler canım, iyi olmaya çalışıyorum. Kendimi işe verdim deli gibi çalıştım. Akşam eve geldim temizlik yaptım, şimdi dışarı çıkacağım. Aklıma gelsin istemiyorum. Çünkü önümüzdeki ay da iptal. Psikolojim alt üst. Senin de güzel haberlerini bekliyorum. İnşallah hayırlısıyla göreceksin pozitifiHerkese günaydın
@oflu inşallah kontrolün iyi geçer kuzum.
Sevsev12 Değer kaç çıkacak acaba
B BasharfibenzBelliza @kahvecibaby everytime_night @Kurumus-Maskara @uniq12 Fairytale35 @karapisso @Zeyah3917 @Zeytintanem
@mavi-hayal
Ve etiketleyemedigim diğer kızlar nasilsiniz
Bende sabah testimi yapıp negatifimi gördüm şimdi kahvemi içiyorum.
Olsun daha çok var nasılsa
Doğru diyorsun da kendime laf dinletemiyorum işte. Dua et bol bol. Hamilelerin duaları kabul olur derler :) sen kan verdin mi ? Nasılsın, kendine dikkat et:)Yok kuzum ya hicbi zaman oyle düşünme Rabbimin ne zaman verecegi belli olmaz belk o yumlar senin adetten sonra hemen buyuyecekler.
Bi doktpra daha git için rahatlasınGittim canım normal o akıntılar dedi zaten bütün lafı tıktı ağzıma bi dahami gitsem tehlikelimi bu akıntılar
Gidicem canım tekrarBi doktpra daha git için rahatlasın
Gidicem canım ya bide özele gittim kadın deli etti beni sanki ateş almaya geldim oraya paramla rezil oldum resmen düşük riski olabilirmi bu lekeler allah korusunBaska bi doktora daha git istersen. Benim ilk gittigim de aynisini yapti dinlemedi folikasit bile vermedi.
İkinci gittigm doktor progestan bile verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?