Canım biliyorsun ki 48saatte 2 kat artmış olması önemli bundan sonraki değerin önemli ama bence düşük filan değil. Gönlünü ferah tutAynen insallah da düşük bir deger degil mi ya.
Ben boyle kalamiyom valla sadece popoyu kadirip yastik koyuyomEki Görüntüle 2190083 Kuzular benim bahsettiğim duruş bu. Bu şekilde bekledim ne kadar kaldırabilirseniz siz o seviyede bekleyin. Önemli olan spermlerin yumurtalığa ulaşmasına yardım etmekben ilk aydan hamile kaldım bu duruş dışında bir de yumurtlama günlerine dikkat ettim. Kısmet tabi ama bence etkisi oldu ya.
Insallah yarin hemen görürsün ikinci cizgi tatliskomAma 2 saat sonra cıktı bu cizgi ve ultra erken testte bişey yok.Golge bile yok yani.
Bende böyle durmuştum hatta aklım çıktı bi ara boynum kırılcak diyeEki Görüntüle 2190083 Kuzular benim bahsettiğim duruş bu. Bu şekilde bekledim ne kadar kaldırabilirseniz siz o seviyede bekleyin. Önemli olan spermlerin yumurtalığa ulaşmasına yardım etmekben ilk aydan hamile kaldım bu duruş dışında bir de yumurtlama günlerine dikkat ettim. Kısmet tabi ama bence etkisi oldu ya.
İnşallah belirginleşir canım
yvz13 sen anlarsın diye düşünüyorum ama
Evet oyle kuzum beklemek zor iste.Canım biliyorsun ki 48saatte 2 kat artmış olması önemli bundan sonraki değerin önemli ama bence düşük filan değil. Gönlünü ferah tut
yvz13 sen anlarsın diye düşünüyorum ama
aynen bende denemiştimEki Görüntüle 2190083 Kuzular benim bahsettiğim duruş bu. Bu şekilde bekledim ne kadar kaldırabilirseniz siz o seviyede bekleyin. Önemli olan spermlerin yumurtalığa ulaşmasına yardım etmekben ilk aydan hamile kaldım bu duruş dışında bir de yumurtlama günlerine dikkat ettim. Kısmet tabi ama bence etkisi oldu ya.
hahahahaa ben de bir deli kendim olduğumu sanıyordum. Yaparken abarttım falan dedim hatta ama bence işe yaradı. Bir yandan spor yapmış da oluyorsun tatlım iyi yakından bakalımBende böyle durmuştum hatta aklım çıktı bi ara boynum kırılcak diye
Çok doğru düşünüyosun canım bizim de öyle nerdeyse her gün ilişki oluyo, en kötü gün aşırı oluyo mutlaka ama ben bi de ovulasyon testi deniyim dedim. Onda da tıtmadı zaten malesef ilk aybilmiyorum kuzum kararsız kaldım ama şöyle düşünüyorum istediğimiz için zaten ilişki aralıklarını uzun tutmuyoruz gün aşırı hatta bazen üst üste olduğu oluyor elbet denk geliyodur yani yumurtlamaya diye düşünüyorum yanlışmı düşüncem bilmiyorum ama
hastaneyede gittim bi sorun yok dedi doktor bizede beklemek düştü napalım kuzum bu işler birazda genetik galiba bizim ailede genelde hep 1 yılı geçince gebelik oluşuyorÇok doğru düşünüyosun canım bizim de öyle nerdeyse her gün ilişki oluyo, en kötü gün aşırı oluyo mutlaka ama ben bi de ovulasyon testi deniyim dedim. Onda da tıtmadı zaten malesef ilk ay
bugunden başlıyorummmm yumurtalamam bir hafta icin de olucak.Eki Görüntüle 2190083 Kuzular benim bahsettiğim duruş bu. Bu şekilde bekledim ne kadar kaldırabilirseniz siz o seviyede bekleyin. Önemli olan spermlerin yumurtalığa ulaşmasına yardım etmekben ilk aydan hamile kaldım bu duruş dışında bir de yumurtlama günlerine dikkat ettim. Kısmet tabi ama bence etkisi oldu ya.
Çok tşk ederim canım , nasıl gidiyor bu arada hamişlik bebek ve sen iyisiniz inşCanım herşey normal görünüyor
Olabilir canım bazı şeyler genetik de olabiliyo. Bizde de bi sorun görünmüyo, 2 ay önce prolaktinim biraz yüksekti ama 2 tablet dostinexle hemen düştü, şimdi bi sorun yok. Oysaki kürtaj olduğum bebişim ilk ayda gelmiştihastaneyede gittim bi sorun yok dedi doktor bizede beklemek düştü napalım kuzum bu işler birazda genetik galiba bizim ailede genelde hep 1 yılı geçince gebelik oluşuyor
Yavrum klomenden mi hangi sayfadaydik hatirlamiyorum:) gozun aydin olsun kucagina almak nasip olsunCanım herşey normal görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?