2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kızlar teste bı bakarmısınız saat 5 de baktım ıkıncı hıc yoktu 9 bucukda baktım bıraz once boyle gosterıyodu kuruma cızgısımidir

Arkadaşlar test yaptım .Bu şekilde çıktı.Biri normal test biri erken gebelik testi .Erken gebelik testim daha silik çıktı acaba gebelik var mıdır ya .Adet olacak gibi karnım ağrıdı randevum vardı ona bile gitmedim , umudu kestim ama test böyle çıkınca gidip acilden kan verdim bekliyorum .Sizce nedir

Eklentiler

• IMG_20250212_215756.webp
    IMG_20250212_215756.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_20250212_215750.webp
    IMG_20250212_215750.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 75
Hıc nıyetım yoktu yapmaya.bel agrım olunca bı yapım dedım aksam 5 de yaptım ıkıncı hıc yoktu ama 4 bucuk saat sonra gttım bı bakım dedım boyle gosterdı
Himm cok zaman gecmis canim üstünden o zaman kuruma cizgisi muhtemelen 🙁 ama yine de yarin sabah tekrar yap test. Kac gun var regle

Kızlar bi şey sorucam erken ya da geç yumurtlamak olumsuz bi şey mi? Yani yumurta kalitesiyle falan bi ilgisi var mı?

Arkadaşlar test yaptım .Bu şekilde çıktı.Biri normal test biri erken gebelik testi .Erken gebelik testim daha silik çıktı acaba gebelik var mıdır ya .Adet olacak gibi karnım ağrıdı randevum vardı ona bile gitmedim , umudu kestim ama test böyle çıkınca gidip acilden kan verdim bekliyorum .Sizce nedir
Canim senceee ?? 😍😍 bildigin pozitif buuu. Ay çok güzel haberr 😍😍 acilden cabuk cikar kan sonucu hadi ciksin hemen hadiiii 🥰

ayy hamilesiniz 🥹 iki testte de çıktıysa cok sevindim adınıza ☺️

Kızlar bi şey sorucam erken ya da geç yumurtlamak olumsuz bi şey mi? Yani yumurta kalitesiyle falan bi ilgisi var mı?
Yok canim bir ilgisi. Bazi aylar yumurta erken gelisiyor erken yumurtluyoruz. Bazi aylarda da direnc gosteriyor gec büyüyor geç yumurtlamis oluyoruz. Ama her ikisi de gayet normal bir durum. Bir sıkıntı oldugu anlamina gelmiyor. Yalnizca adet döngüsünün tarihleri degisiyor iste regl gecikmelerine sebep oluyor gec yumurtlayinca.

Himm cok zaman gecmis canim üstünden o zaman kuruma cizgisi muhtemelen 🙁 ama yine de yarin sabah tekrar yap test. Kac gun var regle
Benım her ay 1 hafta onceden sancım baslardı sancı yok iste belimde bir baskı hissi var kasık agrısı var bıde gogusde damarlar bellı oluyor

Yok canim bir ilgisi. Bazi aylar yumurta erken gelisiyor erken yumurtluyoruz. Bazi aylarda da direnc gosteriyor gec büyüyor geç yumurtlamis oluyoruz. Ama her ikisi de gayet normal bir durum. Bir sıkıntı oldugu anlamina gelmiyor. Yalnizca adet döngüsünün tarihleri degisiyor iste regl gecikmelerine sebep oluyor gec yumurtlayinca.
Teşekkürler kuzum 💐 ben erken yumurtladım da dedim acaba yeterince büyümedi mi, erken mi çatladı falan neyse az kaldı sabredicem 😅

Back
X