- 5 Kasım 2024
- 106
- 38
- 13
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah bu nobetci eczaneler Ama testin pozitif cikmasi henuz negatif oldugu anlamina gelmiyor.Cnm hafta sonu diye yakınlarda bir tane eczane bulduk Ordada bunlar vardı biliyorum bunun kötü olduğunu sırf okdar gittim dye aldım yani tabikide o teste sonucuna güvenerek hareket etmem benm eczanemden ben albi alırım ondan baska teste güvenmiyorum zaten ama baska ama baska insanlar bu teste umut baglıyor cok üzücü bir durum keske toplasalar hepsini Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin sabırla dua edip bekloycez
o zaman hamile olma ihtimalin var canım bende hiç gölge bile öıkarmadı kaset testiLucky_16 yaptım cnm bundada cıktı gölge gibi test benle dalga geçiyor
Nebilim ağrım var sanki adet olcam gibi hissediyorum benAh bu nobetci eczaneler Ama testin pozitif cikmasi henuz negatif oldugu anlamina gelmiyor.
Pazartesi salı belli olur bakalım gevikirsem tekrar yaparım ama sanmıyorumo zaman hamile olma ihtimalin var canım bende hiç gölge bile öıkarmadı kaset testi
Aynı şeyi dün yaşadım ama geçti şimdi o yüzden merak ettim teşekkür ederimAra sıra giren üst bacak ağrısı oldu içten gelen bir ağrı gibiydi
Ay inşallah pozitiftir balım haklısın test biraz mimli ama belki sende dogruyu gösteriyordurCnm başka test olsa heycanlanırdım ama malum adı çıkmış bir test gercekten bozuk kılım bile kıpırdamadı cizgi oluşurken inşallah pozitif tir ama gercekten hiç sanmıyorum
Aminn kuzucum amin inşallah Allahım kolaylikla nasip etsin inşallah inşallah olur hamileligim... saglikla dogar büyür. Allahım ne derse o ama biz cok istiyoruz inşallah bizi duyarAy cnm hadi inşallah olumlu geçer senden güzel haber alırız buay
Amin canım olucak inşallah sende bu güzel duyguyu tadacaksın rabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin inşallahAy inşallah pozitiftir balım haklısın test biraz mimli ama belki sende dogruyu gösteriyordur
Aminn kuzucum amin inşallah Allahım kolaylikla nasip etsin inşallah inşallah olur hamileligim... saglikla dogar büyür. Allahım ne derse o ama biz cok istiyoruz inşallah bizi duyar
Miraç kandili bu gün kandil hürmetine rabbim nasip etsin inşallah kandiliniz mübarek olsun kızlarTabiki olabilir canim. Bir ayda 1 iliski ile gebe kalanlar var. Bize de nasip olacak inaniyorum. Dedigin gibi pozitif hikayeler insana umut veriyor. Bebegin dogacagi yiyecek ekmegi varsa doguyor oluyor bir sekilde. İnşallah bizlere de saglikla nasip olsun hamilelik sonra da dogurup büyütmek bebislerimizi. Bu ay ben ovülasyon testime göre degerlendirmis oldum bugunle birlikte. Bakalim bundan sonrasi nasip Allahım ne derse o.
Bir cezveye bir tutam hayıt bir çay bardağı su ekle bir taşım kaynat. Hani tam kaynama noktasıda baloncuklar olumca kapat ve ic ben bunu yaptığım ay gebe kaldım inşallah sana da iyi gelir sende hamiş olursunKızlar hayıt tohumu kullanan war mı nasıl kullanıyosunuz bende aldım bilgi werir misiniz
Allah razı olsun kuzuumm amin inşallah aminnnn. Bizde çok istiyoruz insallah Allahım herkese tattirsin evlat sahibi olma duygusunu bugunde test yapicam yine sonra daha yapmiycam yapmama gerek yok diye düşünüyorum.O kadar sevindim ki anlatamam uzun zaman sabrettinız ve bunun sonu sağlıklı bir evlatla sonuclansınnn yaaa
canım son halini atarmısın biraz daha koyuldumuLucky_16 yaptım cnm bundada cıktı gölge gibi test benle dalga geçiyor
Ayy amin kuzumm aminn inşallah Allahım saglikls nasip eder hamileligi , saglikla dogurup uuzuuun ömürlerle büyütmeyi. İnşallah isteyen herkese icinde de bana sanaMiraç kandili bu gün kandil hürmetine rabbim nasip etsin inşallah kandiliniz mübarek olsun kızlar
Amin çok saol kuzum tşk ederim ılık mı içiyorsun vi de aç mı tok muBir cezveye bir tutam hayıt bir çay bardağı su ekle bir taşım kaynat. Hani tam kaynama noktasıda baloncuklar olumca kapat ve ic ben bunu yaptığım ay gebe kaldım inşallah sana da iyi gelir sende hamiş olursun
Kuzum senin first böyle miydi? Bugün 10. Gün böyle çıktı okuyunca sevinemedimSoftec markada bozmuş canım testi yaptım ilk yarım saatte tek çizgiydi yarım saat sonra kuruyunca 2 çizgi daha oluştu oldu 3 çizgi vallahi bıktık bu testlerden naparsam yapayım bütün testler yalancı pozitif çıkarıyor 2 kaset oncomed yaptım dediler yalancı çıkarıyor bir tane oncomed erken gebelik yaptım oda aynı marka oda silik ti sevinemedim. 2 tane first kaset test yaptım onlarda silik onada güven yokmuş bugün softec erken gebelik yaptım malum 3 çizgi yarın gidip başka Eczaneden farklı bi marka alicam inşallah hepimiz biran önce hamile kalabiliriz
Amiiinn canim aminn. Cok haklisin o arada kalmak daha zor. Adet mi olacak yoksa bebis haberi mi gelecek diye. İnşallah guzel haberler gelir hepimizden bu ayBende ilkdefa bu ay denedim ve tek ilişki bugün adet günüm olmadı ama gebelik belirtisi de yok yani sadece olacaksam olayım netlessin istiyorum arada kalmak kötü varmı yokmu bilmemek ama en doğru zamanda olsun inşallah isteyen herkese nasip etsin
Amin kuzucum amin inşallah nasip eder Allahım yeniden bana da.. sana da.. isteyen hepimize de. Senin diğer testini de gördüm yine çizgi vaaaar. Ay 2 testte yaniliyor olamaz sankiiiiAmin canım olucak inşallah sende bu güzel duyguyu tadacaksın rabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin inşallah
6 gündür falan 36.6 bugün 36.4 çıktı uyguluma yerleşme düşüşü olabilir diyor ama bilmiyorum canımAynen öyle cnm kaç çıktı bugun
Canim tabiki igneden önce baslamalisin. Igne zzaten yumurtanin catlayacagi zaman veriliyor. Dr takip yaparken mesela yumurtan 15 mm falsn oldugunda basla bence teste. Sonra catlama gorene kadar devam edersin. Hem cok fazla test harcamamis olursunKızlar innovita ovülasyon testi aldım doktor bu ayda yumurta takibi yapıp iğne werecek sizce ne zaman başlamalıyım teste iğne den sonra mı önce mi