Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artimedhangi test markası canm bu
Oyy amin kuzucum insallah saglikla gelsin bebislerimiz insallah bu ay cogumuzdan pozitif haberler gelirİnşallah ya mübarek günlerde Allahım hepimizin yüzünü bebek haberi ile güldürsün inşallah![]()
Ayyy sahaneeBurcum yengeç yükselenim balık hadi inşallahhhh![]()
![]()
Canim baya belirgin 2.cizgi farkli marka varsa deneseydin keske
Gögsünüzde yeşil damarlanma var mı? Benim hiç bir belirtim yok şişme gibi ama gögüslerimde yeşil damarlar çıktı.Ben dün verdim 70 çıktı yarın tekrar vereceğm
Hıc nıyetım yoktu yapmaya.bel agrım olunca bı yapım dedım aksam 5 de yaptım ıkıncı hıc yoktu ama 4 bucuk saat sonra gttım bı bakım dedım boyle gosterdıCanim baya belirgin 2.cizgi farkli marka varsa deneseydin keske
Bendede su an cok asırı şısme yok ama yeşıl damarlar belırgın hafıf bır hassasıyet varGögsünüzde yeşil damarlanma var mı? Benim hiç bir belirtim yok şişme gibi ama gögüslerimde yeşil damarlar çıktı.
Himm cok zaman gecmis canim üstünden o zaman kuruma cizgisi muhtemelenHıc nıyetım yoktu yapmaya.bel agrım olunca bı yapım dedım aksam 5 de yaptım ıkıncı hıc yoktu ama 4 bucuk saat sonra gttım bı bakım dedım boyle gosterdı
Canim senceee ??Arkadaşlar test yaptım .Bu şekilde çıktı.Biri normal test biri erken gebelik testi .Erken gebelik testim daha silik çıktı acaba gebelik var mıdır ya .Adet olacak gibi karnım ağrıdı randevum vardı ona bile gitmedim , umudu kestim ama test böyle çıkınca gidip acilden kan verdim bekliyorum .Sizce nedir
3 canım 15 subatta kan ver dedıHimm cok zaman gecmis canim üstünden o zaman kuruma cizgisi muhtemelenama yine de yarin sabah tekrar yap test. Kac gun var regle
ayy hamilesinizArkadaşlar test yaptım .Bu şekilde çıktı.Biri normal test biri erken gebelik testi .Erken gebelik testim daha silik çıktı acaba gebelik var mıdır ya .Adet olacak gibi karnım ağrıdı randevum vardı ona bile gitmedim , umudu kestim ama test böyle çıkınca gidip acilden kan verdim bekliyorum .Sizce nedir
Yok canim bir ilgisi. Bazi aylar yumurta erken gelisiyor erken yumurtluyoruz. Bazi aylarda da direnc gosteriyor gec büyüyor geç yumurtlamis oluyoruz. Ama her ikisi de gayet normal bir durum. Bir sıkıntı oldugu anlamina gelmiyor. Yalnizca adet döngüsünün tarihleri degisiyor iste regl gecikmelerine sebep oluyor gec yumurtlayinca.Kızlar bi şey sorucam erken ya da geç yumurtlamak olumsuz bi şey mi? Yani yumurta kalitesiyle falan bi ilgisi var mı?
Bebegm adet oldum bugunn. Günümde ve saatimde. dun gece yapmiştm awoxEvanora kuzuu naptin bugun test yaptin mi sen
Ya inşallah yaCanim senceee ??bildigin pozitif buuu. Ay çok güzel haberr
acilden cabuk cikar kan sonucu hadi ciksin hemen hadiiii
![]()
Benım her ay 1 hafta onceden sancım baslardı sancı yok iste belimde bir baskı hissi var kasık agrısı var bıde gogusde damarlar bellı oluyorHimm cok zaman gecmis canim üstünden o zaman kuruma cizgisi muhtemelenama yine de yarin sabah tekrar yap test. Kac gun var regle
Teşekkürler kuzumYok canim bir ilgisi. Bazi aylar yumurta erken gelisiyor erken yumurtluyoruz. Bazi aylarda da direnc gosteriyor gec büyüyor geç yumurtlamis oluyoruz. Ama her ikisi de gayet normal bir durum. Bir sıkıntı oldugu anlamina gelmiyor. Yalnizca adet döngüsünün tarihleri degisiyor iste regl gecikmelerine sebep oluyor gec yumurtlayinca.