Onemli olan en az iki kat artmasi 48 saatte.O zaman simdi benimki normal herhalde
Belirtilerim devam ediyor kimyasal olmaz herhalde artk degil mi tatljmOnemli olan en az iki kat artmasi 48 saatte.
Persembe bi git bakalim
Kotu seyler getirme aklina kuzum.Belirtilerim devam ediyor kimyasal olmaz herhalde artk degil mi tatljm
Amin canım inşallah, dualarından esirgeme bizi de :)Amin insallahhh kuzumm sende bunlari görürsün insallah en yakin zamanda
Değer çok iyi benim adete 3 gün kala 53 çikmisti :) masallah inşallah düzenli artışta olurKizlar degerim 52 cikti . Doktor persembe yine gel dedi bakalim
Insallah kuzum . Ben yarinki doktor randevumu da iptal ettim . Bir hafta sonraya aldigimda sadece kese gözükür demi tatlimKotu seyler getirme aklina kuzum.
Bisey olmaz Allahin izniyle.
Amon insallahh tatliskom surekli dua ediyorum çünkü ben bu bebisi baya bekledigim icin sizi anlayabiliyom. Rabbim en kisa zamanda kucaginizi doldurur insallahAmin canım inşallah, dualarından esirgeme bizi de :)
Insallah güzel güzel yukselirDeğer çok iyi benim adete 3 gün kala 53 çikmisti :) masallah inşallah düzenli artışta olur
bende aynıyım. bide başım dönüyorAllahim ayakta zor duruyorum cok uykum geliyo oglani almaya gidicem bi saat sonra uyumamaya calisiyorum
Demin yalnış atmışım sanırım hoş sanırım anlayanda yok ama buda Burda dursun ...
Eki Görüntüle 2190079
hiç anlamam benDemin yalnış atmışım sanırım hoş sanırım anlayanda yok ama buda Burda dursun ...
Eki Görüntüle 2190079
Belizaaaaaa mummm duruşu nasıl ilkez duyuyorum tarif edebilirmisin anlamadim sekerim:)) ?tatlım bilimsel olarak 40% normal döllenme ve yine aynı şekilde 40% ivf (aşılama) yani her 100 aşılamadan 40 ı başarılı aynı
Armin akışına bırakmak gerçekten çok iyi bir de mesela ilişki sonrası mum duruşu yapıyordum ben etkisi olduğunu düşünüyorum. İlk denememizde kaldım ve aynı @Sevsev12 gibi şoklardayım
Burda anlatmissinHimm ole desene kiz
Bizde popo altina yastik koyduk
Bi yarim saat oyle kaliyodum ben
Iyi kiz ne masallah seninkksi büyümüş benimkisi daha cok kucuk 3 hafta 4. Gun sabirsizlikla bekliyom su keseyi ve kalp atisini bunlari görüp duyunca anca rahatlayacam sanirsam
Ayy ne guzel kizz ikiz olursa bir defa da kurtulacan hep istedigim sey evet biraz zor ama olsjn beraber büyürler
kuzum sanırım vazgeçtim onda aşırı stres yaparım ben gerçi gerek olmadığını düşünüyorum ovülasyon testine çünkü zaten ilişki aralarını uzun tutmuyoruz en fazla 1 gün ara veriyoruz bazen üst üste olduğu bile oluyor millet tek ilişkiyle bile hamile kalıyor olmayınca olmuyor demekkiSevsev12 Artık ikna olabilirsin demekki Tadını çıkar kuzum.Hamilesiiiiinnnnn
papatyakokankadin Ben bu ay ilk defa kullandım iyi ki kullandım tüm programlar 8. Gösterirken 4 5 eylül pik gördüm. Ama tabii stresli oda biraz.
Demek forumun ablası benim.Ben 36 yaşımdayım
Melekkkkk ben de iyiyim sagol:)) afiyet olsun. Daha adet olmamışsın hala umut varrrrrHerkese günaydın
@oflu inşallah kontrolün iyi geçer kuzum.
Sevsev12 Değer kaç çıkacak acaba
@BasharfibenzBelliza @kahvecibaby @everytime_night Kurumus-Maskara @uniq12 Fairytale35 karapisso @Zeyah3917 @Zeytintanem
@mavi-hayal
Ve etiketleyemedigim diğer kızlar nasilsiniz
Bende sabah testimi yapıp negatifimi gördüm şimdi kahvemi içiyorum.
Olsun daha çok var nasılsa
bilmiyorum kuzum kararsız kaldım ama şöyle düşünüyorum istediğimiz için zaten ilişki aralıklarını uzun tutmuyoruz gün aşırı hatta bazen üst üste olduğu oluyor elbet denk geliyodur yani yumurtlamaya diye düşünüyorum yanlışmı düşüncem bilmiyorum amaCanım bence dene ben de ilk kez bu ay denemiştim, hamile kalamadım ama normalde beklediğimden 2 gün geç yumurtladım onu gördüm. Mesela şu an o yüzdrn 2 gün gecikmeli adet oldum. Aynı zamanda doktora yumurta takibi de yaptırdım ve ovulasyon testi de güvenilir çıktı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?