- Emoji Skoru
- 305
- Puanlar
- 18
Günün geçmedi miiiIyi sayılırım canım beklemedeyim hic bir hamile belirtim yok ama bu gruptan da kopamiyorum valla
Hayırlısı olsun inş canımMaalesef canım adet oldum, gelecek aya kaldı. Bu ay yumurta takibi yapacağım bakalım.
Canım ben bu sabah adet oldum malesef@kahvecibaby A AloeeVeraa @Genc_evlipapatyakokankadin @surisinem @rmysa91 @kardelen_08 ne alemdesiniz nerelerdesiniz varmı hamişlik inş
Olurmu olur canım biliyorsun hamilelik ve adet belirtileri aynıGünaydınlar ben de bu sabahtan beri oldum mu diye bakiniyorum oldum olacam gibi sabah kalkmadan baya kasik agrim oldu kalktim ara ara devam ediyo yarin bat günüm ama hersey adeti gosteriyo gibi ah bu ay bu gruba hamile olarak ne yakisirdim yaaa
Olsun üzülme hayırlısı önümüzdeki ay a olur inş. Ne zamandır deniyorsunuzCanım ben bu sabah adet oldum malesef
5 aydır deniyoruz canım. Aralıkta 8 haftalık bi kürtajım var malesef, o bebeğim hemen denediğimiz ilk ay gelmişti. Kürtajdan sonra 5 ay korunduk, şimdi de 5 aydır deniyoruz ama daha gelmedi canımOlsun üzülme hayırlısı önümüzdeki ay a olur inş. Ne zamandır deniyorsunuz
Insallah cnm oyle olsa keşkeOlurmu olur canım biliyorsun hamilelik ve adet belirtileri aynı
Biz de haziranda başladık ama henüz hiç bişi yok çok sabırsızım ama çok bana sorsan bi senedir olmuyor gibi ne kadar uzun geldi bana yaa , yumurtlama ve adet gayet düzenli de bakalım artım sanki bu ay belki diyorum nasip se inş5 aydır deniyoruz canım. Aralıkta 8 haftalık bi kürtajım var malesef, o bebeğim hemen denediğimiz ilk ay gelmişti. Kürtajdan sonra 5 ay korunduk, şimdi de 5 aydır deniyoruz ama daha gelmedi canım
Tsk ederm kuzum ben 27 anne olmak isterdim ama 28 de kismet oldu artkPekte gençsin :) masallah genç anne olacaksın
Biz de mayısta başladık denemeye.Biz de haziranda başladık ama henüz hiç bişi yok çok sabırsızım ama çok bana sorsan bi senedir olmuyor gibi ne kadar uzun geldi bana yaa , yumurtlama ve adet gayet düzenli de bakalım artım sanki bu ay belki diyorum nasip se inş
Bende kiloda cok takintiliyim sorma kuzum sormaKilo da çok önemli.Dikkat etmek gerek
Ben aşırı takıntılıyım kiloya.
Valla zaman geçmez oldu yaa.Acaba ultra erken olanı mı yapsaydim
Kuzum benim yumdan 3-4 gun sonra basladi hala da devam ediyorHamisler son bir hafta akıntınız var miydi gecen hamiligimde beyaz akintim olmustu bu hafta kupkuru gibiyim sizde durum ne nerak ettim ikinci gebelikye farkli belirti yasayan var mi
Insallah cnm oyle olsa keşke
Ne guzel kzum hade darisi kalbini kendisini görmeye insallahBn geldim.
Karindan keseyi gordum sonunda.
Minicik bir kese 0.58 cm. İnsallah bebegi de gormek nasip olur.
Saglikli bi sekilde devam eder
Test yaptin mi kuzumGünaydınlar ben de bu sabahtan beri oldum mu diye bakiniyorum oldum olacam gibi sabah kalkmadan baya kasik agrim oldu kalktim ara ara devam ediyo yarin bat günüm ama hersey adeti gosteriyo gibi ah bu ay bu gruba hamile olarak ne yakisirdim yaaa
Bat'a 8 kaldı hormon testi ve sperm testi yaptırdık ama henüz gidip alamadık yani sonuçları bilmiyorum henüzBiz de mayısta başladık denemeye.
Bata kaç gün var canım? Hormon tahlillerin falan nasıl, bi sorun görünmüyo olucaktır mutlaka ama biraz zaman alabiliyo işte
hiç test yaptın mı ? yoksa geçmesini bekliyorsunBu arada kizlar o kadar sancim oldu aferdersiniz tuvaletw gittim bise yok simdi de sancim devam ediyo gaz gibi dendegil nasil baski yapiyo var mi boyle hisseden
Onlarda sorun yoksa mutlaka olucak. Sorun varsa da kısa bi ilaç tedavisiyle her şey çözülür. İnşallah bebişin seninledirBat'a 8 kaldı hormon testi ve sperm testi yaptırdık ama henüz gidip alamadık yani sonuçları bilmiyorum henüz
malesef canım regli oldum ben@kahvecibaby A AloeeVeraa @Genc_evlipapatyakokankadin @surisinem @rmysa91 @kardelen_08 ne alemdesiniz nerelerdesiniz varmı hamişlik inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?