Canım sonucun çıkınca güzel haberlerini bekliyorumBen saglik ocagina gittim kuzum orda da ertesi gin cikiyor iste
Insallahh kuzummmCanım sonucun çıkınca güzel haberlerini bekliyorum
Günaydınn canım :) kırmızıları görene kadar umudumuz var bende cumartesiyi bekliyorummHerkese günaydın
O oflu inşallah kontrolün iyi geçer kuzum.
Sevsev12 Değer kaç çıkacak acaba
B BasharfibenzBelliza kahvecibaby everytime_night Kurumus-Maskara uniq12 Fairytale35 karapisso Zeyah3917 Zeytintanem
mavi-hayal
Ve etiketleyemedigim diğer kızlar nasilsiniz
Bende sabah testimi yapıp negatifimi gördüm şimdi kahvemi içiyorum.
Olsun daha çok var nasılsa
Valla bilemiyom kuzum ya su testte tam koyu goremedim daha benHerkese günaydın
B BasharfibenzBelliza kahvecibaby everytime_night Kurumus-Maskara uniq12 Fairytale35 karapisso Zeyah3917 Zeytintanem
mavi-hayal
Göreceksin inşallah kuzumValla bilemiyom kuzum ya su testte tam koyu goremedim daha ben
Balim bu ne hız kiz ac karna kahveyi götürme
ElbetteGünaydınn canım :) kırmızıları görene kadar umudumuz var bende cumartesiyi bekliyorumm
ayy evet daha var senin :)ElbetteKırmızılar gelene kadar umut hep var.
Hem benim daha çok var
Günaydın can. İyiyim teşekkür ederim. Seni sormalı:) yine almışsın negatifi :) ama daha var dediğin gibi. Son 8 gün demi?Herkese günaydın
mavi-hayal
Son 6Günaydın can. İyiyim teşekkür ederim. Seni sormalı:) yine almışsın negatifi :) ama daha var dediğin gibi. Son 8 gün demi?
Canım az kaldı değerini öğreneceksin.Lutfen sıkma canını .Hem bata var daha.Kim 5 gün önce pozitifi yakalayıp kıpkırmızı çizgiyi görüyorkiKizlar baksaniza sizce bir fark var mi . Ve neden koyulasmiyor ya
Hade insallah kuzum seni de alalim bir an once hamislereSon 6
Moralimi bozmuyorum ama bu ay çok farklı hissediyorum.Olmazsa da biraz ara vercem dayanabilirsem
Evet kiz da iste kimyasaldan da korkmuyorum da degil yaniCanım az kaldı değerini öğreneceksin.Lutfen sıkma canını .Hem bata var daha.Kim 5 gün önce pozitifi yakalayıp kıpkırmızı çizgiyi görüyorki
Az kalmış desene . Moral bozmak içinde erken ama :) bende bu ay oldu oldu olmadı uzun bir ara vericem eşimde seni gizli gizli hamile bırakırim diyorSon 6
Moralimi bozmuyorum ama bu ay çok farklı hissediyorum.Olmazsa da biraz ara vercem dayanabilirsem
Ya yazın bayağı kiko aldım .Diyetime sporuma dönerim bari.Cunku bu ay ovulasyon testi yaptım masaj yaptırdım .Zaten yumurtlama ve çatlama da sorun yaşamıyorum .Biraz kafam dağılır iyi olur benim için.Az kalmış desene . Moral bozmak içinde erken ama :) bende bu ay oldu oldu olmadı uzun bir ara vericem eşimde seni gizli gizli hamile bırakırim diyor
canım anca koyulaşır çok erken öğrendin ya ondan benceKizlar baksaniza sizce bir fark var mi . Ve neden koyulasmiyor ya
Al benden de o kadar diyet ve spora başlarım :) hayırlısı artikYa yazın bayağı kiko aldım .Diyetime sporuma dönerim bari.Cunku bu ay ovulasyon testi yaptım masaj yaptırdım .Zaten yumurtlama ve çatlama da sorun yaşamıyorum .Biraz kafam dağılır iyi olur benim için.
Sevsev12 kuzum inşallah sağlıklı bir gebeliktir.Az kaldı az daha sabır
Diyet topigiyle devam ederiz artıkAl benden de o kadar diyet ve spora başlarım :) hayırlısı artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?