- Emoji Skoru
- 457
- Puanlar
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canimin ici derinnn bi nefes al ben bile nokta kadar gordum adetten ne kadar once ogrendim deger guzel artiyor. Sakin ol bhcg nin 5000 olmasi lazim gormesi icin bi hafta beklemen gerekicek belki de 10 gunKızlar ben tekrar hastahaneyemi dönsem doktora söylediğim halde ilgilenmedi bakın
Ayın 14 nde beta 12.1
15.nde beta 32.18
17.nde beta 67.55
16.snda işten izin alıp gidemedim doktor bugun keseyi göremedi ya degr düşük değilmi iki ye katlamamış yani offf
Artmamış işte kuzum bence 67.de kaldı ayın 16.anda sakin olamıyormeverytime_night senin gec dollenme olmus sanirim. Ondan deger dusuk ama iki gunde iki kat artmasi gerekir saglikli bi gebelik icin. Sakin ol biraz
Artmis iki kat iste 48 saatte iki katina cikacak 20 ise 40 olacak.Artmamış işte kuzum bence 67.de kaldı ayın 16.anda sakin olamıyorm
Tatlım ben değerleri gördüm herşey yolunda gözüküyor birkaç gün daha sabredip öyle git daha çok başında yakalamışsınArtmamış işte kuzum bence 67.de kaldı ayın 16.anda sakin olamıyorm
ikili tarama testi-Down sendromu taraması hastaneler anne kanı ve bebeğin ultrason sonucuna oranlama yapıp size hastalığa dair olasılık çıkarıyorlar..düşük-orta-yüksek diye.. Bizim durumumuz iyi olunca ben bunun yerine özel bir test olan fetal dna yaptırdım..benim kanımı alıp Amerika'da bir laboratuvara gönderdiler,bebeğin kromozomlarına bakıldı..ayrıca cinsiyetini de o rapor ile gönderdiler yani biz ultrasondan önce öğrendik.. geçen sene 2,750 tl idi tabi hastaneye göre değişiyor olabilir..araştırın derim.Kızlar bir de ben bugün devlet hastanesine gittim tam detaylı kan tahlili hormon kontrolü idrar tahlili ultrason hepsini devlet hastanesinde yaptırdım bir tek muayene ücreti verdim. İleriki dönemde özel hastaneye geçmeyi planlıyorum. İlk trinesterde çok kritik mutlaka özelde yaptır dediğiniz bir test var mı? İlk bebek olacak ve hangi testler kritik bilemiyorum
Ayın 27.de yani o hafta yumurtladım beta HCG 67 çıktı
Herkesinki farklimiAlt tarafta yazması lazım testin canm her hastanenin değer aralığı yazar orda
Ovulasyon testi kullanmştmYumurtlama gununu nasil buluyoruz acaba?
canım lütfen endişelenmeeeeKızlar ben tekrar hastahaneyemi dönsem doktora söylediğim halde ilgilenmedi bakın
Ayın 14 nde beta 12.1
15.nde beta 32.18
17.nde beta 67.55
16.snda işten izin alıp gidemedim doktor bugun keseyi göremedi ya degr düşük değilmi iki ye katlamamış yani offf
Kızlar ben tekrar hastahaneyemi dönsem doktora söylediğim halde ilgilenmedi bakın
Ayın 14 nde beta 12.1
15.nde beta 32.18
17.nde beta 67.55
Aşılama neden yapıyor peki canım ?
Ovulasyon testi kullanmştm
Herhangi bir sorun yoksa neden asilama uyguluyon ki kuzumKızlar merhaba.. bugün tahlili verdim herşey normal çıktı şükür şimdi reglim bitince rahim filmi çekilecek ayrıca o zamanlar eşimde sperm testi verecek bakalım ne olacak?? doktora sordum nasıl bir tedavi uygulayacaksınız aşılama yapacağız dedi.. bakalım ne olacak???
Benim çok var canım 12 gün falanKaç vardı canım bata
Yerim seni yerim canim benimSen yaz ben okurum kuzum. annene helal olsun . fedakâr cefakar ama bi.okadar anaç ruhluymuş . inşallah sende kucağına alırsın meleğini.