- Emoji Skoru
- 2.298
- Puanlar
- 83
Insallah kuzum kendime mesgale buldum simdi de tursu hazirliyomKendini çok dinleme akışına bırak canım hep iyi şeyler düşünelim iyi şeyler olsun inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah kuzum kendime mesgale buldum simdi de tursu hazirliyomKendini çok dinleme akışına bırak canım hep iyi şeyler düşünelim iyi şeyler olsun inşallah
valla ben bugün evde olan normal gebelik testi ile yaptım bata 3 gün var ama negatif,erken gebelik olmadığı için olabilir mi? bu ayda olmadı sanırımGünaydın canlar. Test yapmayan kimler kaldı? Hadi testler yapılsin
O zaman no problemSevsev12 kızz ben dün erken test yaptım evde bi o var diye o bile ilki kadar koyu çıkmadıki düşün yani
Oyle düşünme be kuzum belki de gec donllenme olmustur.valla ben bugün evde olan normal gebelik testi ile yaptım bata 3 gün var ama negatif,erken gebelik olmadığı için olabilir mi? bu ayda olmadı sanırım![]()
kabullendim artık bi gün olacak ama kolay olmayacak biliyorum...sadece hiç belirti olmasın hiç kendimi kandırmayayım istiyorum..normal kasık ağrısı bel ağrısı takılmam adet belirtisi diyip geçiyorum,öyle çok kandırdım kendimi çünkü..ama bu ay olmayacak bişey oldu,adetten 8-9 gün önce kahverengi leke geldi..acabalar dönmeye başladı yine kafamda..Oyle düşünme be kuzum belki de gec donllenme olmustur.
Kiz kirmizi lekeler bizim icin en guzel seyler aslinda sen test yapmaya devam et kuzum insallah görürsün o ikinci çizgiyi. Bende bu ay olmaz diyordum cunku yumurtlama doneminde beraber olmamistik daha dogru hic duzenli bir iliski falanda yasamatik ama kismet oldu istekabullendim artık bi gün olacak ama kolay olmayacak biliyorum...sadece hiç belirti olmasın hiç kendimi kandırmayayım istiyorum..normal kasık ağrısı bel ağrısı takılmam adet belirtisi diyip geçiyorum,öyle çok kandırdım kendimi çünkü..ama bu ay olmayacak bişey oldu,adetten 8-9 gün önce kahverengi leke geldi..acabalar dönmeye başladı yine kafamda..yoksa sizin mutluluğunzla da mutlu oluyorum inan ki..rabbim isteyen herkese tez zamanda sağlıcakla nasip etsin güzel anne adayları
![]()
Insallah insalllah kuzum yarin kan testim cikacak cok merak ediyorum. Doktora kan testi yapacam diyince bana oyle bakti gülmem geldiSevsev12 hişşşşş !! Stres yapmak yok annesi şimdi o senden besleniyor senden güç alıyo güzelce konuş onunla sıkı sıkı tutunsun sana ama sende ani hareket yapma ağır iş yapma sürekli ayakta kalma testinde gayet iyi zamanla koyulaşacak o canım merak etme :)
Koyu cikmis degerlendir bu geceyi ve sonraki iki geceyi de degerlndir yine tatlimMerhaba kızlar sizce ovu günüm bugün mü yardımcı olurmusunuz![]()
Koyu cikmis degerlendir bu geceyi ve sonraki iki geceyi de degerlndir yine tatlim
umarım dediğin gibi olur kuzum,bizde öyle çok dikkat etmedik bu ay bakalım nasipKiz kirmizi lekeler bizim icin en guzel seyler aslinda sen test yapmaya devam et kuzum insallah görürsün o ikinci çizgiyi. Bende bu ay olmaz diyordum cunku yumurtlama doneminde beraber olmamistik daha dogru hic duzenli bir iliski falanda yasamatik ama kismet oldu iste
canımm yaaa..nasıl hasretiz o çift kırmızı çizgiye değil mi..Bu ay ilk defa ovu testi yapıyorum birden koyulaşınca kendimi çok tuhaf hissettim gittim bide gebelik testi yaptım(( sonucunu biliyodum tabiki ama nebiliym
Hadi inşallah iyi sonuçlar çıksın canım benim adete kaç gün vardı senin ? Doktorlarda tanıyo artık bizi napsın :)))Insallah insalllah kuzum yarin kan testim cikacak cok merak ediyorum. Doktora kan testi yapacam diyince bana oyle bakti gülmem geldiyine mi sen yine mi kan testi istiyon der gibi
Dedim hocam bu sefer son olacak insallah test yaptim evde cift cizgi cikinca geldim.
Adam benden kurtulacağına sevindi bir nevi
Seni cok iyi anlıyorum kuzumm insallah bu ay kismet olur ama fazla kafana takma rahat ol ki senin yumuslar rahat hareket edebilsinlerBu ay ilk defa ovu testi yapıyorum birden koyulaşınca kendimi çok tuhaf hissettim gittim bide gebelik testi yaptım(( sonucunu biliyodum tabiki ama nebiliym
Benim adete 3 gun var daha. Sorma ya hastanedekiler bile taniyor zaten testte cikmayana kadar gitmeyecektim doktoro kendime soz vermiştim. Çünkü en son gittigimde zorla kan tahlili yaptırmıştım doktorAHadi inşallah iyi sonuçlar çıksın canım benim adete kaç gün vardı senin ? Doktorlarda tanıyo artık bizi napsın :)))
5. Haftada belli oluyor bildigim kadariyla kuzumKizlar 4 haftalik gebelik ultrasonda gozukur mu kese vs? Kan verdim ama onu yarin alabilecegim...
Duayı düşürmedim hiç canm ağzımdan elbet birgün nasip Olur ilki tadavi 2 si normal yolla hamile kaldım canmAynen öyle canım dua en büyük destekçimiz senin diğer hamileliklerin normal yoldan mı oldu yoksa herhangi bi tedavi gördün mü ?
GozukmeZ hcg degeri 5000 olmasi lazimKizlar 4 haftalik gebelik ultrasonda gozukur mu kese vs? Kan verdim ama onu yarin alabilecegim...