inaşallah canım hepimizeHosgeldin tatlim ugur getirsin burasi sana insallahh
hoşbuldum çok sağolunHoşgeldiin hayırlısı olsunn
Kuzumm tatliskomm insallahh olacak cok şükür uc bebisin var Rabbim bunlari verdigi gibi bi tane daha verecektir sana sadece sabret sen vermiyorsa vardir bi bildigi. Senin burda bebek düşüncesini kafandan atman gerekiyor rahat olman gerekiyor ben bu ay gercekten oyle yaptim hicbisekilde dusunmemeye calistim . Bide ovu doneminj takip etmedim o donemde surekli biseyler yaptim disari ciktim kafa dagittim. Kismet oldu bu ay çok şükürŞuan tüm hislerim tercüman oldun kuzum bende her ay oğluma kardeş veremedim eşim 1 tane daha istiyor olmadı büyük kizim anne 1 tane daha olsun nolur kardeşim diyor her gün ama ben her ay kırmızıları görünce senin gibi dusunuyorum yıkiliyorum bu bebeği sadece ben istemiyorum ki istesemde kimseye yargılamak düşmez sözüm yargilayanlara maaile deli gibi istiyoruz çünkü insallah olur ya düşün artık geçen un bi yakınım geldi 2 aylık bebeği var oğlum öyle devrimi ve döndü ellerini açtı allahın bizede ver böyle bir tane dedi gelde doğurma ya gelde yıkılma
Evet yaptim kuzum cok şükür biraz daha koyu. Bugün saglik ocagina gidip kan verdim yaron öğleden sonra cikacak sonucSevsev12 test yaptın mı bugünde :) ben arabada unutmuşum kargoyu yapamadım sabah
Aaa çok iyi yaptınn atsana testini test görmeye alıştık boşluktayız :))Evet yaptim kuzum cok şükür biraz daha koyu. Bugün saglik ocagina gidip kan verdim yaron öğleden sonra cikacak sonuc
Kiz benimki hala tam koyulasmadi yaaAaa çok iyi yaptınn atsana testini test görmeye alıştık boşluktayız :))
Kız bakınca çat diye belli oluyo işte ancaa daha var gününe seninKiz benimki hala tam koyulasmadi yaa
Dönem dönem olur heralde öyle canımNapiyosunuz kizlarr..
Oglumu okula biraktim geldim cok yoruldum ya.
Kendimi hic hamile gibi de hissetmiyorum.
Kasik batmalari azaldi midem de bulanmiyor
Benimde göğüs agrilarim dindi sanki ya cok korkuyorum kimyasal olacak dieNapiyosunuz kizlarr..
Oglumu okula biraktim geldim cok yoruldum ya.
Kendimi hic hamile gibi de hissetmiyorum.
Kasik batmalari azaldi midem de bulanmiyor
Evet varda ne bilim kiz hala da coktayim bi nevi. Insallah saglicakla kucagimiza alirizKız bakınca çat diye belli oluyo işte ancaa daha var gününe senin
Sakin ol yahu.Benimde göğüs agrilarim dindi sanki ya cok korkuyorum kimyasal olacak die
Aminnnn kuzumEvet varda ne bilim kiz hala da coktayim bi nevi. Insallah saglicakla kucagimiza aliriz
Kendini çok dinleme akışına bırak canım hep iyi şeyler düşünelim iyi şeyler olsun inşallahBenimde göğüs agrilarim dindi sanki ya cok korkuyorum kimyasal olacak die
yarin ilk gittigim doktora kontrol vardi oraya da gideyim en iyisi bosuna para vermis olmayayim. Cuma devlete cumartesi yeni doktoruma randevum varDönem dönem olur heralde öyle canım
Çift doktorlamı devam ediyosun canım bende haftasonu gidicem inşallahyarin ilk gittigim doktora kontrol vardi oraya da gideyim en iyisi bosuna para vermis olmayayim. Cuma devlete cumartesi yeni doktoruma randevum var
Sen yaz ben okurum kuzum. annene helal olsun . fedakâr cefakar ama bi.okadar anaç ruhluymuş . inşallah sende kucağına alırsın meleğini.Masallah 4. İstiyorsunuz :) biz 5 kardeşiz çok yokluklarla büyüdük günlerce aç yatıp kalktık,ilaç parası ve doktor parası olmadığı için kardeşlerim ölümlerden döndüler,annem ölüp ölüp dirildi her seferinde ama keşke 3 tane daha çocuk yapsaydım der hep :). Ben 1. İstiyorum ama zorlanır miyim diye bazen korkuyorum. Özgürlüğüme çok düşkün bir insan değilim genel anlamda haftada 1-2 kez dışarı cikmak yetiyor eşim desen her anlamda çok yardımcı bana çok şükür:) uzun uzun yazip vaktinizi aldim hakkinizi helal edin
Normalde evet bi devlete bi ozele gidiyorum. Ama ilk gittigim.doktora kontrol hakkim vardi ona da gidicem hakkimi.kullanayim.Çift doktorlamı devam ediyosun canım bende haftasonu gidicem inşallah
Ne bilim kiz görüyorum ya koyu testleri benim niye boyle düşünmeden edemiyorumSakin ol yahu.
Testin hemen koyulasmasini bekleme bi haftayi bulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?