Daha once hic duymadim.0fLu canım benim madem doktor gerek yok dedi sende benim gibi sabah akşam yarım limon yarım su bardağı suya sık iç. arada ev yapımı sirke iç. bide hacamat kanı temizler . ben çok şifasını gördüm. inşallah tekrar başlayacağım seanslara. bİ yaptırıp 7 aya kadar beklerim . zaten başlayınca 6 . 7 seansta ancak biter. O arada kan kendine geliuor akışkan oluyor katı olmuyor.
Hamilesin tebrik ederim.Günaydın kızlar dün gece yatmadan önce koyu şekilde kan gibi birşey vardı adet oluyorum sandım sabah uyandm hiç birşey yok gebelik testi yaptım böyle çıktı normalmi sizce
E sen hamilesin? İlk defa mi test yaptin?Günaydın kızlar dün gece yatmadan önce koyu şekilde kan gibi birşey vardı adet oluyorum sandım sabah uyandm hiç birşey yok gebelik testi yaptım böyle çıktı normalmi sizce
Ayy kuzumm ya tebrik ederm hamilesin sendeGünaydın kızlar dün gece yatmadan önce koyu şekilde kan gibi birşey vardı adet oluyorum sandım sabah uyandm hiç birşey yok gebelik testi yaptım böyle çıktı normalmi sizce
Sadece peçeteye gelendi başka olmadıHamilesin tebrik ederim.
Kanama devam ediyor mu?
Sadece leke miydi
Evet ilk testim dünde ovu testi yapmıstımE sen hamilesin? İlk defa mi test yaptin?
İnşallahh kuzumm hala idrak edemiyorumAyy kuzumm ya tebrik ederm hamilesin sende
Kan verip tescilleyebilirsin.Sadece peçeteye gelendi başka olmadı
Gözünaydin. Saglikla al kucağına inşallahEvet ilk testim dünde ovu testi yapmıstım
Çalışıyorum malesef ama bakıcamKan verip tescilleyebilirsin.
Ozelde iki saate cikiyor.Çalışıyorum malesef ama bakıcam
İnternetten baktim bu yiyeceklere baya bisey var limon sarimsak elma sogan marul vs.vs. baya sey var0fLu canım benim madem doktor gerek yok dedi sende benim gibi sabah akşam yarım limon yarım su bardağı suya sık iç. arada ev yapımı sirke iç. bide hacamat kanı temizler . ben çok şifasını gördüm. inşallah tekrar başlayacağım seanslara. bİ yaptırıp 7 aya kadar beklerim . zaten başlayınca 6 . 7 seansta ancak biter. O arada kan kendine geliuor akışkan oluyor katı olmuyor.
Teşekkür ederimmOzelde iki saate cikiyor.
Hayirlisi
Aminn kuzumm bu ay hepimize uğur getirsin inşallahGözünaydin. Saglikla al kucağına inşallah
Kan pıhtılaşması içinmi canm yap kesinlikle doğal zaten zararsız yiyecekler aslında herkes bolca tüketebilir bi zararı yokkiİnternetten baktim bu yiyeceklere baya bisey var limon sarimsak elma sogan marul vs.vs. baya sey var
Bu doktor da kullanma dersse bunlari yaparim tedbir olarak dogal seyler nasilsa
Canım hayırlı olsun
Aynen canim pihtilasma icin.Kan pıhtılaşması içinmi canm yap kesinlikle doğal zaten zararsız yiyecekler aslında herkes bolca tüketebilir bi zararı yokki
Kuzum sende benim gibi erkenden baslamissin.Evet testim yine negatif bata 6 kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?