- 16 Şubat 2018
- 3.024
- 2.298
- 83
Yumdan sonraki 2 hafta 1 ay gibi geliyor banaAl benden de o kadar vallahi bat geçmeden yapmayacağım test dedimçoooook uzun geçiyor günler yahu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumdan sonraki 2 hafta 1 ay gibi geliyor banaAl benden de o kadar vallahi bat geçmeden yapmayacağım test dedimçoooook uzun geçiyor günler yahu
Yaaa hatırladım evet bakıcam şimdi resme@oflu da böyle öğrenmişti gebeligini
Hosbulduk canım çok teşekkür ederim. İnşallah hepimiz aliriz miniklerimizi kucagimizaKurumus-Maskara Hoşgeldin canım .Benimde 1 düşük 1 kimyasalım var.
Inşallah kısa zamanda alırsın bebeğini kollarina
Hosbulduk canim. Canım benim hemen hamile kalsamda acaba yine aynı şeyler olur mu diye düşünmeden duramıyorumMerhaba tatlim hosgeldin aramiza
Kimyasaldan sonra hamile kalma sansi artiyormus insallah seninkkde oyle olur bu ay hamile kalirsin
Yap yap kiz icini rahatlat insallah hemen ikinci cizgin cikarİnşallah canımm sabah dayanamayıp bi test yapabilirim bu çelişki beni yer bitirir
Ay hadi güzel bi müjde alalım akşam akşam havamız değişsinYaaa hatırladım evet bakıcam şimdi resme
Sabah yapsin kiz konsantre idrar daha iyi sonuc veriyor
İnşallah geçen ayda yaptım böyle ovu testi çıkmamıştı şimdi 2 dk da böyle olduYap yap kiz icini rahatlat insallah hemen ikinci cizgin cikar
Evet yaa acayip kasıklarım ağırıyor olıcakmışım gibi bekliyeyim sabahı zaten idrar falan yoktu iki bardak su içtim ovu testi yapıca. DiyeSabah yapsin kiz konsantre idrar daha iyi sonuc veriyor
Evet bende gecen ay yapmistim cikmamisti boyle kopkoyu hade sabahi dort gozle bekliyoz bakalimİnşallah geçen ayda yaptım böyle ovu testi çıkmamıştı şimdi 2 dk da böyle oldu
Sabah çıkarsa direk yazıcam size ilk gebeliğimde 5 gün kala öğrenmiştim bakalım varsa bunuda öğrenebilirimEvet bende gecen ay yapmistim cikmamisti boyle kopkoyu hade sabahi dort gozle bekliyoz bakalim
Bende kasik agrisi göğüs sizisi var .Evet yaa acayip kasıklarım ağırıyor olıcakmışım gibi bekliyeyim sabahı zaten idrar falan yoktu iki bardak su içtim ovu testi yapıca. Diye![]()
Ayy insallah kuzum batina da az kalmis zaten. Insallab bize de nasip olurSabah çıkarsa direk yazıcam size ilk gebeliğimde 5 gün kala öğrenmiştim bakalım varsa bunuda öğrenebilirim
İnşallah kuzummBende kasik agrisi göğüs sizisi var .
Umurim bu agrilar bos değildir
canim insallah vardir ama benimde gecen ay ovulasyob silikti bugun bile pozitifti bak bugunki ovu testim ekte. Ama hcg 1.20 idi 3 gun once. Ben cok umutlandim cok uzuldum ondan soluyorum canimİnşallah geçen ayda yaptım böyle ovu testi çıkmamıştı şimdi 2 dk da böyle oldu
Inşallah tutar canımBende bugün doktordaydim iki tane yumurtam varmis calisacagiz artik biri tutar insallah
İnşallh canımm bu topikteki herkese inşallahAyy insallah kuzum batina da az kalmis zaten. Insallab bize de nasip olur
Çalışın çalışın kuzum boşa gitmesin yumoşlarrBende bugün doktordaydim iki tane yumurtam varmis calisacagiz artik biri tutar insallah