- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yap yap kiz ben regile kadar hergün yapacamAy heyecanlandım iyice vallaSabah yapayım ilk idrarla
![]()
kahvecibaby üzülme tatlım. inanın bende 2012 yıllarında aynı şeyleri yaşadım. gececek inşallah. Allâh ol desin en kısa zamanda göbüşünüz dolsun. yağmurlar rahmet yağmurları var şimdi. haydi eller semaya , Allahım bu güzel arkadaşlarımı bizleri sevindir..çok güzel huzurlu günler nasip et. amin elfu elfu amin
Bebisinin ateşidir insallah kuzummKızlarr ben yanıyorumm sanki acayip bi ateş basıyor beni bu neyin nesi ?
kahvecibaby üzülme tatlım. inanın bende 2012 yıllarında aynı şeyleri yaşadım. gececek inşallah. Allâh ol desin en kısa zamanda göbüşünüz dolsun. yağmurlar rahmet yağmurları var şimdi. haydi eller semaya , Allahım bu güzel arkadaşlarımı bizleri sevindir..çok güzel huzurlu günler nasip et. amin elfu elfu amin
Yapmak eğlenceli ama bugüne kadar hiç 11 gün onceden başlamamıştımYap yap kiz ben regile kadar hergün yapacamcok eğlenceli yapmak
11 gun önceden yapilir mi kiz deliYapmak eğlenceli ama bugüne kadar hiç 11 gün onceden başlamamıştımDevreler yandi bende
İnşallah bebişimBebisinin ateşidir insallah kuzumm
Aaa süperr :) hangi doktora gidiyorsun ne tarafta oturuyosunBende Bodrum’da oturuyorum canım![]()
Seninki de oflu gibi canim insallah sende hamissindirGeçen ay da yapmıştım ama hiç böyle koyu olmadı
Al benden de o kadar vallahi bat geçmeden yapmayacağım test dedimInsallahh kuzum yaa benimde göğüsler al basini gidiyor kasiarimda agriyor bu agrilardan sonra kirmizilar gelirse daha da belirti takmam artk valla
Merhaba tatlim hosgeldin aramizaMerhaba kızlar nasılsınız? Hamile olanlar sağlıkla kucağınıza alın.Hamilelik isteyenler rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah.
Benim 1 düşüğüm var bide geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Bu günlerde yumurtlama günlerimdeyim.Sizinle beraber bekleyip görelim inşallah hepimiz güzel haberler alırız. Bat tam emin değilim ama 27-28-29 bu günlerden bitanesi :)
Normal bata 11 gün var.Bugunude çıktık 1011 gun önceden yapilir mi kiz deli
İnşallah canımm sabah dayanamayıp bi test yapabilirim bu çelişki beni yer bitirirSeninki de oflu gibi canim insallah sende hamissindir