- 19 Mayıs 2016
- 758
- 627
- 103
Yapmadım canım test. 5 dk önce felan regl olacak gibi bir ağrı hissetmeye başladımBekliyoz kuzum guzel haberlerini
Hayırlısı olsun canım, gelecek ay olur inşallahKızlar sabaha karşı adet oldum, yeni bat 9 veya 10 Ekim:) hiç belirtim yoktu zaten sürpriz olmadı yine de 1 kere test yapayım dedim bugün yapacaktım ona da izin vermedi:))
Hiç cesaretim yok ki canımIyi akşamlar herkese
@uniq12 Kuzum inşallah sıkıntısız atlatırsın
@oflu Canım kalbini ferah tut.Minigin seninle.Ne büyük mucizeSen sadece bu zamanın keyfini çıkar ve asla olumsuzu aklına getirme
B Basharfibenz Canım yap artık şu testi@TuubaER hoşgeldin canım
mavi-hayal Az kaldı inşallah onlarda belirtidir
Umarım yükselir, örnekleri var mı pek bilmiyorum ama benim bir çok kere 1.20 kaldı yükselmedi. Hastahanenin kullandığı cihazla da alakalı o çıkan değer, yani en düşük değEri o şekilde veriyor da olabilir. 2 gün sonra tekrar kan verin aynı yerde. O zaman netleşirmerhaba kızlar bat a 5 gün var, bugün kan verdim sonuç 0.30 yani negatif.. sizce yükselme ihtimali var mı?
Evet oyle oluyor kuzum yani bende oyleydi pikten sonra 14. Kesin kirmizar geliyorduOoohhh
Ya az önce başka bir topikte bir arkadaş yunurtladigin günü biliyorsan 14 ekle bat o tarihtir dedi.Heyecanladim.Ben 4-5 Eylülde pik gördüm.19 eylulmu bat o zaman
Insallahh kuzum yaa benimde göğüsler al basini gidiyor kasiarimda agriyor bu agrilardan sonra kirmizilar gelirse daha da belirti takmam artk vallaYaa benim yine suphelendirici sancılarım basladi kasigima sagli sollu belime.de arada giriyo bu sefer kandirmasa keske beniiiii bat a son 6
Neden olmasin kuzum yükselebilir cunku batina daha cok varmerhaba kızlar bat a 5 gün var, bugün kan verdim sonuç 0.30 yani negatif.. sizce yükselme ihtimali var mı?
Lekeler umut vericidir tam kirmizilar gelmedenbende regl oluyorum 4 gün önceden leke geldi
doktora gebelik testi yapmak istiyorum demekten utanıyorum ya :/ neyse günüm geçerse eğer giderim artıkUmarım yükselir, örnekleri var mı pek bilmiyorum ama benim bir çok kere 1.20 kaldı yükselmedi. Hastahanenin kullandığı cihazla da alakalı o çıkan değer, yani en düşük değEri o şekilde veriyor da olabilir. 2 gün sonra tekrar kan verin aynı yerde. O zaman netleşir
Doğru söylüyorsun insan artk doktora gitmek istemiyor kan tahlili icin. Eczaneciye teat almaya. Allahtan onlari netten alabiliyoz artk eczane önünden rahatca geecebiliyomdoktora gebelik testi yapmak istiyorum demekten utanıyorum ya :/ neyse günüm geçerse eğer giderim artık
Lekeler umut vericidir tam kirmizilar gelmeden
Seni cok iyi anlıyorum kuzum insallah yerlesmedir diyelim devami gelmez.bilmiyorum tatlim yaa ne yapacağımı: ( çok üzgünüm şuan bunun devamı gelir büyük ihtimal.. buraya da ara vermeyi düşünüyorum kendimi ne kadar dinlemiyorum desem de dinliyorum
eşimde yanımda değil hoş adama bu ayda olmadı demekten ben yoruldum çok üzülüyor onu öyle görünce ben daha kötü oluyorum
Ay heyecanlandım iyice vallaEvet oyle oluyor kuzum yani bende oyleydi pikten sonra 14. Kesin kirmizar geliyordu
kahvecibaby Kahveci kuzu bi bekle stres olma pozitif çağır. Hamilelik belirtileri kısmında regl gelmeden 4 5 gün önce gelen kahverengi leke bebek tutulmasıyla alakalı diyor.Hemen negatif olma.Kirmizi gelene kadar umudu kesmek bize yakışmaz
kahvecibaby Kahveci kuzu bi bekle stres olma pozitif çağır. Hamilelik belirtileri kısmında regl gelmeden 4 5 gün önce gelen kahverengi leke bebek tutulmasıyla alakalı diyor.Hemen negatif olma.Kirmizi gelene kadar umudu kesmek bize yakışmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?