Bian gaza geliyorum anestezisiz yaptırayım diye sonra okuduklarım aklıma geliyor :) bende ilk 6 ay önemli diye duymuştum işte hep bişeylere umut bağlıyoruz :) eşindeki problem nedarısı başınaaaaa insallah sebeb olur sana da.
benim de arkdasim çekildiği ay kaldı. İlk 3 ay yuksek şans. Benim doktorum bana hsgden sonra yurumemi soyledi hemen arabaya binip eve gitme dedi. Neden dedim tuplere sıvı verdik icer de kalmasın aksin hareket iyi dedi. aklima gelmisken soylim dedim. Ha zaten masadayken bekletmislerdi akıyorduda. Anestezi kısmında yapma diyemem, yapta diyemem onun kararini sen vericeksin hakkinda hayırlısı canısı. Ben bugun kendi doktoruma dedim yine mi hsg cekseniz guldu 6, veya 8 ay mi ne oldu benim:) problem esinizdeee bırakın kendinizle uğraşmayi diyip durdu. Yani hee yapalim dese yeniden yaptiricam korkmuyorum:) o yuksek şansli 3 ayi bana yeniden verseler keşke, ovulasyon yapmamistim çünkü icim de kaldi.
canım sen bir yerde sana yardımcı olan bir kadından bahsetmişsin sanırım bu ovulasyon testi hakkında acaba banada yardımcı olabilir mi?Valla senin iş hakkatten tuhafmış .Ama kırmızılar gelmezse bence tekrarla testini.belki geç döllenme olmuştur
Hangi ilde çektireceksinBian gaza geliyorum anestezisiz yaptırayım diye sonra okuduklarım aklıma geliyor :) bende ilk 6 ay önemli diye duymuştum işte hep bişeylere umut bağlıyoruz :) eşindeki problem ne
Instagramda birgebeningunlugucanım sen bir yerde sana yardımcı olan bir kadından bahsetmişsin sanırım bu ovulasyon testi hakkında acaba banada yardımcı olabilir mi?
Bodrumda canımHangi ilde çektireceksin
Kuzum hiç belli olmaz belki 16sinda çıkar ve inşallah çıkarSabredemedim canım işte artık beklicem adet olmazsam günüm geçsin
Olmazsa olma diyorum ama içten içe üzülüyorum tabi inşallah o gün çıkarKuzum hiç belli olmaz belki 16sinda çıkar ve inşallah çıkar
Aynı tarihlerdeyiz ben korkuyorum negatif görmeye yapmıyorumGünaydın kızlar bat 15-16 bu sabah test yaptım yine yine negatifne adet belirtim var nede hamilelik
Bende beklicem artık batı yapmıcam ve bu ay zaten nerdeyse 18.19. Günlrde yumurtlama olmuş gibi böyle olunca geç döllenme olur değilmiAynı tarihlerdeyiz ben korkuyorum negatif görmeye yapmıyorum
canım çok saol ayrıntılı link verebilirmisin bir sürü kişi çıktıda. bende bu ovulasyon testi neden koyu diye gittim doktora onlar onemlı değil sen zaten yumurtluyon niye onu yaptınki dedi neden boyle olabilir cevap bile vermediInstagramda birgebeningunlugu
Herkese ücretsiz destek oluyor canım dene bencede.
canım çok saol ayrıntılı link verebilirmisin bir sürü kişi çıktıda. bende bu ovulasyon testi neden koyu diye gittim doktora onlar onemlı değil sen zaten yumurtluyon niye onu yaptınki dedi neden boyle olabilir cevap bile vermeditekrar kan testi istedi gebe degilsen adetin 2. günü gel dedi
Canım çizgi görünüyor. Hayırlı olsun inşallah.Kızlar sabah test yaptım ya sonra bi kaç kere baktım dikkat etmedim ama sonra kızı yüzmeye götürdüm geldim temizlik yaptım şimdi baktım ya ben öyle görmek istiyorum ya da ikinci çizginin çok az koyu gölgesi var anlamadım geçen hafta yaptığm testte orası beyazdı şimdi beyaz değil gölgeli duruyor belli hatta koyuluk
Canım ben link nasıl verilir bilmiyorum.Kizim gelsin ona sorayim olurmucanım çok saol ayrıntılı link verebilirmisin bir sürü kişi çıktıda. bende bu ovulasyon testi neden koyu diye gittim doktora onlar onemlı değil sen zaten yumurtluyon niye onu yaptınki dedi neden boyle olabilir cevap bile vermeditekrar kan testi istedi gebe degilsen adetin 2. günü gel dedi
Bende daha ilk defa kullandım hala adet olmadım beklemedeyim şimdilik 5 gün geçti
tamam canım olur :)Canım ben link nasıl verilir bilmiyorum.Kizim gelsin ona sorayim olurmu
İnşallah öyledir canım inanmak güç oluyorCanım çizgi görünüyor. Hayırlı olsun inşallah.
Tatlim sonradan cikan çizginin pek güvenirliği yokKızlar sabah test yaptım ya sonra bi kaç kere baktım dikkat etmedim ama sonra kızı yüzmeye götürdüm geldim temizlik yaptım şimdi baktım ya ben öyle görmek istiyorum ya da ikinci çizginin çok az koyu gölgesi var anlamadım geçen hafta yaptığm testte orası beyazdı şimdi beyaz değil gölgeli duruyor belli hatta koyuluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?