Günaydın cnm iyiyim sen nasılsın ?Günaydin hanimlar..
Nasilsinizzzz.
Bizimde bi saat 11 den 12 ye kadar.Günaydın cnm iyiyim sen nasılsın ?
oğlanı okula götüreceğim birazdan .
Gunaydin tatlim.Günaydin hanimlar..
Nasilsinizzzz.
Hadi bakalim insallaah guzel haber verirsinGunaydin tatlim.
Ayy degisik duygular icerisindeyim kuzum. Surekli uyumak ya da uzanmak istiyorum is falan kalkmak bile istemiyorum
Günaydın canım yine heyecanla bi güne başladık geri sayımdayız sen nasılsın :)Günaydin hanimlar..
Nasilsinizzzz.
Günaydın canım yine heyecanla bi güne başladık geri sayımdayız sen nasılsın :)
Hayırlısıyla görürsün inşaAllah sağlıklı bi şekilde annesinin göbüşündedir meleğin :)Geri sayim bitmez bende sayiyorum sali gunu icin.
Kese gormek icin hayirlisiyla
Insallah kuzum insallahhHadi bakalim insallaah guzel haber verirsin
Canım yeni gördüm iyiyiz canım şükür ikinci oğluşum geliyor Allahin izniyle sen nasilsin paşa nasıl tedavi varmı gündemde
Tebrik ederim canmEki Görüntüle 2188432 kızlar inanamıyorum . maşallah baya belirgin ya... 10 eylül evlilik yıldönümümüz idi. bat 8 eylül yaptım 3 gün kala çıkmadı bugun 4 gün geçmiş oluyor. gerçi benim düzen yoktu . Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin . isteyen herkese En yakın zamanda versin....Eki Görüntüle 2188432
İkisindede çıktıysa kan testi versene canım neyi bekliyorsun 2gün olmuş kanda kan testinden sonuçu öğrenirsinArkadaslar iyi geceler. Ben simdi bi sorum olacak ben klomen kullaniyorum bu ay 1.5 ar tane aldim .normalde 14. günü adetin doktor randevum var doktor bakip söylüyor ne durumda yumurtalar diye ama adetimin 9. ve 10. günü ovu testi pozitif cikti hatta 11. gün siliklesti tekrar diger güne göre . Biz degerlendirdik ama koyu cikan günden 3 gün sonra cok acayip bel agrim oldu simdide kasigimda ve belimde ara ara agrilar geliyor ve hep akinti hissediyorum seffaf geliyor da. Ben de hcg testi yaptim ikisinded gölge gibi cikti ama inanmiyorum bende öyle gölge gibi cikinca. 2 gün oldu yapali testi yarin yine ismarladigim testler gelecek. Bilmiyorum cok kafam karisti bu ay bakalim doktor ne diyecek. Yani kafama takilan asil sey de klomen kulmandigim icin acaba birkac kezyumurtlayabilirmiyim
Bizim de 2 saat ama benimki fazla alıştı eve gitmeyecem diyip duruyor 3 gündürBizimde bi saat 11 den 12 ye kadar.
İnsallaah alisabilirler
Masllah canim tebrik ediyorum canım. Rabbim sağlıcakla kucagina almayi nasip eder insallah. Ne güzel bir hediye ya evlilik yil dönemi icin mukemmellEki Görüntüle 2188432 kızlar inanamıyorum . maşallah baya belirgin ya... 10 eylül evlilik yıldönümümüz idi. bat 8 eylül yaptım 3 gün kala çıkmadı bugun 4 gün geçmiş oluyor. gerçi benim düzen yoktu . Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin . isteyen herkese En yakın zamanda versin....Eki Görüntüle 2188432
Ayy ne güzel tatlim ya bu cok güzel bisey biz cocuklari zorla tutmaya alistirmaya çalışıyoruzBizim de 2 saat ama benimki fazla alıştı eve gitmeyecem diyip duruyor 3 gündür
Hayırlı olsun canımEki Görüntüle 2188432 kızlar inanamıyorum . maşallah baya belirgin ya... 10 eylül evlilik yıldönümümüz idi. bat 8 eylül yaptım 3 gün kala çıkmadı bugun 4 gün geçmiş oluyor. gerçi benim düzen yoktu . Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin . isteyen herkese En yakın zamanda versin....Eki Görüntüle 2188432
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?