Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Canım şimdiden umutsuzluğa düşme. Bak ne güzel sorunu bulup çözüm odaklı gidin doktorunuzun tavsiyelerine uyun bi sonraki tedaviye daha hazırlıklı başlayın olacak inşallah hiç ümidin yitirme. 3. Denemesinde hamile olan çok kişi gördüm burda sen de onlardan biri olacaksın. Belki kendiliğinden hamile kalacaksın bu süreçte hiç belli olmaz. Dua et ve umutlu ol her zaman

Canım nette iki tane şey yazıyor çoğunda yolk olmuyormuş ama bazen de kese 25 mm olduğu halde yolk olup bebek gorunmeyebiliyormus
Bende keseyi gordum yolk gorunmedi daha erken demistiler yolk icin ozaman. persembe gidecem kalp atisi icin ama oldukca gerginim. Bak o soyledigini bilmiyordum. Yolk gorundu mu bebekte gorunur diye biliyodum. Ama herhalde daha dusuk ihtimal yolktan snra bebegin gorunmemesi

Hepimizin korkulu rüyası kaç haftalık oldun yani doktorun nezaman çağırdı?

Hepimizin korkulu rüyası kaç haftalık oldun yani doktorun nezaman çağırdı?
Suan 5+6 dayim keseyi gordugumuzde 4+ daydim iste 10 gun snra gel dedi. Zaten bu hafta hesabida karisik. Hafta hafta gelisimi anlatan doktor videolarinda 5+0 ile5+6 arasi 6.hafta kabul ediliyo su durumda 6yi bitiriyorum galiba persembe kalp atisi icin gittigimde 6+1olucam bu da 7.haftanin icinde oldugum anlamina mi geliyor. Video izlemekten beynim yandi galiba

Kaç haftalıksın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…