• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Ben de öyle idrarda baktım negatif gördüm canım acayip sıkıldı ilaçlar zul geliyor artık. Ama bazılarını görüyoruz ya umut oluyor 11.gün 24 gören de var. Öyleyse idrarda çıkmaması da normal aslında.
5.gün embriyosu hcg düzeyi 5in üstüne 5-7 günden sonra çıkabiliyor. İdrar testinin 25 ve üzerini gösterdiğini ele alırsak aslında erken davrandık. İnşallah gerekmez ama bir sonraki transferim olursa 9. Günden önce idrar bakmayacağım.
Insallah oyle olur bizimkide boşuna üzmüş oluruz kendimizi bende yapmicam kesinlikle hatta test gününü bekliycem

Kızlar gebelik haftasını nasıl hesaplıyosunuz? Ben pozitif gördüm ama doktora hiç gitmedim henüz. Sizce ne zaman gitmeliyim? Gittiğimde kese ve kalp atışı için gitmek istiyorum çok sık ultrasona girmemek için. Şu an kaç haftalık olduğunu bilmiyorum, ne zaman doktora gitmeliyim onu da bilmiyorum bi yardımcı olun lütfen çok acemiyim bu konuda.
Son adetin ilk gununden hesapla sabredebiliyosan 6.hafta bittikten snra git garanti olur kalp atisi vs alinir

Siz benden 1 gün önce transfer olmuşsunuz. Dün bende kan verdim. 0.3 çıkmış. Bence 5.87 çok iyi bir değer. 3. Gün embriyosu geç çıkıyor çünkü. Demek siz de bir gün önce yaptirsaydiniz 2.5-3 gibi bi değer çıkardı. Bu da demek oluyor ki benim negatif😭
Bana pozitif lik gönderirken kendinizi üzüyorsunız. İnşallh herşey güzel olur. Umıtlu olalım, bırakmayalım kendimizi

Bana pozitif lik gönderirken kendinizi üzüyorsunız. İnşallh herşey güzel olur. Umıtlu olalım, bırakmayalım kendimizi
9. Gün 110 çıkmış bir arkadaşın.. tabi herkeste aynı olacak diye birşey yok ama onlara sevinirken kendime üzülüyorum. Umut her zaman var🤲

Yolk kesesinin gorunmesi bos gebelik ihtimalini ortadan kaldirmiyo mu? Bebege ait ilk olusum yolk kesesi diye biliyorum
Canım nette iki tane şey yazıyor çoğunda yolk olmuyormuş ama bazen de kese 25 mm olduğu halde yolk olup bebek gorunmeyebiliyormus

Canım benim 7 siydi transferim ama biz baya geç gördük ya 1000 leri. Hatta 849 da hala kimyasal olabilir demişlerdi. Bugün burdaki doktoruma yazdım test sonucum bu diye. Hiç önemsemedi, yarın bakalım gelişmeye dedi 😂 ben obsesyon geliştirdim heralde rakamlara. Hayır napıyolar içeride anlamıyorumki bu çocukları 😂
[/QUO olabiliyor böyle değerlerde dengesizlik ben duydum ve okudum bir kaç yerde daha içini ferah tut bu kadar nazlandigina göre senin kızın olucak inşallah 😅😅 şaka bı yana bence seni birakmiycak inşallah kalp atışlarını da duyarsın Allah'ım yüzünü daha çok güldürdün inşallah

Kızlar crino jel kalktı diye muadili olan bu ilacı verdi doktor ama hiç sevmedim ya crino daha pratik ti kullanan varmı

Canım sana 3. Gün embriyosu mu transfer edilmişti?
Evet cnm.ilkinde5.gün koyuldu tek olarak.3.gu gayet iyi die 5.güne gidilsin denildi oda yavaşlamış.zaten olmadı.bu sefer de doktorum 3.gun embriyosu anne rahminde ilerlemesini bekleyeceğiz dedi gayet güzel di iki embriyo transfer edildi ama yine olmadı.sanirim yine kalite sıkıntısı ya da DNA hasar yüksek bilemiyorum kafam çok.karisik.uzgunum daha kendimi toparlayamadım😭doktorumuzla gorusup neden olmadı,neler yapılabilir die konuşmaya gtcez.3.düşünüyorum son kez.2 üç ay sonra nasipse....umudum yok ama yine de denemek istiyorum

Evet cnm.ilkinde5.gün koyuldu tek olarak.3.gu gayet iyi die 5.güne gidilsin denildi oda yavaşlamış.zaten olmadı.bu sefer de doktorum 3.gun embriyosu anne rahminde ilerlemesini bekleyeceğiz dedi gayet güzel di iki embriyo transfer edildi ama yine olmadı.sanirim yine kalite sıkıntısı ya da DNA hasar yüksek bilemiyorum kafam çok.karisik.uzgunum daha kendimi toparlayamadım😭doktorumuzla gorusup neden olmadı,neler yapılabilir die konuşmaya gtcez.3.düşünüyorum son kez.2 üç ay sonra nasipse....umudum yok ama yine de denemek istiyorum
Dua et ve umudunu kaybetme sakın allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🙏🙏

Hayırlı haberler alırsın inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
İnşallah hepimiz alırız...Bu öyle bir süreçmiş ki allah hepimizin kucağını o minnaklara kavuştursun sağlıkla...o çift çizgileri o yüksek yüksek beta hcg leri :)
Bir yanım negatife plan bile yapıyor. Yeni merkez-embriyoloğumdan çok hazzetmedim- bile belirledim. Negatif olursa. 2-3 ay dinlenip tabi. Mahvoldum bunda. Hayırlısı...

İnşallah hepimiz alırız...Bu öyle bir süreçmiş ki allah hepimizin kucağını o minnaklara kavuştursun sağlıkla...o çift çizgileri o yüksek yüksek beta hcg leri :)
Bir yanım negatife plan bile yapıyor. Yeni merkez-embriyoloğumdan çok hazzetmedim- bile belirledim. Negatif olursa. 2-3 ay dinlenip tabi. Mahvoldum bunda. Hayırlısı...
🙏🏻🙏🏻🙏🏻Olsun şimdiden negatif düşünme olmazsa o zaman negatiflikleri ve yapacaklarımızı düşünürüz

Back
X