Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Insallah oyle olur bizimkide boşuna üzmüş oluruz kendimizi bende yapmicam kesinlikle hatta test gününü bekliycem

Son adetin ilk gununden hesapla sabredebiliyosan 6.hafta bittikten snra git garanti olur kalp atisi vs alinir

Bana pozitif lik gönderirken kendinizi üzüyorsunız. İnşallh herşey güzel olur. Umıtlu olalım, bırakmayalım kendimizi

Bana pozitif lik gönderirken kendinizi üzüyorsunız. İnşallh herşey güzel olur. Umıtlu olalım, bırakmayalım kendimizi
9. Gün 110 çıkmış bir arkadaşın.. tabi herkeste aynı olacak diye birşey yok ama onlara sevinirken kendime üzülüyorum. Umut her zaman var

Yolk kesesinin gorunmesi bos gebelik ihtimalini ortadan kaldirmiyo mu? Bebege ait ilk olusum yolk kesesi diye biliyorum
Canım nette iki tane şey yazıyor çoğunda yolk olmuyormuş ama bazen de kese 25 mm olduğu halde yolk olup bebek gorunmeyebiliyormus

Kızlar crino jel kalktı diye muadili olan bu ilacı verdi doktor ama hiç sevmedim ya crino daha pratik ti kullanan varmı

Canım sana 3. Gün embriyosu mu transfer edilmişti?
Evet cnm.ilkinde5.gün koyuldu tek olarak.3.gu gayet iyi die 5.güne gidilsin denildi oda yavaşlamış.zaten olmadı.bu sefer de doktorum 3.gun embriyosu anne rahminde ilerlemesini bekleyeceğiz dedi gayet güzel di iki embriyo transfer edildi ama yine olmadı.sanirim yine kalite sıkıntısı ya da DNA hasar yüksek bilemiyorum kafam çok.karisik.uzgunum daha kendimi toparlayamadımdoktorumuzla gorusup neden olmadı,neler yapılabilir die konuşmaya gtcez.3.düşünüyorum son kez.2 üç ay sonra nasipse....umudum yok ama yine de denemek istiyorum

Dua et ve umudunu kaybetme sakın allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Hayırlı haberler alırsın inşallah
İnşallah hepimiz alırız...Bu öyle bir süreçmiş ki allah hepimizin kucağını o minnaklara kavuştursun sağlıkla...o çift çizgileri o yüksek yüksek beta hcg leri :)
Bir yanım negatife plan bile yapıyor. Yeni merkez-embriyoloğumdan çok hazzetmedim- bile belirledim. Negatif olursa. 2-3 ay dinlenip tabi. Mahvoldum bunda. Hayırlısı...

Olsun şimdiden negatif düşünme olmazsa o zaman negatiflikleri ve yapacaklarımızı düşünürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…