- 30 Mart 2019
- 4.552
- 2.458
- 83
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #5.841
İste bunlar hep geriyor insani. Dogal gebelik olsa otur bekle 7.haftaya kadar hepsini bir anda ogren rahatla. ☺ bulantilarin basladiysa beta tavan yapiyor demektir insallah kalp atisinida alacaksin. Sende 6+2 de gideceksin ozamanBnde 5+3 deyım keseyi gorduk kalp atısı duyamadık salı kontrol var yolk kesesi de goremedım ama kesede sıvı dolu dedı doktor bulantılarımda başladı
İnşallah canım daha sevinemiyorum bakalım artışlar ne gösterir durum ne olur göreceğizSüper bi değer canım sağlıkla ilerlesin hayırlı olsun inşallah kucağına da alırsın
Aynen cnm inş bakalım hepımız duyarız da rahatlarız beklemek tedirgin olmakk daha zor ya haber et mutlaka senınle aramızda 3 gun varİste bunlar hep geriyor insani. Dogal gebelik olsa otur bekle 7.haftaya kadar hepsini bir anda ogren rahatla. ☺ bulantilarin basladiysa beta tavan yapiyor demektir insallah kalp atisinida alacaksin. Sende 6+2 de gideceksin ozaman
Her anı ayrı bir olay, inşallah bi dahaki gidişinizde duyarsınız kalp atışınıBnde 5+3 deyım keseyi gorduk kalp atısı duyamadık salı kontrol var yolk kesesi de goremedım ama kesede sıvı dolu dedı doktor bulantılarımda başladı
İnş cnm inş bekleyen herkese duyar ya okudukça sevnyrum darısı herkese olsun ınsHer anı ayrı bir olay, inşallah bi dahaki gidişinizde duyarsınız kalp atışını
Gidince yazarim durumu burayaAynen cnm inş bakalım hepımız duyarız da rahatlarız beklemek tedirgin olmakk daha zor ya haber et mutlaka senınle aramızda 3 gun var
Amin amin aminPerşembe günü sonuç alacak 3-4 kişi var sanırım. Allah yardım etsin bize
Yarın bebeğini görmeni diliyorum hayırlısıyla kuzumAslında buradaki doktorum kese ve yolk göründükten sonra bhcg nin nasıl ilerlediği çok önemli değil. Düşmemesi yeterli demişti. Yine de hep böyle acabalı başlayınca bişey mi oldu şimdi diye endişeleniyor. Gerçekten de “kimyasal bu kimyasal!”dan buralara geldikbakalım yarın da inatlaşacak mı? Çünkü öyleyse korktuğum başıma gelecek gibi, tüm kötü huylarını benden almış
Ah be kuzum keşke bende senin gibi böyle umutlu düşünebilsem.destegin ve moral verdiğin için teşekkür ederimCanım şimdiden umutsuzluğa düşme. Bak ne güzel sorunu bulup çözüm odaklı gidin doktorunuzun tavsiyelerine uyun bi sonraki tedaviye daha hazırlıklı başlayın olacak inşallah hiç ümidin yitirme. 3. Denemesinde hamile olan çok kişi gördüm burda sen de onlardan biri olacaksın. Belki kendiliğinden hamile kalacaksın bu süreçte hiç belli olmaz. Dua et ve umutlu ol her zaman
Bak bu yazdığımı kaydet bir gün sen anne olacaksın çiçeğimAh be kuzum keşke bende senin gibi böyle umutlu düşünebilsem.destegin ve moral verdiğin için teşekkür ederim
Bende onu kullanıyorum, zor oluyor, Ve bir kaç saat sonra çıkıyor gibiLutinus die bir ilaç sinir oldum çok zor oluyo
Amin Benimki adet takvimime göre bir gün öncesine geliyorAdet günüyle aynı güne denk gelen var mı ? Test yapma günü ? Kafam karıştı Allah sen büyüksün tez zamanda hepimizin isteğini masip etsağlıkla
Senin kaçıncı gün transferinin inşallah adet olmayız da bebelerimiz tutunur bizeAynen benim de aynı gün. Tedavi adetin 2.günü başlayıp yaklaşık 1 ay sürüyor ya sonuca kadar olan süre 16-17 gün işlemler 12 gün bekleme süresi. Normal yani benim temmuzda yumurtalarım toplanırken transferim için, döngüyü kaçırdık şimdi yapsak da tutmaz, diyerek 2 adet dönemi beklettiler.
Inşallah Rabbim tüm olmayanlara ve bizlerde nasip etsin kucaklarimizi doldursunKIZLAR SAAT 11 DE TRANSFERİM VAR BANA DUA EDİN OLURMU. ALLAH HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH.
Umarım çok iyi geçerKIZLAR SAAT 11 DE TRANSFERİM VAR BANA DUA EDİN OLURMU. ALLAH HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH.
Hayırlı olsun maşallah değerinde gayet güzel kat be kat artsın herşey yolunda gitsin kucağına alasın yavrunu inşallahArkadaşlar 8. Gün kan testi yaptım çok şükür maşallah 267 çıktı inşallah sağlıkla artar duanızı esirgemeyin nolur. 4. Denememdi artık kavuşmak istiyorum
Bnm oyle oldu Bn 26 gunde bir adet olurum tam adetim 1. Gunu test gunumdu ılaclar dan zaten adet olmuyorsun kıAdet günüyle aynı güne denk gelen var mı ? Test yapma günü ? Kafam karıştı Allah sen büyüksün tez zamanda hepimizin isteğini masip etsağlıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?