• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Bnde 5+3 deyım keseyi gorduk kalp atısı duyamadık salı kontrol var yolk kesesi de goremedım ama kesede sıvı dolu dedı doktor bulantılarımda başladı
İste bunlar hep geriyor insani. Dogal gebelik olsa otur bekle 7.haftaya kadar hepsini bir anda ogren rahatla. ☺ bulantilarin basladiysa beta tavan yapiyor demektir insallah kalp atisinida alacaksin. Sende 6+2 de gideceksin ozaman

İste bunlar hep geriyor insani. Dogal gebelik olsa otur bekle 7.haftaya kadar hepsini bir anda ogren rahatla. ☺ bulantilarin basladiysa beta tavan yapiyor demektir insallah kalp atisinida alacaksin. Sende 6+2 de gideceksin ozaman
Aynen cnm inş bakalım hepımız duyarız da rahatlarız beklemek tedirgin olmakk daha zor ya haber et mutlaka senınle aramızda 3 gun var

Aslında buradaki doktorum kese ve yolk göründükten sonra bhcg nin nasıl ilerlediği çok önemli değil. Düşmemesi yeterli demişti. Yine de hep böyle acabalı başlayınca bişey mi oldu şimdi diye endişeleniyor. Gerçekten de “kimyasal bu kimyasal!”dan buralara geldik 😂 bakalım yarın da inatlaşacak mı? Çünkü öyleyse korktuğum başıma gelecek gibi, tüm kötü huylarını benden almış 😂
Yarın bebeğini görmeni diliyorum hayırlısıyla kuzum 🥰😇

Canım şimdiden umutsuzluğa düşme. Bak ne güzel sorunu bulup çözüm odaklı gidin doktorunuzun tavsiyelerine uyun bi sonraki tedaviye daha hazırlıklı başlayın olacak inşallah hiç ümidin yitirme. 3. Denemesinde hamile olan çok kişi gördüm burda sen de onlardan biri olacaksın. Belki kendiliğinden hamile kalacaksın bu süreçte hiç belli olmaz. Dua et ve umutlu ol her zaman 🙏🏼
Ah be kuzum keşke bende senin gibi böyle umutlu düşünebilsem.destegin ve moral verdiğin için teşekkür ederim 🙃

Aynen benim de aynı gün. Tedavi adetin 2.günü başlayıp yaklaşık 1 ay sürüyor ya sonuca kadar olan süre 16-17 gün işlemler 12 gün bekleme süresi. Normal yani benim temmuzda yumurtalarım toplanırken transferim için, döngüyü kaçırdık şimdi yapsak da tutmaz, diyerek 2 adet dönemi beklettiler.

Aynen benim de aynı gün. Tedavi adetin 2.günü başlayıp yaklaşık 1 ay sürüyor ya sonuca kadar olan süre 16-17 gün işlemler 12 gün bekleme süresi. Normal yani benim temmuzda yumurtalarım toplanırken transferim için, döngüyü kaçırdık şimdi yapsak da tutmaz, diyerek 2 adet dönemi beklettiler.
Senin kaçıncı gün transferinin inşallah adet olmayız da bebelerimiz tutunur bize

Arkadaşlar 8. Gün kan testi yaptım çok şükür maşallah 267 çıktı inşallah sağlıkla artar duanızı esirgemeyin nolur. 4. Denememdi artık kavuşmak istiyorum :nazar::nazar:
Hayırlı olsun maşallah değerinde gayet güzel kat be kat artsın herşey yolunda gitsin kucağına alasın yavrunu inşallah 🤗

Back
X