Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

ilk tüp bebek denemesinde dna hasarıyla ilgili bir çalışma yapmıyor laboratuvar bana öyle söylediler.
eşinizin dna hasarı olup olmadığını öğrenmek için ürolojiye gittiniz büyük ihtimal hangi doktora gittiniz ve ne kadar süren bir tedavi uygulandı yardımcı olur musunuz?

bizde tüp bebeğe başlıcaz sayı 2 milyon morfoloji 2 , ben dna hasarının da incelenmesini istiyorum .
yumurtalara dna kromozom sayımı yapmıyormusunuz dedim ilki için önermiyoruz dendi.

Keşke ben de 12 gün bekleseydim ya şimdi düşük çıkarsa iki gün de o stresle yaşa .
Herşey olacağına varır nasipte ne varsa onu yaşayacağız. Üzülürüz elbette ama verdiğimiz çabanın sonuçsuz kalmasına, çektiklerimize. Bazen olmaması daha hayırlı Allah hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar versin. Eşlerimiz sağlıklı ve yanımızda olsun. Yuvamızda huzur, mutluluk olsun çoluk çocuk önceliğimiz değil. Güzel düşünün 3 ay sonra da test yapsanız sonucu değiştiremezsiniz inşallah pozitifi görür, kucağınıza alırsınız sağlıkla. Ama olmazsa da bu imtihanı da isyan etmeden atlatmak önemli

Amin Allah hepimize nasip etsin inşallah tez zamanda emeklerimizi boşa çıkarmasın Rabbim
İnşaallah öyle olur hepimiz çok yıprandık,çok yorulduk maddi manevi. İlaçların vücudumuza bıraktığı psikolojik ve fiziki deformasyon da cabası. Allah'ım çektiklerimizi görüyorsun Yarabbim burada çocuk özlemi çeken herkesin kucağını doldur sağlıklı, hayırlı evlatlarla

Haklısınız inşallah pozitifleri görürüz ama herşeyin hayırlısı tabi

Amin insallah
Benimde cumartesi günü test günüm
Benimde transfer dahil 10.günüm
Cuma günü aile hekimimde yapayım istedim cumartesi yaparsam hastaneye acile falan gitmem lazım bu pandemide onu da tercih etmedim açıkçası. Transfer günü ile beraber 12.gün olacak sonuçta varsa kanda çıkar düşük değer de bile olsa ki ptesi tekrar kan vermek lazım en geç.

Yarın bebeğini görmeni diliyorum hayırlısıyla kuzum
bence yaptırın kuzum başka doktora gidip ürülojiye gidin hangi şehirdesiniz bir iki doktor var öneride bulunabilirim ayrıca DNA hasarı 2 hafta içinde sonuçlanıyor test verildikten sonra bundan sonra doktor ilaçlarla 3 ayda hasarı asgariye indiriyor ben çok araştırdım bunu bende eşime bakılmasını isiyorum başlamadan tüp bebeğe bizim de ileri hareket çok çok dusuk doktorların dediği gibi ileri digemeyen futbolcu gol atamaz diye

bakalım istanbula gidiyorduk tüp bebege . ora ile yazıştım iğnelerimi başlayacagım kontrole gittigimde bakacaklar.
ama şimdi de şöyle bir duurm olacak dna hasarı varsa beklememiz gerekecek. raporumda cıkacaktı.
ben eşime bugün imprly alayım bakalım . ztn promen k kullanıyor.
inş az çıkar hasar.
zaten bu erkek infertinetsyle ilgili hersey yarım yamalak.

bizim ileri hareket %15 mi ne tam hatırlamıyorum . eşim testis kanseri ameliyatı oldu. tek testisi kaldı onda da varikosel var dediler. sayılar düşük diye ameliyat istemedik.
ama dna hasarına da bakılmadı sdece promen -k verdi gönderdiler.

Selam kızlar bu sabah embriyolog aradı ufaklıklar hakkında bilgi verdi ama benim kafam karıştı bugün kaçıncı günleri oluyor pazartesi toplama oldu 2 mi 3 mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…