- 14 Ağustos 2020
- 129
- 161
- 23
- 34
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #5.861
Sonucun nasıldı olumlu muBnm oyle oldu Bn 26 gunde bir adet olurum tam adetim 1. Gunu test gunumdu ılaclar dan zaten adet olmuyorsun kı
Benim bugün transfer günü ile beraber 10. Günüm cuma günü kan vermeye gideceğim. İnşallah Allah en güzel mutlulukları yaşatsın hepimizeSenin kaçıncı gün transferinin inşallah adet olmayız da bebelerimiz tutunur bize
Kaçıncı gün embriyosuydu benim 5 ti bugün 9. Günüm yarın kan vermeye çağırdı doktor beniBenim bugün transfer günü ile beraber 10. Günüm cuma günü kan vermeye gideceğim. İnşallah Allah en güzel mutlulukları yaşatsın hepimize
6.gün dondurulmuş embriyo 12 gün benim.Kaçıncı gün embriyosuydu benim 5 ti bugün 9. Günüm yarın kan vermeye çağırdı doktor beni
Keşke ben de 12 gün bekleseydim ya şimdi düşük çıkarsa iki gün de o stresle yaşa .6.gün dondurulmuş embriyo 12 gün benim.
ilk tüp bebek denemesinde dna hasarıyla ilgili bir çalışma yapmıyor laboratuvar bana öyle söylediler.Canım bilmem faydası olur mu ama Eşinizin DNA hasarı yüksek olabilir. Dna hasar testi yaptırdınız mi? DNA hasarı yüksekse embriyo 5.gune gitmiyor. Öncelikle iyi bı ürologa gorunebilirsiniz. Esimin DNA hasarı yüzde 87 ydi tedaviyle yüzde 8 düştü o şekilde tüp bebeğe basladik. Birde nerede tedavi görüyorsunuz. Laboratuvarda iyi olmayabilir. Negatif sonuçlar sonrasi merkez değiştirmek faydalı olacaktır. İnancınızı yitirmeyin. Başka merkezlerde hiç 5.gune gitmeyen embriyolar. Doğru yeri seçince gidebiliyor. Sorun sadece sizde gibi düşünüp karamsarliga kapılmayın. İns bundan sonra güzel sonuçlar alacaginiza inanıyorum.
Amin Allah hepimize nasip etsin inşallah tez zamanda emeklerimizi boşa çıkarmasın RabbimBenim bugün transfer günü ile beraber 10. Günüm cuma günü kan vermeye gideceğim. İnşallah Allah en güzel mutlulukları yaşatsın hepimize
Amin insallahBenim bugün transfer günü ile beraber 10. Günüm cuma günü kan vermeye gideceğim. İnşallah Allah en güzel mutlulukları yaşatsın hepimize
Herşey olacağına varır nasipte ne varsa onu yaşayacağız. Üzülürüz elbette ama verdiğimiz çabanın sonuçsuz kalmasına, çektiklerimize. Bazen olmaması daha hayırlı Allah hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar versin. Eşlerimiz sağlıklı ve yanımızda olsun. Yuvamızda huzur, mutluluk olsun çoluk çocuk önceliğimiz değil. Güzel düşünün 3 ay sonra da test yapsanız sonucu değiştiremezsiniz inşallah pozitifi görür, kucağınıza alırsınız sağlıkla. Ama olmazsa da bu imtihanı da isyan etmeden atlatmak önemliKeşke ben de 12 gün bekleseydim ya şimdi düşük çıkarsa iki gün de o stresle yaşa .
İnşaallah öyle olur hepimiz çok yıprandık,çok yorulduk maddi manevi. İlaçların vücudumuza bıraktığı psikolojik ve fiziki deformasyon da cabası. Allah'ım çektiklerimizi görüyorsun Yarabbim burada çocuk özlemi çeken herkesin kucağını doldur sağlıklı, hayırlı evlatlarlaAmin Allah hepimize nasip etsin inşallah tez zamanda emeklerimizi boşa çıkarmasın Rabbim
Haklısınız inşallah pozitifleri görürüz ama herşeyin hayırlısı tabiHerşey olacağına varır nasipte ne varsa onu yaşayacağız. Üzülürüz elbette ama verdiğimiz çabanın sonuçsuz kalmasına, çektiklerimize. Bazen olmaması daha hayırlı Allah hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar versin. Eşlerimiz sağlıklı ve yanımızda olsun. Yuvamızda huzur, mutluluk olsun çoluk çocuk önceliğimiz değil. Güzel düşünün 3 ay sonra da test yapsanız sonucu değiştiremezsiniz inşallah pozitifi görür, kucağınıza alırsınız sağlıkla. Ama olmazsa da bu imtihanı da isyan etmeden atlatmak önemli
Cuma günü aile hekimimde yapayım istedim cumartesi yaparsam hastaneye acile falan gitmem lazım bu pandemide onu da tercih etmedim açıkçası. Transfer günü ile beraber 12.gün olacak sonuçta varsa kanda çıkar düşük değer de bile olsa ki ptesi tekrar kan vermek lazım en geç.Amin insallah
Benimde cumartesi günü test günüm
Benimde transfer dahil 10.günüm
Kesinlikle güzel düşünelim az kaldıHaklısınız inşallah pozitifleri görürüz ama herşeyin hayırlısı tabi
Allah yardımcınız olsun inşallah hayırlı haberler alırsınızKIZLAR SAAT 11 DE TRANSFERİM VAR BANA DUA EDİN OLURMU. ALLAH HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH.
İnşallahAynen cnm inş bakalım hepımız duyarız da rahatlarız beklemek tedirgin olmakk daha zor ya haber et mutlaka senınle aramızda 3 gun var
Gidince yazarim durumu buraya
İnşallah kızlar bizim günler aynı gibi sağlıkla duyarız hayırlısıylaAynen cnm inş bakalım hepımız duyarız da rahatlarız beklemek tedirgin olmakk daha zor ya haber et mutlaka senınle aramızda 3 gun var
Yarın bebeğini görmeni diliyorum hayırlısıyla kuzum
bence yaptırın kuzum başka doktora gidip ürülojiye gidin hangi şehirdesiniz bir iki doktor var öneride bulunabilirim ayrıca DNA hasarı 2 hafta içinde sonuçlanıyor test verildikten sonra bundan sonra doktor ilaçlarla 3 ayda hasarı asgariye indiriyor ben çok araştırdım bunu bende eşime bakılmasını isiyorum başlamadan tüp bebeğe bizim de ileri hareket çok çok dusuk doktorların dediği gibi ileri digemeyen futbolcu gol atamaz diyeilk tüp bebek denemesinde dna hasarıyla ilgili bir çalışma yapmıyor laboratuvar bana öyle söylediler.
eşinizin dna hasarı olup olmadığını öğrenmek için ürolojiye gittiniz büyük ihtimal hangi doktora gittiniz ve ne kadar süren bir tedavi uygulandı yardımcı olur musunuz?
bizde tüp bebeğe başlıcaz sayı 2 milyon morfoloji 2 , ben dna hasarının da incelenmesini istiyorum .
yumurtalara dna kromozom sayımı yapmıyormusunuz dedim ilki için önermiyoruz dendi.
bakalım istanbula gidiyorduk tüp bebege . ora ile yazıştım iğnelerimi başlayacagım kontrole gittigimde bakacaklar.bence yaptırın kuzum başka doktora gidip ürülojiye gidin hangi şehirdesiniz bir iki doktor var öneride bulunabilirim ayrıca DNA hasarı 2 hafta içinde sonuçlanıyor test verildikten sonra bundan sonra doktor ilaçlarla 3 ayda hasarı asgariye indiriyor ben çok araştırdım bunu bende eşime bakılmasını isiyorum başlamadan tüp bebeğe bizim de ileri hareket çok çok dusuk doktorların dediği gibi ileri digemeyen futbolcu gol atamaz diye
bizim ileri hareket %15 mi ne tam hatırlamıyorum . eşim testis kanseri ameliyatı oldu. tek testisi kaldı onda da varikosel var dediler. sayılar düşük diye ameliyat istemedik.bence yaptırın kuzum başka doktora gidip ürülojiye gidin hangi şehirdesiniz bir iki doktor var öneride bulunabilirim ayrıca DNA hasarı 2 hafta içinde sonuçlanıyor test verildikten sonra bundan sonra doktor ilaçlarla 3 ayda hasarı asgariye indiriyor ben çok araştırdım bunu bende eşime bakılmasını isiyorum başlamadan tüp bebeğe bizim de ileri hareket çok çok dusuk doktorların dediği gibi ileri digemeyen futbolcu gol atamaz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?