- 25 Ocak 2019
- 266
- 334
- 33
- 30
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
Anne aday adayı | Transfer Tarihi | Transfer oldu/ertelendi | Sonuç |
| Ertelendi | ||
S sz ask | |||
M Mucize02 | 7 eylül | oldu | |
S selanikgelini | 15 eylül | ||
| |||
M Mersinliozlem | 11 eylül | oldu | |
B begonya37 | 7 eylül | oldu | |
@Mucizem33 | |||
P Plaiades | |||
@yel1z | 11 Eylül | oldu | |
@BenCigdem | |||
J Jonquil02 | |||
| |||
| 22 Eylül | ||
N Naz29 | 30 eylül | ||
@Uykuluprenses58 | 16-18 eylül arası | ||
L Liyam23 | 17 eylül | oldu | |
H hayat2828 | |||
| 22 eylül | ||
N Nisanesintisi01 | |||
S saydamar | 1 eylül | OLDU | |
@Kingrella | 1 eylül | OLDU | |
Y ysmn1096 | 5 eylül | OLDU | |
K kristalbardak | 5 eylül | oldu | |
| 7 eylül | ||
Z Zzynpzzt | 4 eylül | oldu | |
H Hdlkc | |||
B bebisim111 | 31 ağustos | oldu | |
D d-b | 3 eylül | oldu | |
M Mevsim hep bahar | 19 eylül | oldu | |
E Elaikra81 | 4 eylül | oldu | |
M Mervinn90 | 4 eylül | oldu | |
H Hilal Bayraktar | 15 eylül | ||
D Durutuna21 | 19eylül | Oldu | |
E esdueke | 16 eylül | ||
E Evlatttttt77 | 16 eylül | ||
| |||
N Naz1818 | 10 eylül | oldu | |
E Esraesrael | 10 eylül | oldu | |
| 21 eylül | ||
| 12 eylül | oldu | |
K Karamsar cad | 11 eylül | oldu | |
G gulserencintesun | 12 eylül | oldu | |
S sunshine__ | |||
M My heaven | 8 eylül | oldu | |
| 3 eylül | oldu | |
| |||
O Oyku22 | 16 eylül | ||
| 7 eylül | oldu | |
S smr00 | 11 eylül | oldu | |
M mermaid25 | 6 eylül | oldu | |
| 10 eylül | oldu | |
E ebrudnmz | 12 eylül | oldu | |
M meliskipr | 10 eylül | oldu | |
| 14 eylül | oldu | |
| 14 eylül | oldu | |
M Miscicek | 14 eylül | oldu | |
M Melike5151 | 14 eylül | oldu | |
| 24 eylül | ||
S Sedaaabzesr | 26 eylül | ||
P Psg Seval V | |||
| 17 eylül | oldu | |
| 19 eylül | oldu | |
S smr00 | |||
| 19 eylül | oldu | |
Senistanim | 25 eylül | oldu | |
Efsane79 | 28 eylül | oldu | |
Askk1122 | 28 eylül | oldu | |
Burculusamet | 26 eylül | oldu | |
ozge2126 | 28 eylül | oldu | |
galaksii | 24 eylül |
İnşallah bende olucamArkadaşlarım merhaba ben eylül ayında transfer olacağım inşallah bir aksilik çıkmazsa. Eylülde transfer olacaklar gelin birbirimize destek olalım kaç gününüz kaldı hangi aşamadasınız?☺
Merhaba arkadaşımArkadaşlarım merhaba ben eylül ayında transfer olacağım inşallah bir aksilik çıkmazsa. Eylülde transfer olacaklar gelin birbirimize destek olalım kaç gününüz kaldı hangi aşamadasınız?☺
Her şey gönlünce olsun canım ❤❤ ilk deneme kaçıncı gün embriyosuyduselam arkadaşlar. kısmetse bende olacağım adetimi beklıyorum. 2. denemem benım. inşallah hepımızın yüzü güler
sağol canım hepımızin güler inşallah. 5. gün embriyosuydu. 1. kaliteydi. kısmetHer şey gönlünce olsun canım ❤❤ ilk deneme kaçıncı gün embriyosuydu
Merhaba canım hayırlısıyla olur inşallah bende tedaviye yeni başlayacağım bu ay sence bana da transfer olur mu hemen transfer için bekleniyor mu?Arkadaşlarım merhaba ben eylül ayında transfer olacağım inşallah bir aksilik çıkmazsa. Eylülde transfer olacaklar gelin birbirimize destek olalım kaç gününüz kaldı hangi aşamadasınız?☺
Ben de adet olmayı bekliyorum adetimin 2. Günü başlayacağız kontrollereMerhaba arkadaşımbende varım. 31 ağustos 'ta rahim durumunu kontrol edecek. Şimdi estrofem kullanıyorum. Yediğine içtiğine dikkat etmeye çalışıyorum. Biraz heyecanlı biraz tedirginim. Inşallah güzel olur her şey. Sende durumlar neler. Hangi sehirdesin
İnş bende olucam Eylül de transfer rabbim hayırlısıyla bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip ederArkadaşlarım merhaba ben eylül ayında transfer olacağım inşallah bir aksilik çıkmazsa. Eylülde transfer olacaklar gelin birbirimize destek olalım kaç gününüz kaldı hangi aşamadasınız?☺
Hayırlısıyla olsun da bir ay sonra olsunMerhaba kızlar benim aslında Ağustosta transfer olacaktı son anda bi ay ertelendi Eylül sonu gibi transferim. Umarım pozitifi görürüz bu süreci sıkıntısız atlatırız beklemesi bile çok zor : (
İnşallah canımMerhaba kızlar bende bugün yarın regl olurum. 2.regl ile doktora gideceğim rahim dinlendirmedeyim. Bir gecikme olmazsa Eylül sonu ya da Ekim in ilk haftası transfer olur diye düşünüyorumilk denemede pozitifleri görürüz inşallah
Doktor rahim durumuna göre karar verir. Belki taze transfer yapar bekletmedenMerhaba canım hayırlısıyla olur inşallah bende tedaviye yeni başlayacağım bu ay sence bana da transfer olur mu hemen transfer için bekleniyor mu?
Benim ilk deneme osağol canım hepımızin güler inşallah. 5. gün embriyosuydu. 1. kaliteydi. kısmet
Çok heyecanlı bir bekleyiş. Eskisehir acıbadem e gidiyorum bende.Ben de adet olmayı bekliyorum adetimin 2. Günü başlayacağız kontrollereKonyadayım ben sen hangi şehirdesin
İnşaAllah canımİnşallah hepimiz ekim gibi hamiş oluruz. Birbirimize dua edelim
bence farketmiyor. benım taze oldu ılk deneme olmadı. ama abımın eşinde taze oldu ılk denemede ikizleri oldu. şimdi 1,5 yasındalar. Biraz kısmet olduguna ınanıyorum ben. ınsallah guzel gunler bızlerı bekler moral önemliKızlar dondurulmuş embriyo transferi mi yoksa taze transfer mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?