Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

MuhendisYas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2019
266
334
33
30
Arkadaşlarım merhaba ben eylül ayında transfer olacağım inşallah bir aksilik çıkmazsa. Eylülde transfer olacaklar gelin birbirimize destek olalım kaç gününüz kaldı hangi aşamadasınız?

Anne aday adayı Transfer TarihiTransfer oldu/ertelendiSonuç
MuhendisYas Ertelendi
S sz ask
M Mucize02 7 eylüloldu
S selanikgelini 15 eylül
Violett90
M Mersinliozlem 11 eylüloldu
B begonya37 7 eylüloldu
@Mucizem33
P Plaiades
@yel1z11 Eylüloldu
@BenCigdem
J Jonquil02
laiyka
fionawoody 22 Eylül
N Naz29 30 eylül
@Uykuluprenses5816-18 eylül arası
L Liyam23 17 eylüloldu
H hayat2828
uranus35 22 eylül
N Nisanesintisi01
S saydamar 1 eylülOLDU
@Kingrella1 eylülOLDU
Y ysmn1096 5 eylülOLDU
K kristalbardak 5 eylüloldu
Papatya 82 7 eylül
Z Zzynpzzt 4 eylüloldu
H Hdlkc
B bebisim111 31 ağustosoldu
D d-b 3 eylüloldu
M Mevsim hep bahar 19 eylüloldu
E Elaikra81 4 eylüloldu
M Mervinn90 4 eylüloldu
H Hilal Bayraktar 15 eylül
D Durutuna21 19eylülOldu
E esdueke 16 eylül
E Evlatttttt77 16 eylül
Duygu0180
N Naz1818 10 eylüloldu
E Esraesrael 10 eylüloldu
Joanne11 21 eylül
yilmazh 12 eylüloldu
K Karamsar cad 11 eylüloldu
G gulserencintesun 12 eylüloldu
S sunshine__
M My heaven 8 eylüloldu
Nesena 3 eylüloldu
duavehayal
O Oyku22 16 eylül
kalkyerineyat 7 eylüloldu
S smr00 11 eylüloldu
M mermaid25 6 eylüloldu
Selinby61 10 eylüloldu
E ebrudnmz 12 eylüloldu
M meliskipr 10 eylüloldu
nurcanan 14 eylüloldu
Bir61 14 eylüloldu
M Miscicek 14 eylüloldu
M Melike5151 14 eylüloldu
Minik_ceylo 24 eylül
S Sedaaabzesr 26 eylül
P Psg Seval V
basted 17 eylüloldu
kardelenim24 19 eylüloldu
S smr00
nerimannek 19 eylüloldu
Senistanim25 eylüloldu
Efsane7928 eylüloldu
Askk112228 eylüloldu
Burculusamet26 eylüloldu
ozge212628 eylüloldu

galaksii
24 eylül

Son düzenleme:
Arkadaşlarım merhaba ben eylül ayında transfer olacağım inşallah bir aksilik çıkmazsa. Eylülde transfer olacaklar gelin birbirimize destek olalım kaç gününüz kaldı hangi aşamadasınız?
Merhaba arkadaşım bende varım. 31 ağustos 'ta rahim durumunu kontrol edecek. Şimdi estrofem kullanıyorum. Yediğine içtiğine dikkat etmeye çalışıyorum. Biraz heyecanlı biraz tedirginim. Inşallah güzel olur her şey. Sende durumlar neler. Hangi sehirdesin

Merhaba canım hayırlısıyla olur inşallah bende tedaviye yeni başlayacağım bu ay sence bana da transfer olur mu hemen transfer için bekleniyor mu?

Ben de adet olmayı bekliyorum adetimin 2. Günü başlayacağız kontrollere Konyadayım ben sen hangi şehirdesin

İnş bende olucam Eylül de transfer rabbim hayırlısıyla bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip eder

Merhaba kızlar benim aslında Ağustosta transfer olacaktı son anda bi ay ertelendi Eylül sonu gibi transferim. Umarım pozitifi görürüz bu süreci sıkıntısız atlatırız beklemesi bile çok zor : (
Hayırlısıyla olsun da bir ay sonra olsun canını sıkma vitamin kullanıyor musun

Merhaba canım hayırlısıyla olur inşallah bende tedaviye yeni başlayacağım bu ay sence bana da transfer olur mu hemen transfer için bekleniyor mu?
Doktor rahim durumuna göre karar verir. Belki taze transfer yapar bekletmeden benim tedavim temmuzda oldu. embriyolarım donduruldu Pcos olduğum için rahim dinlendirme sürecindeyim. Toplama işleminden 2 adet sonra yapılıyor transfer. Son adetimi olcam ve başlıcaz çok az kaldı inşallah.

Kızlar dondurulmuş embriyo transferi mi yoksa taze transfer mi?
bence farketmiyor. benım taze oldu ılk deneme olmadı. ama abımın eşinde taze oldu ılk denemede ikizleri oldu. şimdi 1,5 yasındalar. Biraz kısmet olduguna ınanıyorum ben. ınsallah guzel gunler bızlerı bekler moral önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…