Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

İnşallah Ama ben de hiçbir belirti yok
Ben ce idrar testinde büyük ihtimal çıkar belirti aramayın bende de hiç belirti yok. 5.gün embriyosu 6. Gün dün yaptım çok silik çıktı bıgün öğlen dayanamadım tekrar yaptım daha belirgin çıktı 2.çizgi. İnşallah sizde pozitif görürsünüz bizimde mutlu devam eder inşallah

Ne bileyim ben katıyım biraz doktor ne derse o bekleyeceğim perşembeyi artık. Size hayırlı olsun umarım kucağınıza aldığınız günleri de görürsünüz tabi ben de pozitifi görürüm

Aynen ben yaptım pişman oldum belirti olmayınca umudum kırılmıştı biraz ilaçları kullanmak bile istemedim o yüzden yapım belki çıkarsa moral olr dedim oksapar iğne canımı çok yakıyor
Allahtan kalçadan iğne yapmıyoruz o berbat bir şeymiş çok can yakıyormuş

Ayyy nasıl sevindim! Hayırlı olsun! 5 sene sonra gelen minik insana da bi sormak isterim doğunca, neymiş bu naz, bu tavırlar

Kendime bol bol teşekkür ediyorum bu süreç için. Tek başıma,eşimden uzak iyi başardım açıkçası. gerçi sürekli yanıbaşımda sağolsun, o kadar mesafeye rağmen telefonu hiç 2 kere çalmaz. Ve bu süreçte bana her telefonda bıkmadan usanmadan aynı şeyleri söyledi. “Bizim için önce sen önemlisin. Bi çocuğumuz olsa da, olmasa da biz hep çok mutlu olacağız. Bambaşka 2 hayat alternatifimiz var, ikisi de son derece mutluluk dolu. Çocuğumuz olmadan da çok mutlu olurum ama sensiz olamam. Lütfen hiçbir şeye üzülüp stres yapma.” Bu cümleleri her gün her gün duymak, böyle bi süreçte öyle büyük şeyler ifade ediyor ki. Aslında buraya dahi saçtığım tüm enerji o cümlelerden geliyor. Bir de eşim yanımda yok diye üstüme titreyen annemden. Biz henüz doğmamış olana endişeleniyoruz. Annelerimiz, bizim üzüntümüzle kümbilir ne hale geliyorlar şimdi anlıyorum. Onu da üzmemek için hep neşe dolu duruyorum. Ne mutlu bana ki, böyle güzel cümleler okudum sizden. Çok mutlu oldum, çok teşekkür ederim

Ne bileyim ben katıyım biraz doktor ne derse o bekleyeceğim perşembeyi artık. Size hayırlı olsun umarım kucağınıza aldığınız günleri de görürsünüz tabi ben de pozitifi görürüm
İnşallah canım inşallah rabbim hepimizin kucağına almayı nasip etsin ben çok sabırsızım bekleyemedim. İnşallah sende test gününde pozitifi görürsün.

Canım senin transferin tarihin ne zamandi birde bu kandaki katlama 1000 den sonra onemsenmiyo deniyor yani ikiye katlanması
Canım benim 7 siydi transferim ama biz baya geç gördük ya 1000 leri. Hatta 849 da hala kimyasal olabilir demişlerdi. Bugün burdaki doktoruma yazdım test sonucum bu diye. Hiç önemsemedi, yarın bakalım gelişmeye dedi ben obsesyon geliştirdim heralde rakamlara. Hayır napıyolar içeride anlamıyorumki bu çocukları

Sonucunuz bellimi acaba

İnş canım bende öyle düşünüyorum bir tane olsun benim olsun darısı başıma inşallah

Hayırlı olsun canım

Aynen ben yaptım pişman oldum belirti olmayınca umudum kırılmıştı biraz ilaçları kullanmak bile istemedim o yüzden yapım belki çıkarsa moral olr dedim oksapar iğne canımı çok yakıyor
Ben de öyle idrarda baktım negatif gördüm canım acayip sıkıldı ilaçlar zul geliyor artık. Ama bazılarını görüyoruz ya umut oluyor 11.gün 24 gören de var. Öyleyse idrarda çıkmaması da normal aslında.
5.gün embriyosu hcg düzeyi 5in üstüne 5-7 günden sonra çıkabiliyor. İdrar testinin 25 ve üzerini gösterdiğini ele alırsak aslında erken davrandık. İnşallah gerekmez ama bir sonraki transferim olursa 9. Günden önce idrar bakmayacağım.

Yüce Rabbim sağlıcakla kucağımıza yavrumuzu versinde onun nazına her şeyine razıyım Rabbim o günleri görmeyi nasip etsin inşallah gerçekten çok müthiş bi duygu Rabm isteyen herkese bu sevinci tattırsın

Amin amin

Merhaba. 3 gün embriyosu tranageri oldum 25 eylülde. Bugün dayanamadım kan testi testi yaptırdım, 5.87 çıktı. Tecrübesi olan arkadaşlar var mı? Sonucum yükselir mi?
Siz benden 1 gün önce transfer olmuşsunuz. Dün bende kan verdim. 0.3 çıkmış. Bence 5.87 çok iyi bir değer. 3. Gün embriyosu geç çıkıyor çünkü. Demek siz de bir gün önce yaptirsaydiniz 2.5-3 gibi bi değer çıkardı. Bu da demek oluyor ki benim negatif

Canım keseyi geçen hafta gördük yolk kesesi de göründü geçen hafta adete göre bugün 6+6 oldum dün gittim bebek görünmedi kalp atışı için gitmiştim
Yolk kesesinin gorunmesi bos gebelik ihtimalini ortadan kaldirmiyo mu? Bebege ait ilk olusum yolk kesesi diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…