Evlilikte sorunlar,abartiyo muyum

Biraz ağır olacak ama goz gore gore siz kasinmissiniz. Ben ayda yilda bir 3 gun kayinvalideme gidiyorum onda bile bulasiga elimi surmuyorum . Ilk gunden kölelik sozlesmesini imzalamissiniz, bi de cocuk yapmışsınız. Siz her seyi kendiniz secip yasamissiniz. 16 yasinda babasi tarafindan baslik parasina satilmis kiz degilsiniz ki ,kendi iradeniz var Kendinizi bu duruma düşürürken düşünecektiniz. Hicbir sekilde temiz bir kurtulus yolu yok ki hale bak

Allah sabır versin mesafe her zaman iyidir

ilk şartın o evden taşınmak olacak sakın altınlarını verme ve eşine sorumluluklarını alacağına dair yazılı kağıt hazırla ki yazılı yanında bulunsun senin koca insanı kocatan kocadan bütün sorumluluklarını ailesine yüklemiş aile olamamız oluşu eşinden kaynaklı ailesi onu olabildiğince sorumluluk vermemiş evin büyük bebeği durumunda baktın şartlar yerine gelmiyor ayrıl ömür boyu sorumsuz koca çekilmez en büyük sorun evlilikte erkeğin sorumluluklarınden kaçması bunları anneler böyle yetiştiriyor sen nasıl düzelteceksin eşek kadar olmuş adamı

valla okudum ama konu yeni kisi bilmen dogru yalan sen en basta neden babanın evine döndükten sonra barısıyosun zatrn kocan seni sallamıyor pisman olan adam sen gittigin günün gecesi karıcım karıcım diye evinin kapısında beklerdi cocuk olduda ne oldu yani bu adam sana iyi mi davranıcak senle ilgilenicek falan mı zannediyosun cok beklersin kusura bakma

kendine acımayan kadına ben hic acımam yok onu istemedim yok bu gerek yok dedim her zaman derim ne kadar bisey istemez kendini aman agzımızın tadı kacmasın ali rıza bey yapan gelinlerle kaynana kaynata cokkkkkkkkkkkkkkkkkk ugrasır

herseyi isticen yaptırcan borca sokcan sesinde cok cıkıcak

ayrıca senın kocada is yok ablacım eger ailen arkandaysa buna 1000 de sans versen seni sallamıyor

köle almışlar ( hizmetçi demiyorum çünkü hizmetçiye bi ücret ödenir. karın tokluğuna köllelik

ben de okuyamadım ama sıkıntılarınızı herkese dillendirin bana mutfağa yardıma gelin evime girmeyin diye net olun vay efendim kötü gelin muhabbeti yaparlarsa evet kötüyüm demekten korkmayın hatta ayrılmaktan korkmayın. bu sizin kaderiniz değil bu sizin seçiminiz, sustuklarınızdan da sorumlusunuz. kadınlar ayağa kalkmadan bu saçma düzen bozulmayacak. resti en önce eşinize çekeceksiniz tabi. hödüklerse kendilerine layık birini bulsunlar ki sanmıyorum artık kadınların çoğu akıllandı. eşya muamelesi yapması şunların gelin alma muhabbetinden nefret geldi artık

Ev yoksa,duzen yoksa,esya yoksa,düğün yoksa niye gidip başkasının evine sığıntı gibi girmeyi kabul ettiniz baştan bu sıkıntı. Olmayacağı apaçık belli boşuna zorlamayın. Ben ne kendim ne cocugum icin boyle bir evliliği kabul etmem.Sokakta mi kaldim düğün olmadan ,düzen kurulmadan ,insani tanımadan gidip evlerine hizmetçi olayim,covid varsa evimde otururum.Ha aşığımdır, seviyorumdur ,düğün olmasada evlenirim derim evimi kurarım, yuvama giderim ,sizinki baştan falso

Herşeyi aman kötü gelin olmayayım diye kabul edip, düğün olmadan evine geçip sürekli bir duvar örmeyip dip dibe kalırsanız olacağı budur.

Evini ayir

Bebe uyuyunca iki dk takılayım diye giriyorum bacım ,bunu okıyacskssam bırakırım telefonu bı romana başlarım yanı. Senın problemin eşin.herkesın kv ile sorunlsrı oluyor.genelde yanı.. dur diyrcek olan eşiniz. boşanın bence. Zaten bosanma cşddiye bınınce dank edecek kafasına.

Okumak icin cok çaba sarf ettim.
Allah aşkına nokta kullanın virgül bolluğundan gına geldi.

Siz bir koca bulmamissiniz malesef süt oğlan bu. Size vurduğu gün bitmesi gerekti bu evlilik oyununun.

Fiziksel şiddetin izi on günde geçiyor lâkin siz psikolojik şiddetin hasını da yaşıyorsunuz. Işte onun izi de hasarı da geçmez

Yazının 5’te 1’ini anca okumuşumdur el insaf ama yaa.

Hem uzun, hem paragrafsız, hem noktalamasız, hem de karman çorman…

O kocadan hayır gelmex yol yakınken kopar bitir çocuk olunca ne düzelicek ki

Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…