Evli mi, değil mi?

Eşim de ben de çocuktan sonra alyans takmamaya başladık. ( bol geliyor da :)
Erkek kısmı yardımcı olmayı sever. Benim eşim de böyle aşırı yardımsever bir adam. Sadece arada aşırı ilgi olma, bak karşı taraf yanlış anlayabilir diye uyarırım.
Kimse durduk yere ben evliyim konuya girmez:) sorun yanlış anlaşılmazsınız.

Eşim de ben de çocuktan sonra alyans takmamaya başladık. ( bol geliyor da :)
Erkek kısmı yardımcı olmayı sever. Benim eşim de böyle aşırı yardımsever bir adam. Sadece arada aşırı ilgi olma, bak karşı taraf yanlış anlayabilir diye uyarırım.
Kimse durduk yere ben evliyim konuya girmez:) sorun yanlış anlaşılmazsınız.

Nice erkekler var evli olup hiç belli etmiyorlar. Ne alyans, ne fotoğraf, ne yanyana geliyolar ama adam evli çıkıyo. Bana evli ama heyecan arıyo gibi geldi. Direkt sorarsan da yardım ettim arkadaşça ayaklarına yatabilir. Keşke bebek koltuğunu gördüğünüzde lafı döndürerek sorsaydınız.
Erkek milletinden herşeyi beklerim artık, ne yapacakları belli olmuyo.

Evli olabilir. Her erkek alyans takmıyor. Bankacı eşinden de bahsettiğini duymuşsunuz arabada bebek koltuğu ve bebek muhabbeti de duymuşsunuz.. Erkekler illa konuştuğu ilgi duyduğu biriyle bişey yaşayacağından değil öylesine de ilgilenebilirler..
Ben de bir süre önce bir kursa gidiyordum.. hayatımda hiç doğru düzgün biri olmadı kursa başlamadan önce bir rüya görmüştüm anlamı ne diye araştırırken aşk gibi bişeyler okudum.. Aşkla ilgili bişeyleer yaşayabilirim gibi yorumlamıştım.. Sonra kursa gittiğimde kurs hocası var erkek.. Allah'ım ben hayatım boyunca böyle bir şey görmedim.. Derste ve ders dışında benim adımı hiç söylemediyse 30 kere söylemiştir. M hanım şöyle yapıyor M hanım da M hanım.. İlla ki herkes bişey mi hissediyor da bu kadar ilgi gösterir gibi hareket ediyor der bu durumda. Hatta başka sınıftan bir kız geldi sordu siz kime M hanım diyip duruyorsunuz benim adım da M diye.. Ben tabi haliyle benimle ilgilendiğini düşünüyordum.. Ben de biraz hoşlanır gibiydim..

Şok şok meğerse bu hoca bu esnada evli olduğu gibi karısı da 9 aylık hamileymiş.. Kurs bitmeden çocuğu oldu..
Yani siz de boşverin evli mi boşanmış mı? Boşanmış olsa arabasında bebek koltuğu ne arasın... Boşanmış olsa nolur? Çocuğun annesiyle iletişim halindedir çocuk için..

Arabaya bindiğinde hemen sorsaydın keşke aa bebeğiniz mi var diye o da sana söylediğinde eşiniz ne iş yapıyor falan derdin bu şekilde öğrenirdin.Ama sana yalan söyleme ihtimali de var bilemedim şimdi

Bir daha seni alayım derse o zaman eşiniz yanlış anlayabilir olmaz diyin.. Bakalım ne diyecek.. Evli olup evli değilim de diyebilirler bu erkekler..

Yanlis hatırlamıyorsam esim bankacı demistiniz hamgi banka da calisiyor diye sor

Var biz. Benim esim cok yardimseverdir. Hele taksiye verilen paraya cok acir boyle bir durumda kesin birakirdi. Su anda da goturdugu kisiler var ama evliler. Ben de bir donem bekar erkek is arkadasimi birakirdim. Bizde sorun olmaz boyle seyler. Biz de alyans takmayiz. Evli olma ihtimali yuksek. Ben bariz bir asilma gormedim. Fotograf atmak biraz fazla olmus sadece.
Bebek koltugundan cocugun yasini sorun. Kim bakiyor bakici mi annesi mi, esiniz calisiyor mu diye sorun. Cevaplardan anlasilir herhalde

+++
Evli ama gevşek bir tip bence de bekar kızlarla takılmayı seviyor işte

++++

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…