Evli mi, değil mi?

Bence iyi yapmışsınız, en azindan verdiği cevaplardan bir seyler sezerdiniz dicem ama pek renk vermemis normal cevap vermis. Hani konusmak istemese soğuk konuşabilirdi yada hiç cevap vermeyebilirdi. Normal arkadaşça devam edin isterseniz bir süre daha. Elbet niyeti farklıysa belli eder.

Normal bir arkadaş gözüyle bakmıyordur ama değil mi?

Evli olup olmadigini bilmeden hayallere kapilmissiniz bile belki adam iyilik olsun sinif arkadasim diyor kendince..Siz de numarasini gruptan alip mekan tavsiyesi yapmissiniz adam evliyse bile bence adım atmis degil ama siz koşuyorsunuz.

Sınavdan sonra özellikle beklemek, okul çıkışını anladım da okula giderken de evden almak bana arkadaşça gelemiyor maalesef. Sınıfta 15 tane aynı yaşlarda adam var bazıları evli bazıları bekar. Benim taksiyle gittiğimi gördükleri halde bir kere bile ne tarafa gidiyorsun diye sormadılar.

Adam sırf iyilik için yapıyor olsa bile ki hiç zannetmiyorum yinede yanlış davranışları. Eşimi kıskanan biri değilimdir ama 2 gündür tanıdığı birinin peşine bu kadar düşmesi iyilik içinde olsa rahatsız eder. Adam bence evli. Oto koltuğu olan araba eşinin muhtemelen. Heyecan arıyor galiba hödük

Normal bir arkadaş gözüyle bakmıyordur ama değil mi?
Yani yolunu uzatıp bırakması sizi ozel olarak alması biraz farkli düşündüğünü gösteriyor. Çünkü erkekler durduk yere pek kılını kıpırdatmıyor bir sebep olmalı. Ama evliyse ve buna rağmen yapıyorsa da o da ayrı bir dert olacak . Biran önce evli mi bekar mi anlarsınız insallah.

Eğer evli değilse duygusal bir şey beslemeden bu şekilde davranması pek olağan gelmedi. Öyle olsa dediğiniz gibi diğer yakın arkadaşınıza da aynı şekilde davranırdı. Evliyse de ister beslesin ister beslemesin yine normal gelmedi. Benim eşim bir bayanla tek başına böyle sürekli iletişim içinde olmamalı. Saçma yani. Sana bekarsa zaten ters bi cevap vermez, evliyse ve ben arkadaşça yaklaşmak istedim derse benim yapıma uygun değil evli biriyle eşinin bilgisi dışında bu derece samimi olmak diyebilirsin. Eşi sizi bi şekilde görse duysa biz arkadaşça görüştük demeniz ne kadar etkili olur?

Teşekkürler, inşallah

Bence de evlilikler bu kadar rahat olmamalı.
Cidden heyecan arayan bir tip olsa çlocuğu da gizlerdi diye düşünüyorum. Aklıma takılan da bu.

koltuktan yola cikarak cocugun yasini sorun...esiniz calisiyormu? Diye sorun.....bence bir an once sorun.sayet evliyse lutfen bir daha arsbasina binmeyin....onun esinin yerinde olsaniz siz istermiydiniz bu durumu.sorun bir an once.

Sormadan öğrenemezsiniz. Bir konuya bağlayarak sorun. Sizin ona karşı ilginizi anlamasın eğer evliyse sessiz sedasız mesafe kurarsınız. Eşim ve bende alyans takmayız. Evli olma ihtimali yüksek

Evli olma ihtimali bile (ki görünen o ki kuvvetli bi ihtimal) daha mesafeli olmanızı gerektirirdi bence.
Belki de sizin, evli olduğunu bildiğiniz halde ilişki yaşamakta sakınca görmeyen biri olduğunuzu düşünüyor.
Yahut diyelim ki adamın niyeti gerçekten yardımcı olmak, eşi için bu o kadar nahoş bi durum ki. Eve alıp bırakmalar, mesajlaşmalar falan.

Bi an önce medeni durumunu öğrenmeye çalışın ve öğreninceye kadar da mesafenizi koruyun derim. Belli ki böyle bi konuda zan altında kalmak sizi de hayli rahatsız edecek.

Aynen o da bir ihtimal, çirkin/saçma bir konuma düşmeden şu konuyu bi netleştirsem hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…