Evet hep böyle gitmez bence de mutlaka çıkacak kokusu.
Ben fazla mı yüz vermişim peki sizce? Hem ilk whatsapptan yazan olmam (sınav sonrası beni beklediğini düşündüğümden gaza geldim herhalde) hem de bugün yine mesaj atmam fazla mı kaçmış?
Bence iyi yapmışsınız, en azindan verdiği cevaplardan bir seyler sezerdiniz dicem ama pek renk vermemis normal cevap vermis. Hani konusmak istemese soğuk konuşabilirdi yada hiç cevap vermeyebilirdi. Normal arkadaşça devam edin isterseniz bir süre daha. Elbet niyeti farklıysa belli eder.
Evli olup olmadigini bilmeden hayallere kapilmissiniz bile belki adam iyilik olsun sinif arkadasim diyor kendince..Siz de numarasini gruptan alip mekan tavsiyesi yapmissiniz adam evliyse bile bence adım atmis degil ama siz koşuyorsunuz.
Yani yolunu uzatıp bırakması sizi ozel olarak alması biraz farkli düşündüğünü gösteriyor. Çünkü erkekler durduk yere pek kılını kıpırdatmıyor bir sebep olmalı. Ama evliyse ve buna rağmen yapıyorsa da o da ayrı bir dert olacak . Biran önce evli mi bekar mi anlarsınız insallah.Normal bir arkadaş gözüyle bakmıyordur ama değil mi?
İşte mesela bu aslında. Belki de düşündüğüm gibi duygusal bir şey beslemiyor. Sadece sohbet muhabbet amaçlı şu durum.
O yüzden sormak için erken gibime geliyor. Bir yere davet etse yemek, kahve vs. o zaman sorarım diye düşünmüştüm.
Arabada sohbetimiz max. 5 dakika çünkü
Yani yolunu uzatıp bırakması sizi ozel olarak alması biraz farkli düşündüğünü gösteriyor. Çünkü erkekler durduk yere pek kılını kıpırdatmıyor bir sebep olmalı. Ama evliyse ve buna rağmen yapıyorsa da o da ayrı bir dert olacak . Biran önce evli mi bekar mi anlarsınız insallah.
Eğer evli değilse duygusal bir şey beslemeden bu şekilde davranması pek olağan gelmedi. Öyle olsa dediğiniz gibi diğer yakın arkadaşınıza da aynı şekilde davranırdı. Evliyse de ister beslesin ister beslemesin yine normal gelmedi. Benim eşim bir bayanla tek başına böyle sürekli iletişim içinde olmamalı. Saçma yani. Sana bekarsa zaten ters bi cevap vermez, evliyse ve ben arkadaşça yaklaşmak istedim derse benim yapıma uygun değil evli biriyle eşinin bilgisi dışında bu derece samimi olmak diyebilirsin. Eşi sizi bi şekilde görse duysa biz arkadaşça görüştük demeniz ne kadar etkili olur?
koltuktan yola cikarak cocugun yasini sorun...esiniz calisiyormu? Diye sorun.....bence bir an once sorun.sayet evliyse lutfen bir daha arsbasina binmeyin....onun esinin yerinde olsaniz siz istermiydiniz bu durumu.sorun bir an once.Sadece çocuğuyla ilgili yanıtlarsa yine istediğim cevabı alamamış olacağım.
Evet mesela bir bayan hocam direk yan sitemde oturuyor, bir kere bile akşam seni bırakıyım demedi. adam benim için yolunu değiştirip geliyor.
koltuktan yola cikarak cocugun yasini sorun...esiniz calisiyormu? Diye sorun.....bence bir an once sorun.sayet evliyse lutfen bir daha arsbasina binmeyin....onun esinin yerinde olsaniz siz istermiydiniz bu durumu.sorun bir an once.
O zaman çocuğunu rahatça anlatır mıydı bu şekilde?
Aslında madem koltuğu gördünüz o an diyecektiniz çocugunuz kaç yaşında veya adı ne... Bana evli gibi geldi.
şöyle de olabilir.sonuçta siz duymamışsınız ama sizinle aynı ortamdayken bi eş muhabbeti işte çocuk muhabbetlerin vs geçmiş.sizinle bir şeyler yaşayıp da sonra " ee zaten biliyodun ki/ ee zaten anlamamış mıydın ki" diyecek biri de olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?