Evli mi, değil mi?

bilmiyorum hadsizlikte yapmaktan korkuyorum erken gibi sanki. Evet evliyim sen yanlış mı anladın seni alıp bırakmamı sadece yardım için falan derse apışıp kalmaktan korkuyorum
Daha neler

Ne münasebet efendim. Kocaman insanlarız. Aynı yerlerde okuyoruz ayni yerlerde çalışıyoruz .her gördüğümüz karsi cinse öyle bakmiyoruz biz. Ama siz bakiyorsunuz anlasilan. Dersiniz

Keşke baştan sorsaydin. Hoşlanmış olman,ya da sevgili olma yolunda olman birseyi degistirmez ki
Ben bizim kizlari hic anlamiyorum hep kurtlar vadicilik oynuyorlar. Yani senin icin demiyorum yanlis anlama,ben arkadaşım bile olsa sorarim.
Insan karşısındakini tanimak ister,kiz erkek farketmez
Sır diye birsey de yoktur.
Bence sor. Ukalalik yapamaz. Yaparsa da cevabını verirsin. Sonucta arabasina binmissin,bu bir samimiyettir. Aynı siniftasiniz. Nerelisin,naparsin,evli misin vs vs ne varki ayip sorular deil
Kesinlikle sor.

Bu benden sana bir tavsiye olsun yanlista anlama. Gun gelecek,sende evlenceksin barklancaksin falan. Ya da ciddi bir iliskin olacak öncesinde. Herseyi en baştan konuş. Herşeyi sor. Hic çekinme. Ben her ortamda,herseyi söyleyebilen bir tipim. Mesela bir erkek var o ortamda,regl yumurtalik gibi kelimeler,yani boyle aleni konusabilirim.konusuyorum da Bunu ne icin söylüyorum ,cogu kiz hata yapiyor evleniyor diyor ki böyle oldugunu bilmiyordum ki.. Keske bastan sorsaymisim bilseymisim. Sormazsan bilmezsin tabi. Sudan cıkmış baliga dönüyorlar. Haksiz miyim????

Ben esime herseyi söylemiştim ama bu birazda benim öngörümün cok yüksek olmasi ve hayatla kavga halinda olmamdan kaynakli sonda soylicegimi hep basta söyledim. Yani mesela "biz evleniyoruz bak evimize ben herkeisn girip cikmasini istemem,misafir sevmem" gibi seyler. Hani boyle karilar toplanip gelir ya ev gormeye ceyiz gormeye. Of yine sinirlendim :)

Medeni halinin ne oldugunu bilmediginiz bir insanin arabasiyla gelip sizi almasini dogru bulmadim.Ustelikde evli olma ihtimali yukaekken.Evliyse emin olun esi bilse hic hoslanmazdi.

Arabasına binecek kadar samimiyet kurduğunuz insana, arabada gördüğünüz çocuk koltuğu için "aaa çocuğun mu var?" diye sormayı nasıl hadsizlik olarak görüyorsunuz, şaşılacak iş. Bilmediğiniz, tanımadığınız adamın arabasına binmek daha mı normal bir durum sizce? Çocuğun var mı, evli misin diye sormak illaki boştaysan sana yürüyeceğim anlamına gelmiyor. Bir de yüzük meselesini önemsemeyin, eşimle ben de takmayız.

O zaman evlenip boşanmış biri ile olur gibi düşüncen var mı? Bence çocuğu varsa her durumda kaç. Boşanmış çocuklu biriyle yapamazsn emin ol. Burda kaç konu okuduk. Adamlar evlenince ya çocuğuma bak ya da defol git diyorlar. Evli çıkarsa da zaten Allah o adamı ıslah etsin derim

Lafı bir şekilde o konulara getirip sorabilirsiniz bunda yanlış olan bie şey yok. Siz içten içe daha sa sempati duymaya başlamadan aradığınız cevapları bulun.

Bende takmiyorum alyans.. ama evliyim.,

Direkt sorsana neden yilan hikayesine ceviriyosun? Evliyse sahsen ben olsambu kadar samimi olmazdim..

Öyle midir böyle midir'lere ne gerek var? Yüksek Lisans yaptığınıza göre bilim ışığında ilerliyorsunuz.. Mantıklı bir insansınız.. Sorun gitsin.. Bunu sordunuz diye asıldınız anlamına gelmez.. Arkadaşlarda birbirlerine sorarlar bunu.. Kendimizi çıkmaya sokmayı ne seviyoruz.. Öğrenemedikçe aranızdaki şey ilerleyecek.. Sonradan belki evli çıkacak.. Size boşanma aşamasındayım diyecek, oyalayacak Vs vs.. Ne gerek var? Baştan çizginiz belli olur..

Arabasinda oto koltugu oldugu evli oldugu anlamina gelmez belki bosanmistir ve cocuguyla gorusmede gecirdigi zamanlarda oto koltuguna ihtiyac duydugundan cikarmamistir. Benim asil takildigim iki aracla geldi ikiside sirket degildi diyorsunuz buyuk ihtimal diger arac esinin ve bosanan bir adam otokoltugu kullanir ama eşinin arabasini kullanmaz diye dusunuyorum. Buyuk ihtimal evli ve cocuklu. Rahat bir tip oldugu icin de sizinle konusmakta eve birakmada sakinca gormuyor

belki onun niyeti farklidir arkadas gibi uzak durmani tavsiye edrim kotu bir durumun icine. girmeni tsvsiye etmem bence evliiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…