• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli mi, değil mi?

Belli olmaz belki konu konuyu açar , boşanmışsa seni kaçırmamak için “kızım 4 yaşında ama annesiyle boşandık benimle yaşıyor” gibi mesela bir açıklama yapabilir , kısa kesiyorsa sakladığı birşeyler vardır diye düşünürüm ..

Doğru haklısınız.
Bir daha haftaya cuma görüşebilicez, firsat olursa (oto koltuğu ve tel. ekranını görürsem) lafı açar sorarım.
Sonuçta benim eşim okula giderken düzenli olarak bir kızı evden alsa bıraksa delirirdim herhalde. Aksini düşünen rahat eş var mıdır ki?

Birkaç kere evli olup bekar gibi olanan erkek cok gordum o yuzden sordum. Belki de iyi niyetli gibi gözüküp sohbet muhabbet edeyim zaman gecireyim kafasında iste. Bence bir daha bindiğinizde arabada bebek koltuğu varsa bebeğiniz kac yaşında diye konuya girin. Sonra annesinde kalıyor der yada başka bir yere bağlanır konu . Öğrenebilirsiniz böylece.

İşte mesela bu aslında. Belki de düşündüğüm gibi duygusal bir şey beslemiyor. Sadece sohbet muhabbet amaçlı şu durum.
O yüzden sormak için erken gibime geliyor. Bir yere davet etse yemek, kahve vs. o zaman sorarım diye düşünmüştüm.
Arabada sohbetimiz max. 5 dakika çünkü

İşte mesela bu aslında. Belki de düşündüğüm gibi duygusal bir şey beslemiyor. Sadece sohbet muhabbet amaçlı şu durum.
O yüzden sormak için erken gibime geliyor. Bir yere davet etse yemek, kahve vs. o zaman sorarım diye düşünmüştüm.
Arabada sohbetimiz max. 5 dakika çünkü
Evet haklısınız zaten içimden gecen evli olduğu ve oylesine sohbet muhabbet amaçlı gibi. Esi duysa tabiki çıldırır ama adam demiyordur sizi düzenli alıp bıraktığını. Okula gidip geliyor sanıyordur eşi büyük ihtimalle. Size de biryerlerde takılmak için teklifte bulunmamış. Beklemede kalın elbet kokusu çıkar.

Evet haklısınız zaten içimden gecen evli olduğu ve oylesine sohbet muhabbet amaçlı gibi. Esi duysa tabiki çıldırır ama adam demiyordur sizi düzenli alıp bıraktığını. Okula gidip geliyor sanıyordur eşi büyük ihtimalle. Size de biryerlerde takılmak için teklifte bulunmamış. Beklemede kalın elbet kokusu çıkar.

Evet hep böyle gitmez bence de mutlaka çıkacak kokusu.
Ben fazla mı yüz vermişim peki sizce? Hem ilk whatsapptan yazan olmam (sınav sonrası beni beklediğini düşündüğümden gaza geldim herhalde) hem de bugün yine mesaj atmam fazla mı kaçmış?

Bence sen normal muhabbetine devam et. Arkadaş olarak görüyorsa seni direk sorup yanlış anlaşılma. Bir muhabbette sorarsın. Eğer boşanmışsa ve senle ilgileniyorsa kendi açıklama yapar zaten.

Back