- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belli olmaz belki konu konuyu açar , boşanmışsa seni kaçırmamak için “kızım 4 yaşında ama annesiyle boşandık benimle yaşıyor” gibi mesela bir açıklama yapabilir , kısa kesiyorsa sakladığı birşeyler vardır diye düşünürüm ..
Birkaç kere evli olup bekar gibi olanan erkek cok gordum o yuzden sordum. Belki de iyi niyetli gibi gözüküp sohbet muhabbet edeyim zaman gecireyim kafasında iste. Bence bir daha bindiğinizde arabada bebek koltuğu varsa bebeğiniz kac yaşında diye konuya girin. Sonra annesinde kalıyor der yada başka bir yere bağlanır konu . Öğrenebilirsiniz böylece.
Bence doğrudan sor evli misiniz diye bunda yanlış bşy yok ki
Bekar ya da boşanmak üzere olsa ne yapar eder söylerdi
Alyansı eşimde takmaz bende
Giyimini de hiç beğenmem ama müdahale de etmem
Bence evli
Aslında aynen öyle yazdım sildim üzülürsün diyeheyecan mı arıyor dersiniz?
Evet haklısınız zaten içimden gecen evli olduğu ve oylesine sohbet muhabbet amaçlı gibi. Esi duysa tabiki çıldırır ama adam demiyordur sizi düzenli alıp bıraktığını. Okula gidip geliyor sanıyordur eşi büyük ihtimalle. Size de biryerlerde takılmak için teklifte bulunmamış. Beklemede kalın elbet kokusu çıkar.İşte mesela bu aslında. Belki de düşündüğüm gibi duygusal bir şey beslemiyor. Sadece sohbet muhabbet amaçlı şu durum.
O yüzden sormak için erken gibime geliyor. Bir yere davet etse yemek, kahve vs. o zaman sorarım diye düşünmüştüm.
Arabada sohbetimiz max. 5 dakika çünkü
Evet haklısınız zaten içimden gecen evli olduğu ve oylesine sohbet muhabbet amaçlı gibi. Esi duysa tabiki çıldırır ama adam demiyordur sizi düzenli alıp bıraktığını. Okula gidip geliyor sanıyordur eşi büyük ihtimalle. Size de biryerlerde takılmak için teklifte bulunmamış. Beklemede kalın elbet kokusu çıkar.
O size hiç mesaj vs atıyor mu ? Orada sorabilirsiniz.arabada sohbet zamanı çok kısıtlı. lönk diye de soramıyorum
O size hiç mesaj vs atıyor mu ? Orada sorabilirsiniz.
O zaman çocuğunu rahatça anlatır mıydı bu şekilde?Evli olma olasılıgı yüksek ne evliler var sanirsın bekar
Bir şekilde Lafı ona getirip sor.Ders konusunda attı dün, bir ilk yazdığım gün benim önerdiğim yere gidip foto atmıştı.
İnanın sorabileceğim bir an olmadı hiç.
Şuan siz sormadan anlatacağını sanmam anlatması için yakınlaşmanız lazımO zaman çocuğunu rahatça anlatır mıydı bu şekilde?
Bence sen normal muhabbetine devam et. Arkadaş olarak görüyorsa seni direk sorup yanlış anlaşılma. Bir muhabbette sorarsın. Eğer boşanmışsa ve senle ilgileniyorsa kendi açıklama yapar zaten.