• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli mi, değil mi?

Eşim de ben de çocuktan sonra alyans takmamaya başladık. ( bol geliyor da :)
Erkek kısmı yardımcı olmayı sever. Benim eşim de böyle aşırı yardımsever bir adam. Sadece arada aşırı ilgi olma, bak karşı taraf yanlış anlayabilir diye uyarırım.
Kimse durduk yere ben evliyim konuya girmez:) sorun yanlış anlaşılmazsınız.

Eşim de ben de çocuktan sonra alyans takmamaya başladık. ( bol geliyor da :)
Erkek kısmı yardımcı olmayı sever. Benim eşim de böyle aşırı yardımsever bir adam. Sadece arada aşırı ilgi olma, bak karşı taraf yanlış anlayabilir diye uyarırım.
Kimse durduk yere ben evliyim konuya girmez:) sorun yanlış anlaşılmazsınız.

Nice erkekler var evli olup hiç belli etmiyorlar. Ne alyans, ne fotoğraf, ne yanyana geliyolar ama adam evli çıkıyo. Bana evli ama heyecan arıyo gibi geldi. Direkt sorarsan da yardım ettim arkadaşça ayaklarına yatabilir. Keşke bebek koltuğunu gördüğünüzde lafı döndürerek sorsaydınız.
Erkek milletinden herşeyi beklerim artık, ne yapacakları belli olmuyo.

Merhabalar,

26 yaşındayım ve bir firmada mühendis olarak çalışıyorum.Eylül sonu yüksek lisansa başladım. Birkaç hafta sonra sınıftaki bir adam esprileriyle, bilgisiyle, kariyer hayatıyla dikkatimi çekmeye başladı. (aramızda yaklaşık 7-8 yaş var)

Arabam olmadığından ve okul-ev arası 3 km olduğundan, haftada iki gün ders çıkışı taksi çağırıyorum.
Son haftalarda çıkışta istersen bırakabilirim demişti fakat öncesinde taksiyi çağırmış olduğumdan binmiştim. Geçtiğimiz hafta da sınav vardı, ben sınavdan ondan 15 dk kadar sonra çıktım, baktım çıkışta bana sesleniyor.Beklediğini düşündüm. Kısa mesafe olduğundan fazla laflamaya zamanımız olmadı, 2 erkek arkadaşıyla içmeye gideceğini söyledi ben de mekan önerdim Kadıköy'de. Eve vardığımda da whatsapptan (sınıf grubu var ordan nosunu aldım) mekanın konumunu, sayfasını gönderdim. Akşam oraya gitmiş konum ve masanı fotosunu atmış. Nasıl falan birkaç cümle konuştuk o kadar.

2 hafta sonra yani dün işteyken ödevle ilgili bir şeyler sordu sonra da akşam işten mi geçeceksin okula, evden mi diye sordu. Evden geçeceğim deyince ben seni alabilirim dedi ve birlikte geçtik okula. Bu sabah da aradı, uyandın mı ben evden çıkıyorum yarım saate seni alabilirim dedi. Yine birlikte geçtik, bu akşam da eve bıraktı.

Bugün eve dönerken buralarda starbucks var mı dedi, avm'de var ama çok kalabalıktır dedim, alırdım falan dedi. Belki de davet edecekti. Sonra mesaj attım ayrıldıktan sonra. Ya bizim sitede güzel kahve yapıyorlar ama şimdi aklıma geldi kafam çok dolu :)) yazdım. Ohoo geçmiş olsun günaydın yazmış. Güldüm bende o kadar. Ben de adım atıyorum yani bu şekilde.

Asıl mesele şu bu adamın 2 farklı arabasına bindim, 2si de şirket aracı değil. Dün bindiğimde arkada bebek oto koltuğu vardı. Telefonun ekranında 2-3 yaşlarında bir kızın fotoğrafı vardı daha önce de görmüştüm. Sınıfta da çocuk sohbetlerine dahil oluyor mama, bebek bezi vs. Çocuğu olduğu kesin fakat evli mi bir türlü anlayamıyorum.
Alyansı yok, bir defasında hocaya 6 yıllık bankacı eşi olduğu gibi bir şey söylerken duymuştum ama geçmişten mi konuştu devam mı ediyor bilmiyorum. Sosyal medya kullanmadığından araştırma yapamıyorum.

Cool, yakışıklı veya iyi giyinen biri kesinlikle değil bu arada, sempatikliği beni çeken. Hatta bankacı bir eşi olsa eminim eşini özenli giydirirdi falan diye düşündüm.

Ben yalnız yaşıyorum bahsetmiştim bundan laf arasında, bakımlı ve güzel giyinen biriyim ortamlarda dikkat çektiğimi söylerler genelde. Acaba evliliği rutinde giden, heyecan arayan biri olabilir mi?
Öyle olsa göz göre göre benim olduğum ortamda kızından neden bahsetsin? Rahatça saklayabilir.
Veya ayrılmış veya ayrılmak üzere mi? Anlam veremiyorum.

Nasıl yapmalı, ne şekilde davranmalıyım? Yardımınızı rica ediyorum.

Not: Eski erkek arkadaşım aşırı tembel olduğundan, kariyer sahibi sempatik adamlar inanılmaz ilgimi çekiyor. Onun da etkisi var.

Evli olabilir. Her erkek alyans takmıyor. Bankacı eşinden de bahsettiğini duymuşsunuz arabada bebek koltuğu ve bebek muhabbeti de duymuşsunuz.. Erkekler illa konuştuğu ilgi duyduğu biriyle bişey yaşayacağından değil öylesine de ilgilenebilirler..
Ben de bir süre önce bir kursa gidiyordum.. hayatımda hiç doğru düzgün biri olmadı kursa başlamadan önce bir rüya görmüştüm anlamı ne diye araştırırken aşk gibi bişeyler okudum.. Aşkla ilgili bişeyleer yaşayabilirim gibi yorumlamıştım.. Sonra kursa gittiğimde kurs hocası var erkek.. Allah'ım ben hayatım boyunca böyle bir şey görmedim.. Derste ve ders dışında benim adımı hiç söylemediyse 30 kere söylemiştir. M hanım şöyle yapıyor M hanım da M hanım.. İlla ki herkes bişey mi hissediyor da bu kadar ilgi gösterir gibi hareket ediyor der bu durumda. Hatta başka sınıftan bir kız geldi sordu siz kime M hanım diyip duruyorsunuz benim adım da M diye.. Ben tabi haliyle benimle ilgilendiğini düşünüyordum.. Ben de biraz hoşlanır gibiydim..

Şok şok meğerse bu hoca bu esnada evli olduğu gibi karısı da 9 aylık hamileymiş.. Kurs bitmeden çocuğu oldu..
Yani siz de boşverin evli mi boşanmış mı? Boşanmış olsa arabasında bebek koltuğu ne arasın... Boşanmış olsa nolur? Çocuğun annesiyle iletişim halindedir çocuk için..

Arabaya bindiğinde hemen sorsaydın keşke aa bebeğiniz mi var diye o da sana söylediğinde eşiniz ne iş yapıyor falan derdin bu şekilde öğrenirdin.Ama sana yalan söyleme ihtimali de var bilemedim şimdi

Bir daha seni alayım derse o zaman eşiniz yanlış anlayabilir olmaz diyin.. Bakalım ne diyecek.. Evli olup evli değilim de diyebilirler bu erkekler..

Sadece çocuğuyla ilgili yanıtlarsa yine istediğim cevabı alamamış olacağım.
Evet mesela bir bayan hocam direk yan sitemde oturuyor, bir kere bile akşam seni bırakıyım demedi. adam benim için yolunu değiştirip geliyor.
Yanlis hatırlamıyorsam esim bankacı demistiniz hamgi banka da calisiyor diye sor

Doğru haklısınız.
Bir daha haftaya cuma görüşebilicez, firsat olursa (oto koltuğu ve tel. ekranını görürsem) lafı açar sorarım.
Sonuçta benim eşim okula giderken düzenli olarak bir kızı evden alsa bıraksa delirirdim herhalde. Aksini düşünen rahat eş var mıdır ki?
Var biz. Benim esim cok yardimseverdir. Hele taksiye verilen paraya cok acir boyle bir durumda kesin birakirdi. Su anda da goturdugu kisiler var ama evliler. Ben de bir donem bekar erkek is arkadasimi birakirdim. Bizde sorun olmaz boyle seyler. Biz de alyans takmayiz. Evli olma ihtimali yuksek. Ben bariz bir asilma gormedim. Fotograf atmak biraz fazla olmus sadece.
Bebek koltugundan cocugun yasini sorun. Kim bakiyor bakici mi annesi mi, esiniz calisiyor mu diye sorun. Cevaplardan anlasilir herhalde

Nice erkekler var evli olup hiç belli etmiyorlar. Ne alyans, ne fotoğraf, ne yanyana geliyolar ama adam evli çıkıyo. Bana evli ama heyecan arıyo gibi geldi. Direkt sorarsan da yardım ettim arkadaşça ayaklarına yatabilir. Keşke bebek koltuğunu gördüğünüzde lafı döndürerek sorsaydınız.
Erkek milletinden herşeyi beklerim artık, ne yapacakları belli olmuyo.

+++
Evli ama gevşek bir tip bence de bekar kızlarla takılmayı seviyor işte

Adam sırf iyilik için yapıyor olsa bile ki hiç zannetmiyorum yinede yanlış davranışları. Eşimi kıskanan biri değilimdir ama 2 gündür tanıdığı birinin peşine bu kadar düşmesi iyilik içinde olsa rahatsız eder. Adam bence evli. Oto koltuğu olan araba eşinin muhtemelen. Heyecan arıyor galiba hödük

++++

Back