afedersiniz bende ona cevap yazmıştım sıralayarak benim yazdığıma cevap verdi sandımArkadasim cahilli sana demedim, bana cevap veren kisiye dedim. karistirdin ve yanlis kisiyi alinti yaptin
Sorun degil, bu tarz insanlar senin KV ayni kafada insanlar emin ol.. o yüzden cevap vermeye degmez. Cok iyi düsün tasin canimm.. ama ben olsam Ayrilirdim KV felan yüzünden degil Nisanlinin tavirlari yüzünden. Nisanliyken böyle olan evlenince kim bilir nasil olurrafedersiniz bende ona cevap yazmıştım sıralayarak benim yazdığıma cevap verdi sandım
Bir ömürlük cehennemin fragmanıokudum bu ne ya bırak derdim.
ama korkuyorum ne mutlu olabiliyorum ne atabiliyorum 2 ay cehennem gibi geçti yaşama sevincimi aldılar resmen.
Arkadaşım bak kaç yıllık evli bir kadın olarak sana söylüyorum. Benim anne babam da seninkiler gibi bencil. Evleneceğin adamın ailesi, özellikle annesi, evleneceğin adam kadar önemli. Evleneceksen evleneceğin kişinin aile yapısına özellikle dikkat et,kendi ailesini örnek alıyor. Erkekler aileye ekstra düşkün oluyorlar evlenince. Ben bu adamdan uzak durmanı tavsiye ederim. Allah seni iyi insanlarla karşılaştırsınsavunmaya geçmedim sezarın hakkı sezara diye bir söz var annesi ve annesinin davranışlarına tepki göstermeyen beni yalnız bırakan nişanlım dışında diğer insanlarla bir sorunum yok iyi insanlar kötülemek hoş değil. halalarının bu olaya bakış açısı bize davranışları annesinin yanında garip kalıyor çok uç kutuplar insan bilmiyorsa görümcelerine sorar öğrenir onlara sormak dursun birde görümceleri yüzünden olduğunu söyelyip suçu başkalarına atıyor.
ne kadar güzel bir sözmüş öyleYol yakın, dönüş tek adım.
Eskilerin güzel bir sözü vardır. Derler ki;
- evvel refik bade'l tarik.
Yani önce yol arkadaşı,sonra yol..
Bu görgüsüz insanlarla yol seni yorar kardeşim..
mutlu olmanızı temenni ederim.Böyle bir insanla evlenilir mi ailenden yüzün gülmedi diye. Beterin beteri var. Şu an nişanlımın ailesine daha çok saygı duydum. Bana böyle yapsa çoktan ayrılmıştım.
Bence herkes hak eder mutlu olmayı. Kendinizi mutsuzluğa mahkum etmeyin böyle bir insanla evlenerek zerre saygısı yok ailesinin ve nişanlanızın.mutlu olmanızı temenni ederim.
BÖYLE BİR ADET VARMIŞ DEDİM SADECE ANNESİ ARKADAN SAÇMALA DİYE BAĞARDI BANA 3 TANE KIYAFET ALDIRIRKEN BİZ ARNAVUTUZ DERKENBence tencere kapak olmussunuz o yüzden evlenmenizde sakinca göremedim.
erkek arkadasin ve ailesi az degil ama ayni sey sen ve ailen icinde gecerli.
bohcadir vs niye böyle sacma sapan adetlere takiliyorsunuz ki? tepsiye para koymamissiniz derken utanmadinmi?
bi ara kayinvalide de geri cekilmis konusmayalim diye.. hic yoktan aman evlensinler banane diye isik vermis.
bilemedim... hakkinda hayirlisi neyse o olsun
BÖYLE BİR ADET VARMIŞ DEDİM SADECE ANNESİ ARKADAN SAÇMALA DİYE BAĞARDI BANA 3 TANE KIYAFET ALDIRIRKEN BİZ ARNAVUTUZ DERKEN
Bağırma olarak yazmak istemedim klavye açık olduğu için dikkat etmedim açıkçası afedersiniztamam canim bagirmana gerek yok. forumda büyük harf bagirma olarak geciyor..
erkek arkadasin ile aileleri yüz göz etmeden halledebilirdin bu adet konularini.
olayin suyu cikmis iyice yüz göz olunmus.
kendin tart bu olayi ve isteyip istemedigine karar ver.
Bohça yapalım diyen onlar madem yapmak için bu kadar uğraştılar kullanılmış eşya getirmek ne demek lütfen empati yapın yarin bir gün o kadar bohça yaptım neden kullanmıyorsun der birdeBence tencere kapak olmussunuz o yüzden evlenmenizde sakinca göremedim.
erkek arkadasin ve ailesi az degil ama ayni sey sen ve ailen icinde gecerli.
bohcadir vs niye böyle sacma sapan adetlere takiliyorsunuz ki? tepsiye para koymamissiniz derken utanmadinmi?
bi ara kayinvalide de geri cekilmis konusmayalim diye.. hic yoktan aman evlensinler banane diye isik vermis.
bilemedim... hakkinda hayirlisi neyse o olsun
Bağırma olarak yazmak istemedim klavye açık olduğu için dikkat etmedim açıkçası afedersiniz