• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan atmayı düşünüyorum kızlar yardım

Kızlar merhaba. Direk konuya gireceğim benim 8 yıllık bir ilişkim var ve yaklaşık 3 ay önce de nişanlandık. Zaman zaman küçük büyük problemler oluyordu zaten ama bu en son olan beni çok düşündürdü. Arkadaşlarımız ve nişanlım bize yemeğe geldi her şey iyiydi televizyon izliyorduk ve nişanlım bir anda bana ‘şu sıralar seninle çok görüştük, bir 15-20 gün görüşmeyelim ben de biraz rahat edeyim berduşluk yapayım’ diye bir şaka yaptı ve kahkaha atarak güldü. Daha önce defalarca bana insanların yanında bu şekilde şaka yapmamasını söyledim çok sinirlendiğimi söyledim ama belli ki hiç umrunda olmamış. Ben de buna karşılık ‘salak mısın ne diyorsun gerizekalı’ dedim. Daha sonra ben mutfağa hittim ve o da peşimden mutfağa geldi. Bana ters ters bir daha arkadaşlarımın yanında bana saygısızlık yapmayacaksın gerizekalı salak demeyeceksin dedi ben de sen seviyesiz şakalar yaparsan ben sana saygılı olmam dedim tartışma bu şekilde büyüdü ve benim üstüme yürüdü. Şok oldum zaten daha önce hiç böyle bir şey olmamıştı. Üstüme yürüyünce ben de çık burdan dedim. O da bir anda tehdit etmeye başladı seni mahvedeceğim seni bu yaptıklarına pişman edeceğim ben şuan sadece kendi itibarım için arkadaşlarıma ayıp olmasın diye buradayım diyip durdu. Evden çıkar çıkmaz da beni arayıp sen sorunlusun seni sorunlarınla baş başa bırakıyorum dedi. Annemi de arayıp olayları kendi yaptıklarını hafifletip benimkini abartarak anlatıp ayrıldığını söylemiş. Kızlar açıkçası ben bu işi tamamen bitirmeyi ve ailelerle konuşmayı düşünüyorum ama sinirle de hareket etmek istemiyorum ne yapmalıyım
Direkt ayrılmanı öneririm

E o zmn yapacağınız şey çok belli değil mi? Biz de eşimle 12.yılımızda evlendik. Ki o sürede eşim hiç böyle şeyler yapmadı. Hatta herkesin imrendiği bi sevgiliydi. İnanın evlendikten sonra o kadar çok bilmediğim huyu çıktı ki eşimin...
Sizin ki daha nişanlıyken böyle yapıyorsa evlenınce şiddet eğilimi olacağı çok belli.
Siz de hatalısınız ama. 20küsür yıldır hayatımda eşim daha sizin kullandığınız kelimeleri çok şükür kullanmadım. Ama bu onla alakalı değil benle alakalı. Ben kullanamam öyle kelimeler
Evet ben de kullanmam normalde çok da sabırlı biriyimdir ama işte insanı bu noktaya getiriyorlar

Evlenince de hergun gorusuyoruz anamin evine mi gidiyorum diyecek
O oyle dediginde "gel sunu 1 ay yapalim ama bende bu surede hovardalik yapicam hesap sormak yok" deseydin
Salak misin demekten daha anlamli olurdu
Cunku zaten akli basinda olan boyle cumleler kurmaz

Onun ayrılığı 2 gün sürer
Her kavgada ailenizi arayip, ortaligi atese verip, ayrilip sonra geri donuyorsa, bu da bir ayrilik sebebi aslinda. Bence geri donmeyin bu sefer, bunun naziyla mi ugrasacaksiniz. Ben 9 yildir evliyim, bizde de ne tartismalar oluyor ama iki tarafin ailesi de bilmez.

Arkadaş ortamının samimiyetine göre şakanın ağırlığı değişir ama hakaret hakarettir. Üstüne yürümesi ve ailenizi araması başlı başına büyük hatalar.
Ama bunlar olmasaydı da birbirine milletin içinde salak gerizekalı diyebilen insanlar evlenmemeli. Bu bile yeter sebep. Sizde çok daha fazlası var
Bu iş yürümez.

Ee zaten ailenizi arayip terkettigini söylüyorsa nisan atilmis olmuyor mu?

Hic nisan atmadım bu konuda tecrubesi olanlar yanitlayabilir mi?

Onun ayrılığı 2 gün sürer
Her kavgada ailenizi arayip, ortaligi atese verip, ayrilip sonra geri donuyorsa, bu da bir ayrilik sebebi aslinda. Bence geri donmeyin bu sefer, bunun naziyla mi ugrasacaksiniz. Ben 9 yildir evliyim, bizde de ne tartismalar oluyor ama iki tarafin ailesi de bilmez.

8 yaşında çocuk gibi gitmiş, anneye şikayet etmiş. Oldu olacak " çocuğuna tek ayak cezası ver, 1 gün odaya kilitle " de deseymiş. Bu kişi evlenip aile babası mı olacak şimdi? Buna ancak popomla gülerim.

En ufak tartışmanızda ilkokul çocuğu gibi seni ailene şikayet ederse sdnin daha çook işin var. Bir de ayrıldığını annene neden diyor da sana neden demiyor? İlkokul bebesinin tavırları baştan aşağı o kadar yanlış ki.

Ama sen de sevgilin " ayrıldım" demesine rağmen nişan atmayı düşünüyorsun? Nişan çoktan atıldı huuu!?

İkiniz de büyüyün, sonra evlenin.

Kac kurtar kendini derim. O da büyüyememis ailene sikayet ediyor seni cocuk muamele yapmis. Muhtemeleb daha önce devamli uyardığın icin bi patlama yasayip söylemissin. Bu ilişki böyle fragmaniniz aslinda degismez belki evlilikte bunun 2-5 kati yasama ihtimaliniz de var. Siz bilirsiniz

Kızlar merhaba. Direk konuya gireceğim benim 8 yıllık bir ilişkim var ve yaklaşık 3 ay önce de nişanlandık. Zaman zaman küçük büyük problemler oluyordu zaten ama bu en son olan beni çok düşündürdü. Arkadaşlarımız ve nişanlım bize yemeğe geldi her şey iyiydi televizyon izliyorduk ve nişanlım bir anda bana ‘şu sıralar seninle çok görüştük, bir 15-20 gün görüşmeyelim ben de biraz rahat edeyim berduşluk yapayım’ diye bir şaka yaptı ve kahkaha atarak güldü. Daha önce defalarca bana insanların yanında bu şekilde şaka yapmamasını söyledim çok sinirlendiğimi söyledim ama belli ki hiç umrunda olmamış. Ben de buna karşılık ‘salak mısın ne diyorsun gerizekalı’ dedim. Daha sonra ben mutfağa hittim ve o da peşimden mutfağa geldi. Bana ters ters bir daha arkadaşlarımın yanında bana saygısızlık yapmayacaksın gerizekalı salak demeyeceksin dedi ben de sen seviyesiz şakalar yaparsan ben sana saygılı olmam dedim tartışma bu şekilde büyüdü ve benim üstüme yürüdü. Şok oldum zaten daha önce hiç böyle bir şey olmamıştı. Üstüme yürüyünce ben de çık burdan dedim. O da bir anda tehdit etmeye başladı seni mahvedeceğim seni bu yaptıklarına pişman edeceğim ben şuan sadece kendi itibarım için arkadaşlarıma ayıp olmasın diye buradayım diyip durdu. Evden çıkar çıkmaz da beni arayıp sen sorunlusun seni sorunlarınla baş başa bırakıyorum dedi. Annemi de arayıp olayları kendi yaptıklarını hafifletip benimkini abartarak anlatıp ayrıldığını söylemiş. Kızlar açıkçası ben bu işi tamamen bitirmeyi ve ailelerle konuşmayı düşünüyorum ama sinirle de hareket etmek istemiyorum ne yapmalıyım
Açıkçası onun şakasında bir problem görmedim aksine sizin tepkinizde problem gördüm. Bana sevgilim salak gerizekalı dese anında görüşmeyi sonlandırırım. Ama sonrasındaki hareketleri problem. Ben olsam bitirirdim beni tehdit eden biriyle asla olmam.

Açıkçası onun şakasında bir problem görmedim aksine sizin tepkinizde problem gördüm. Bana sevgilim salak gerizekalı dese anında görüşmeyi sonlandırırım. Ama sonrasındaki hareketleri problem. Ben olsam bitirirdim beni tehdit eden biriyle asla olmam.
Kendisi bana hep der aslında azıcık sinirlensin direk gerizekalı salak beyinsiz olurum ben 1 kere dersem böyle büyütür sorun eder ayrılır

Kendisi bana hep der aslında azıcık sinirlensin direk gerizekalı salak beyinsiz olurum ben 1 kere dersem böyle büyütür sorun eder ayrılır
Size bunları söyleyen biriyle niye birliktesiniz kendinize biçtiğiniz değer bu mu? Kıymetinizi, değerinizi bilin lütfen. Tehdit tehlikeli ben olsam ayrılırım. Kimseyi de ikna etmeye çalışmam, kararımı bildiririm kendi aileme. Kim ne düşünürse düşünsün. O kişiyle aynı yatağa girecek olan sizsiniz ayrılmanıza laf edecek biri varsa buyursun kendi evlensin.

Bir tanıdığım senin gibi uzun ilişki sonrası nişanlanmıştı. Nişanlanınca gerçekleri yüzüne çarptı ve ayrıldı . Şuan başka biriyle çok güzel bir evliliği var . “Allah yüzüme baktıda ayrıldık , şuan ki eşimi karşıma çıkardı” der hep . Bence içinde şüphe varsa ayrıl . Nişanlılık canım cicim zamanlarıdır , daha şimdiden canım ciciminiz bitmiş , aynı ev çok daha farklı . Bilgin olsun

Back
X