Kızlar merhaba. Direk konuya gireceğim benim 8 yıllık bir ilişkim var ve yaklaşık 3 ay önce de nişanlandık. Zaman zaman küçük büyük problemler oluyordu zaten ama bu en son olan beni çok düşündürdü. Arkadaşlarımız ve nişanlım bize yemeğe geldi her şey iyiydi televizyon izliyorduk ve nişanlım bir anda bana ‘şu sıralar seninle çok görüştük, bir 15-20 gün görüşmeyelim ben de biraz rahat edeyim berduşluk yapayım’ diye bir şaka yaptı ve kahkaha atarak güldü. Daha önce defalarca bana insanların yanında bu şekilde şaka yapmamasını söyledim çok sinirlendiğimi söyledim ama belli ki hiç umrunda olmamış. Ben de buna karşılık ‘salak mısın ne diyorsun gerizekalı’ dedim. Daha sonra ben mutfağa hittim ve o da peşimden mutfağa geldi. Bana ters ters bir daha arkadaşlarımın yanında bana saygısızlık yapmayacaksın gerizekalı salak demeyeceksin dedi ben de sen seviyesiz şakalar yaparsan ben sana saygılı olmam dedim tartışma bu şekilde büyüdü ve benim üstüme yürüdü. Şok oldum zaten daha önce hiç böyle bir şey olmamıştı. Üstüme yürüyünce ben de çık burdan dedim. O da bir anda tehdit etmeye başladı seni mahvedeceğim seni bu yaptıklarına pişman edeceğim ben şuan sadece kendi itibarım için arkadaşlarıma ayıp olmasın diye buradayım diyip durdu. Evden çıkar çıkmaz da beni arayıp sen sorunlusun seni sorunlarınla baş başa bırakıyorum dedi. Annemi de arayıp olayları kendi yaptıklarını hafifletip benimkini abartarak anlatıp ayrıldığını söylemiş. Kızlar açıkçası ben bu işi tamamen bitirmeyi ve ailelerle konuşmayı düşünüyorum ama sinirle de hareket etmek istemiyorum ne yapmalıyım