EVLENMEK İSTEMİYORUM

Annesiyle telefonda tartışınca bitti gel yarın al bohçanı yüzüğünü dedim nöbetteydi amirlerinden izin alıp gelmiş annenle kardeşim üzüldüler bak senin için gelmiş eğer geç giderse soruşturma başlatırlar üzme çocuğu gitsin istemiyorum dedikçe vicdanıma oynadılar hep şımarıklık yaptığımı söylediler oldu bitti diyip duruyorlar ailemin desteğinide hissedemiyorum zorlanıyorum

Bir laf vardır, "babanın zengin olmaması senin suçun değil ama kayınbabanın zengin olmaması senin suçun" derler.
Para kısmı hoş değil, ama anlatmak istediği şey sizin durumunuza tam uyuyor.
Ailenizin ilgisiz olması sizin suçunuz değil ama nişanlınızın ve ailesinin terbiyesiz olması sizin suçunuz.
Siz seçtiniz bu insanları ve bile bile devam ediyorsunuz.

Ben hayatımda kimseyle fiziksel kavgaya girmedim ama "babanı çekemeyeceğim" cümlesi bana kurulsa o kadının saçlarını yolup oğlunun eline tutuştururdum.

Siz hâlâ "ama eniştenin eltisinin kayınçosu çok babacan" falan diyorsunuz.
Siz teyze, hala, amcayla aile olmayacaksınız ki. Kendi nişanına gecikmesine sebep olan ailesine bir şey diyemeyen, bu kadar terbiyesizliğe göz yuman bir adam ve terbiyesiz ailesiyle evleniyorsunuz.
Konunuzda "eeeh yeter be, başlarım sizin nişanınıza" diyerek yüzük atabileceğiniz 10 tane cinnetlik olay var, daha neyi beklediğinizi anlamadım.

Tam yerinde tespitler.İnşallah devam edip yakmaz kendini

Bu evlilik hiç iyi olmaz. At yüzüğü. Ayrıca ailende sıkıntı yaşıyorsun diye büyük bir belaya bulaşma. Bu kadar şey yazdığına görede sende bu evliliğin olmayacağına inanıyorsun. Geleceğini düşün öyle bir ailede çocuk büyütmek ister mısın.

Yol yakinken donun bu isten. Bir omur bu aileyi mi cekeceksiniz ? Yazik etmeyin kendinize. Kendi aileniz icinde uzgunum ama acaba karsi taraf bu sekilde oldugu icin evlenmenize gonulsuzlerde mi boyle davrandilar diye dusundum ?!

Yuh artık bu insanlar insan olamazlar bu ne kibir

Başta nasılsa öyle gidiyor.benim kaynanamda beni hiç istemedi hala istemiyor.pisman olursunuz evlenince İnanlı devamı geliyor hiç bir şey değişmiyor .bir an önce atın yüzükleri .

ayyy korkunç bir durum.Nişanı at sakın evlenme.Bu neyaa gerilim filmi gibi.Bu rezaltetin üstüne zaten evlenirsen cnına okur bu sülale ..

Parayla Saadet olmuyor ki.
evet nişana göre fazla takılmış. Ama yarın bir gün belli ki burnundan gelecek

Nişanı atmaya gücünüz yoksa neden konu açtınız?
Fragmanı yaşamışsınız, filmi kim bilir ne kadar korkunçtur. Üzüldüm.

Şu takı olayına ne kadar değer veriliyor. Takılan o takıları kendisi için takıyor insanlar, nasıl olsa ona dönecek sonunda.. Onları isteyip düğünde tekrar takacaklar canım, sana takmadılar yani onları vermeyeceğim diyebilecek misin, sana takılmış değil tek tek sayılıp eline ödünç verilmiş durumda şu anda.
Kayınvaliden bi kere bence geçinilecek tip değil, kahve isterim demesi ayrı bohçayı bahsettiğin gibi kenarlarını havlulara sarıp getirmesi ayrı saçmalık. Kadın sen nişanı at diye bekliyor resmen, sevgilin de kusura bakma ama daha adam olamamış. Yoksa annesi o huysuzlukları ondan çekinir yanında yapamazdı. Evlendikten sonra işin daha zor, Allah yardımcın olsun.

Arkana bile bakma simdiden boyleyse ilerde kv basina buyuk dert olur

Valla cnm yarisi okudum bence senin kendinle derdin var ya da dert sahibi olmak istiyorsun evde mi kaldin sokaklarda mi kaldin bilmiyorum birak gitsin o ne bicim aile o ne saygisiz nisanli ve bunlarin yaninda senin kendine neden saygin yok anlayamadimmm.Seviom falan deme boyle sevgi olmaz bagrina tas kaya vs bas ve yoluna bak elini ayagini open alir boyle cabalayan bi kizi kiymet bilmeyenlerin elinde kiymetsiz olma derim

Bu nasıl bir nişan yavrum evde mi kaldin ne bu acele! Baştan belli etmişler kendilerini bu insanlarla bir ömür geçirebilecek misin? İyi düşün yok yakınken dön derim.daha ne kismetlerin çıkar.

halaları amcalarıyla değil, nişanlınızla aynı eve gireceksiniz. onunla ve ailesiyle uğraşacaksınız. diğerlerini arada sırada göreceksiniz. onları geçin şimdilik. takı takmalarına gelince, evlendikten sonra geri almaya bile kalkarlar. hadi almadılar diyelim, bu aileden eninde sonunda kaçmak zorunda kalabilrsiniz. o altınlar da anca yeniden hayata tutunmanızda yardımcı olur. yani mutluluk değil onlar.

kaynana "ben belayım ve geliyorum" diye bağırıyor. nişanlınız desek zaten fiyasko. size sahip bile çıkmış olsa, çok iyi olmuş olsa, o annesi sonuçta. eninde sonunda size huzursuzluk vermeyi başaracak. ki nişanlınız yanınızda bile değil.

bunu mu hak ediyorsunuz? en mutlu gününüzde ağlatılmayı? ben de babasız büyüdüm. çalıştım, okudum. çok sevgiye ve evliliğe hasretim. 2 aylık bir evlilik yaptım boşandım, üstüne de 2 nişan attım. sırf mutluluğumu kimseye bozdurmamak için. çünkü ben ağlatılarak evlenmeyi hak etmiyorum. değer vermeyen defolsun gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…